рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як можна одягатися жінкам за 40

  1. Найпоширеніші помилки в одязі для жінок після 40
  2. Загальні правила щодо вибору одягу для жінки за 40 - як одягатися, щоб виглядати молодше?
  3. Вчимося вибирати одяг для жінки за 40 - на які речі варто звертати увагу в магазині?

Як одягатися жінкам за 40, щоб виглядати молодше, але не вульгарно?

Якщо сьогодні вийти з дому і прогулятися по серцю міста, можна помітити, що більшість дівчат і жінок одягається однотипно і непоказно. Дуже часто жінки просто не знають, що підходить їм, враховуючи їх вік і положення в суспільстві, і тому підбирають похмурі і непримітні наряди.

Сьогодні ми спробуємо розглянути типові помилки жінок після 40 років в одязі, а також наведемо поради стилістів по вибору одягу для жінок за 40.
Сьогодні ми спробуємо розглянути типові помилки жінок після 40 років в одязі, а також наведемо поради стилістів по вибору одягу для жінок за 40

Зміст статті:

Найпоширеніші помилки в одязі для жінок після 40

Діти вже дорослі, кар'єра йде в гору, і, може бути, навіть маленькі онуки тягнуть до вас ручки, називаючи бабусею, а ви озираєтеся навколо і розумієте, що ваш вік повільно наближається до цифри 50 ...

Зараз ми з Вами розберемо кілька поширених помилок, які допускають жінки середнього віку при виборі одягу:

  • Великі пакунки
    Великі сумки завжди будуть асоціюватися з авоськами під картоплю, тому якщо Ви не хочете додати до своєї датою в паспорті десяток років, то використовуйте елегантні сумочки розміром з невелику книжку.
  • Довгі повсякденні сукні та спідниці темних відтінків
    Ви, напевно, не раз бачили бабусь в довгих безформних сукнях по щиколотку темно-зеленого або синього кольору. Від цього, безсумнівно, потрібно відмовитися.
  • плащі
    Ні, мова не піде про шикарні приталених плащах і пальто. Ми зараз говоримо про ту безформною і непоказною верхньому одязі, яка автоматично перетворює Вас в сіру мишку. Такі пальто дуже часто можна побачити на пенсіонерок, але Ви ж не хочете стати такою раніше терміну?
  • Взуття без каблука
    Це можуть бути черевички, балетки або ще гірше - старенькі кеди. Ви повинні носити своє взуття з королівської гордістю, тому кеди залишаємо для дачі, а туфлі і чобітки на підборах вибираємо для постави і красивої ходи.
  • Багато золотих прикрас
    Не варто забувати про те, що масивні золоті прикраси, а також велика кількість золотих виробів на вихід відразу додають кілька років.
  • безформна одяг
    Забудьте про будь-якому одязі, яка висить на Вас, як балахон. Це можуть бути безформні блузки, спідниці або навіть піджаки. Ви повинні забути про існування таких предметів гардероба.
  • Навмисна молодіжна недбалість в одязі
    Є й інша крайність деяких жінок за 40, коли вони одягаються в молодіжний одяг, вважаючи, що вона робить їх молодше. Це - досить поширена помилка, яка призводить лише до дисонансу між одягом і віком, підкреслюючи і посилюючи останній.

Загальні правила щодо вибору одягу для жінки за 40 - як одягатися, щоб виглядати молодше?

Отже, ми з Вами розібралися, чого не варто надягати. Напевно, кожна жінка бажає виглядати молодше за свої роки і залучати захоплені погляди чоловіків в будь-якому віці. Так як же можна помолодшати за допомогою одягу?

  • Вибирайте одяг світлих відтінків
    Темна палітра завжди додасть Вам декілька років, тому якщо Вашою метою є відняти від свого дійсного віку пару років, то використовуйте одяг бежевого, ніжно-рожевого або молочного відтінку. Всі ці кольори зроблять шкіру більш свіжої, і зітруть з Вашого обличчя зайві роки.
  • Грайте з квітами і відтінками одягу, підсвічуючи шкіру
    Придбайте декілька модних шарфиків і комірців світлих кольорів, які підійдуть Вашому кольоротипу (відтінку шкіри). Завдяки цим маленьким аксесуарів Ваше обличчя буде здаватися більш молодим і худим.
    Якщо Ви не можете відмовитися від одягу темних тонів, то створіть рівновагу темних і світлих кольорів за допомогою взуття або аксесуарів світлих і теплих відтінків.
  • Підкреслюйте гідності фігури
    Якщо Ви - володарка осикою талії, щось не показувати її - головна ваша помилка. При цьому, однак, користуйтеся не тими засобами для підкреслення фігури, які використовує дівчина в 20 років. Вам заборонені міні, глибокі декольте і колготки в сіточку. Використовуйте різні пояси, аксесуари, крій одежджи для того, щоб підкреслити Вашу талію або округлі стегна. Якщо Ви володієте прекрасним бюстом, то підбирайте одяг, яка підкреслить вашу груди. Підкреслить, а не оголить - це необхідно мати на увазі жінці за 40.
  • Малюнки і принти на одязі жінки після 40 років
    Підбирайте собі однотонний одяг без малюнків, так як сильно квітчасті і крупно «принтовані» речі додадуть Вам, як мінімум, 5 років. В одязі жінки після 40 років допускаються речі з монотонними дрібними малюнками - зверніть увагу, що вони не повинні бути занадто яскравими, «кислотними».

Вчимося вибирати одяг для жінки за 40 - на які речі варто звертати увагу в магазині?

Начебто тільки недавно всі заздрили Вашим шикарним вбранням і зачісці, а сьогодні Вам вже поступаються місцем у громадському транспорті. Які предмети гардероба повинні висіти в шафі у будь-який поважає себе пані елегантного віку? Що допоможе жінці за 40 виглядати більш молодо і одночасно - солідно?

  • Штани для жінки за 40
    Вибирайте прямі брюки зі стрілками або трохи розкльошені від стегна. Кращий варіант - штани з взуттям на підборах. Це автоматично зробить Вас стрункішою і вище. І, відповідно, молодше.
  • Джинси в гардеробі жінки після 40 років
    Намагайтеся вибирати класичні джинси блакитного або синього кольору, які сидять на фігурі ідеально і підкреслюють ваші достоїнства.

    Ніколи не купуйте джинси зі стразами і нашивками - це виглядає дуже дешево, і виглядати молодше в таких джинсах Ви точно не будете
    Ніколи не купуйте джинси зі стразами і нашивками - це виглядає дуже дешево, і виглядати молодше в таких джинсах Ви точно не будете.

  • Взуття для жінок за 40
    Позбавтеся від усієї взуття, яка виглядає громіздко і зорово додає Вам 1-2 розміри. Уникайте занадто широкого носка і відсутності каблука.


    Кращим варіантом буде елегантна взуття на невеликому каблучку (6-7 см), яка не тільки Вас омолодить, а й зробить ніжки стрункіше і довше.
  • Елегантні спідниці для жінок за 40 років
    Ідеальна довжина спідниці - середина коліна (золота середина). Намагайтеся купувати спідниці не тільки класичного крою, але також жіночні повітряні спіднички - вони додадуть молодості Вашої ході і легкості - фігурі.

  • Блузки для стильних жінок після 40 років
    Вибирайте однотонні блузки ніжних відтінків, не перевантажені такими елементами, як оборки і рюшечки. Блузки з великою кількістю деталей тільки зостарять Вас, підкреслюючи вік.

  • Аксесуари для одягу для жінок за 40 років
    Придбайте собі стильні однотонні рукавички. Вони можуть бути шкіряними або замшевими - це залежить тільки від Вашого смаку. Також варто придбати комплект невеликих, але стильних прикрас, які Ви будете носити щодня - цей набір стане вашою візитною карткою.


Ми розповіли Вам про те, чого варто уникати при виборі одягу для жінок за 40 років і як правильно складати гардероб в елегантному віці. Але не забувайте орієнтуватися і на свій смак.

Радимо Вам частіше озиратися по сторонах і помічати, що старить або молодить інших жінок. Це допоможе Вам самостійно зрозуміти, в чому Ви будете виглядати безглуздо, а з допомогою яких речей можна легко «помолодшати» на 5-7 років.

Опубліковано в рубриці: Мода ;

Вчимося вибирати одяг для жінки за 40 - на які речі варто звертати увагу в магазині?
Як одягатися жінкам за 40, щоб виглядати молодше, але не вульгарно?
Такі пальто дуже часто можна побачити на пенсіонерок, але Ви ж не хочете стати такою раніше терміну?
Загальні правила щодо вибору одягу для жінки за 40 - як одягатися, щоб виглядати молодше?
Так як же можна помолодшати за допомогою одягу?
Вчимося вибирати одяг для жінки за 40 - на які речі варто звертати увагу в магазині?
Які предмети гардероба повинні висіти в шафі у будь-який поважає себе пані елегантного віку?
Що допоможе жінці за 40 виглядати більш молодо і одночасно - солідно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com