рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пам'ятки міста Гамбурга

  1. Пам'ятки міста Гамбурга Гамбург - незвичайне місто, несхожий на Мюнхен , Берлін, Дрезден ...
  2. Музеї Гамбурга
  3. природні пам'ятки
  4. Що ще варто подивитися?
  5. Пам'ятки міста Гамбурга
  6. архітектура Гамбурга
  7. Музеї Гамбурга
  8. природні пам'ятки
  9. Що ще варто подивитися?
  10. Пам'ятки міста Гамбурга
  11. архітектура Гамбурга
  12. Музеї Гамбурга
  13. природні пам'ятки
  14. Що ще варто подивитися?

Пам'ятки міста Гамбурга

Гамбург - незвичайне місто, несхожий на Мюнхен , Берлін, Дрезден або інші місця в Німеччині . Будучи другим за величиною портом Європи , Він встиг обзавестися багатою історією, а всюди панує своя атмосфера, не властива промислового і торгового центру країни. Тут зустрічаються різноманітні пам'ятки, котрі притягують туристів архітектурним багатством і великим культурним спадком.

Екскурсійні програми по Гамбургу - це насичене і захоплююче знайомство з прекрасною довоєнної і післявоєнної архітектурою, музеями, театрами, численними каналами і мостами, що перетинають Ельбу.

архітектура Гамбурга

Історія Гамбурга почалася в VIII столітті, коли на його територію прийшов Карл Великий і наказав заснувати тут фортецю, що отримала назву «Hammaburg» ( «Фортеця на березі річки»). Вдале розташування на березі однієї з важливих артерій Європи дозволило місту швидко рости і розвиватися. Два століття потому він перетворився на важливий перевалочний пункт, який використовується при перевезенні цінних товарів.

У XII столітті Гамбург отримав торгові привілеї, що дозволяло місту збирати торгову мито з товарів, що перевозяться по Ельбі. На цьому розвиток місті не припинилося. У XVI столітті Гамбург отримав вільний статус і перестав залежати від імператорської влади. Пізніше з відкриттям Америки він перетворився в один з найбільш затребуваних портів Європи. З тих пір місту вдалося створити і зберегти чимало архітектурних пам'яток, але частина з них була знищена під час війни.

Візитна картка Гамбурга - Міська ратуша - будинок, побудований в стилі ренесанс в 1887 році. До цього на її місці стояло іншу споруду, але його знищив вогонь. Місцева ратуша вельми вражає своїм виглядом. Вона має досить великі розміри, а його фронтон прикрашають величезні статуї двадцяти імператорів. На даху будівлі розташовується барокова вежа зі шпилем і годинами.

На даху будівлі розташовується барокова вежа зі шпилем і годинами

Внутрішнє оздоблення Міської ратуші вражає не менше, ніж її зовнішня краса. У будівлі розташовується 647 кімнат, але найкрасивіша з них - Зал кайзера - приміщення, стіни якого прикрашають шкіряні шпалери. В одній з кімнат є «Золота книга пам'яті», де зберігаються автографи відомих людей - принцеси Діани, Шарля де Голля, Бісмарка і королеви Єлизавети. У будівлі по сей день засідає міська мерія і сенат, а на площі перед ним постійно проводяться урочисті події.

До числа архітектурних пам'яток Гамбурга варто віднести міські храми:

  • церква Міхаеліскірхе - бароковий символ міста, спроектований в XVIII столітті;
  • храм Іоанна Кронштадтського - старовинна будівля XX століття в неороманском стилі;
  • церква Святого Миколая - будова XIX століття в готичному стилі;
  • собор Святого Петра - найстаріша церква, зведена в 1195 році.

У Гамбурзі є єдиний збережений замок, побудований в самій найстарішої його частини. Відомо, що основними жителями міста в старі часи були купці, тому атрибути аристократії жителям були чужі. Єдиний замок Бергедорф був побудований в XIII століття, а хто мав їм - історія замовчує.

Музеї Гамбурга

Щоб краще пізнати історію та культуру Гамбурга, варто виділити день на подорож по численних музеях міста. Тут є велика різноманітність експозицій, завдяки яким вдається познайомитися з життям цього важливого місця.

Найпопулярніший гамбурзький музей - Кунстхалле - галерея, яка має значущість не тільки для свого міста, а й для всієї Німеччині в цілому. Тут виставлені кращі роботи мистецтва Середньовіччя, живопис Гамбурга епохи бароко, а також унікальне зібрання гравюр і кілька картин Рембрандта, Рубенса і Гойї.

Само по собі будівля галереї є архітектурним надбанням Гамбурга. Воно складається з трьох споруд, перше з яких було побудовано XX столітті з червоної цегли. Пізніше до нього був прибудований флігель з куполом зеленого кольору, а відносно недавно до комплексу приєднали ще одне сховище мистецтва - Галерею сучасності.

У цій частині музею виставляються дуже незвичайні роботи в стилі поп-арт і модерн, а також картини сюрреалістів, кубістів і фовістів. Серед них зустрічаються шедеври Пікассо, Клее і Кірхнера, Еміля Нольде й Августа Макке. Деякі з творів можуть шокувати або викликати подив відвідувачів, тому краще заздалегідь підготуватися до знайомства з інсталяціями та такої вражаючої прогулянці.

Досить популярний Музей історії Гамбурга. Його вважають найцікавішим музеєм міста, оскільки велика колекція експонатів і документів дає можливість познайомитися з життям цього місця з моменту його заснування і до наших днів.

Його вважають найцікавішим музеєм міста, оскільки велика колекція експонатів і документів дає можливість познайомитися з життям цього місця з моменту його заснування і до наших днів

Серед найдавніших предметів, представлених в музеї, вважається череп пірата XIV століття, з яким пов'язана цікава історія. Коли прославленого пірата зловили і повинні були стратити разом з його командою, він звернувся до бургомістра з проханням. Йому хотілося, щоб керуючий зберіг життя тих людей, повз яких йому вдалося б пройти після того, як його позбавляв голови. У нього вийшло б врятувати 11 осіб, але бургомістр не став виконувати прохання.

Однаково цікаво буде і дорослим, і дітям в Музеї ляльок Фалькенштейн. У музеї для відвідувачів представлена ​​велика колекція рідкісних експонатів Європи останніх трьох століть. Завдяки лялькам, вдається дізнатися, які зачіски, сукні і навіть аксесуари були модні в різні століття. Також у ляльок є власні будинки, меблі і навіть магазини, а все це розташовується в хронологічному порядку. Всі деталі в іграшковому світі ретельно продумані і опрацьовані, що дає можливість краще дізнатися про минуле.

природні пам'ятки

У самому центрі Гамбурга розташовується пам'ятка, яку люблять абсолютно всі жителі міста - озеро Альстер. Сюди багато хто поспішає після роботи, біля нього призначають побачення, на тлі цього розкішного місця виходять найкращі фотографії на пам'ять.

Сюди багато хто поспішає після роботи, біля нього призначають побачення, на тлі цього розкішного місця виходять найкращі фотографії на пам'ять

Будучи припливом Ельби, озеро заслужило популярність ще в XIII столітті, коли на його берегах було вирішено заснувати Гамбург. В наші дні водойма, що займає територію більше, ніж країна Монако, оточений парками і алеями, а по його периметру прокладена «стежка здоров'я» - пішохідна зона завдовжки в 7 км. Кілька років тому в центрі озера встановили гігантську скульптуру дівчини купальниці. З перших днів вона відмінно вписалася в загальну картину, а до неї можна дістатися, замовлення поїздку на катері.

Що ще варто подивитися?

Одна з відмінностей Гамбурга від інших міст Німеччини - неймовірно велика кількість мостів і каналів. Всього в місті налічується близько 2400 мостів, а це більше, ніж в Венеції , Амстердамі і Лондоні . За своєю красою і унікальності вони не поступаються тим, що є в інших європейських містах.

За своєю красою і унікальності вони не поступаються тим, що є в інших європейських містах

Крім багатої історії Гамбург цікавий автентичними місцями і традиціями, такими як, наприклад, Рибний ринок і те, що продавці риби можуть торгувати виключно по неділях і тільки з 5 до 10 ранку - до тих пір, поки не почнеться церковна служба. Не дарма кажуть, що той, хто не побував у цьому місці, не бачив Гамбурга.

Не дарма кажуть, що той, хто не побував у цьому місці, не бачив Гамбурга

Наостанок можна заглянути в порт Гамбурга - місце, яке відіграло ключову роль в житті міста, а також на одне з великих кладовищ в світі - Ольсдорферфрідхоф. Його територія настільки велика, що екскурсії по ньому проводять на автобусах.

Красивий і волелюбний Гамбург здатний приємно здивувати будь-кого, хто наважиться на його відвідування. Це місто дуже багатий найрізноманітнішими визначними пам'ятками, в тому числі тими, яких більше не зустріти ніде.

Ірина Сергєєва, автор.

Ірина Сергєєва, автор

Стаття не претендує на повне охоплення пам'яток, в ній відбито індивідуальний досвід нашого блогера.

Пам'ятки міста Гамбурга

Гамбург - незвичайне місто, несхожий на Мюнхен , Берлін, Дрезден або інші місця в Німеччині . Будучи другим за величиною портом Європи , Він встиг обзавестися багатою історією, а всюди панує своя атмосфера, не властива промислового і торгового центру країни. Тут зустрічаються різноманітні пам'ятки, котрі притягують туристів архітектурним багатством і великим культурним спадком.

Екскурсійні програми по Гамбургу - це насичене і захоплююче знайомство з прекрасною довоєнної і післявоєнної архітектурою, музеями, театрами, численними каналами і мостами, що перетинають Ельбу.

архітектура Гамбурга

Історія Гамбурга почалася в VIII столітті, коли на його територію прийшов Карл Великий і наказав заснувати тут фортецю, що отримала назву «Hammaburg» ( «Фортеця на березі річки»). Вдале розташування на березі однієї з важливих артерій Європи дозволило місту швидко рости і розвиватися. Два століття потому він перетворився на важливий перевалочний пункт, який використовується при перевезенні цінних товарів.

У XII столітті Гамбург отримав торгові привілеї, що дозволяло місту збирати торгову мито з товарів, що перевозяться по Ельбі. На цьому розвиток місті не припинилося. У XVI столітті Гамбург отримав вільний статус і перестав залежати від імператорської влади. Пізніше з відкриттям Америки він перетворився в один з найбільш затребуваних портів Європи. З тих пір місту вдалося створити і зберегти чимало архітектурних пам'яток, але частина з них була знищена під час війни.

Візитна картка Гамбурга - Міська ратуша - будинок, побудований в стилі ренесанс в 1887 році. До цього на її місці стояло іншу споруду, але його знищив вогонь. Місцева ратуша вельми вражає своїм виглядом. Вона має досить великі розміри, а його фронтон прикрашають величезні статуї двадцяти імператорів. На даху будівлі розташовується барокова вежа зі шпилем і годинами.

На даху будівлі розташовується барокова вежа зі шпилем і годинами

Внутрішнє оздоблення Міської ратуші вражає не менше, ніж її зовнішня краса. У будівлі розташовується 647 кімнат, але найкрасивіша з них - Зал кайзера - приміщення, стіни якого прикрашають шкіряні шпалери. В одній з кімнат є «Золота книга пам'яті», де зберігаються автографи відомих людей - принцеси Діани, Шарля де Голля, Бісмарка і королеви Єлизавети. У будівлі по сей день засідає міська мерія і сенат, а на площі перед ним постійно проводяться урочисті події.

До числа архітектурних пам'яток Гамбурга варто віднести міські храми:

  • церква Міхаеліскірхе - бароковий символ міста, спроектований в XVIII столітті;
  • храм Іоанна Кронштадтського - старовинна будівля XX століття в неороманском стилі;
  • церква Святого Миколая - будова XIX століття в готичному стилі;
  • собор Святого Петра - найстаріша церква, зведена в 1195 році.

У Гамбурзі є єдиний збережений замок, побудований в самій найстарішої його частини. Відомо, що основними жителями міста в старі часи були купці, тому атрибути аристократії жителям були чужі. Єдиний замок Бергедорф був побудований в XIII століття, а хто мав їм - історія замовчує.

Музеї Гамбурга

Щоб краще пізнати історію та культуру Гамбурга, варто виділити день на подорож по численних музеях міста. Тут є велика різноманітність експозицій, завдяки яким вдається познайомитися з життям цього важливого місця.

Найпопулярніший гамбурзький музей - Кунстхалле - галерея, яка має значущість не тільки для свого міста, а й для всієї Німеччині в цілому. Тут виставлені кращі роботи мистецтва Середньовіччя, живопис Гамбурга епохи бароко, а також унікальне зібрання гравюр і кілька картин Рембрандта, Рубенса і Гойї.

Само по собі будівля галереї є архітектурним надбанням Гамбурга. Воно складається з трьох споруд, перше з яких було побудовано XX столітті з червоної цегли. Пізніше до нього був прибудований флігель з куполом зеленого кольору, а відносно недавно до комплексу приєднали ще одне сховище мистецтва - Галерею сучасності.

У цій частині музею виставляються дуже незвичайні роботи в стилі поп-арт і модерн, а також картини сюрреалістів, кубістів і фовістів. Серед них зустрічаються шедеври Пікассо, Клее і Кірхнера, Еміля Нольде й Августа Макке. Деякі з творів можуть шокувати або викликати подив відвідувачів, тому краще заздалегідь підготуватися до знайомства з інсталяціями та такої вражаючої прогулянці.

Досить популярний Музей історії Гамбурга. Його вважають найцікавішим музеєм міста, оскільки велика колекція експонатів і документів дає можливість познайомитися з життям цього місця з моменту його заснування і до наших днів.

Його вважають найцікавішим музеєм міста, оскільки велика колекція експонатів і документів дає можливість познайомитися з життям цього місця з моменту його заснування і до наших днів

Серед найдавніших предметів, представлених в музеї, вважається череп пірата XIV століття, з яким пов'язана цікава історія. Коли прославленого пірата зловили і повинні були стратити разом з його командою, він звернувся до бургомістра з проханням. Йому хотілося, щоб керуючий зберіг життя тих людей, повз яких йому вдалося б пройти після того, як його позбавляв голови. У нього вийшло б врятувати 11 осіб, але бургомістр не став виконувати прохання.

Однаково цікаво буде і дорослим, і дітям в Музеї ляльок Фалькенштейн. У музеї для відвідувачів представлена ​​велика колекція рідкісних експонатів Європи останніх трьох століть. Завдяки лялькам, вдається дізнатися, які зачіски, сукні і навіть аксесуари були модні в різні століття. Також у ляльок є власні будинки, меблі і навіть магазини, а все це розташовується в хронологічному порядку. Всі деталі в іграшковому світі ретельно продумані і опрацьовані, що дає можливість краще дізнатися про минуле.

природні пам'ятки

У самому центрі Гамбурга розташовується пам'ятка, яку люблять абсолютно всі жителі міста - озеро Альстер. Сюди багато хто поспішає після роботи, біля нього призначають побачення, на тлі цього розкішного місця виходять найкращі фотографії на пам'ять.

Сюди багато хто поспішає після роботи, біля нього призначають побачення, на тлі цього розкішного місця виходять найкращі фотографії на пам'ять

Будучи припливом Ельби, озеро заслужило популярність ще в XIII столітті, коли на його берегах було вирішено заснувати Гамбург. В наші дні водойма, що займає територію більше, ніж країна Монако, оточений парками і алеями, а по його периметру прокладена «стежка здоров'я» - пішохідна зона завдовжки в 7 км. Кілька років тому в центрі озера встановили гігантську скульптуру дівчини купальниці. З перших днів вона відмінно вписалася в загальну картину, а до неї можна дістатися, замовлення поїздку на катері.

Що ще варто подивитися?

Одна з відмінностей Гамбурга від інших міст Німеччини - неймовірно велика кількість мостів і каналів. Всього в місті налічується близько 2400 мостів, а це більше, ніж в Венеції , Амстердамі і Лондоні . За своєю красою і унікальності вони не поступаються тим, що є в інших європейських містах.

За своєю красою і унікальності вони не поступаються тим, що є в інших європейських містах

Крім багатої історії Гамбург цікавий автентичними місцями і традиціями, такими як, наприклад, Рибний ринок і те, що продавці риби можуть торгувати виключно по неділях і тільки з 5 до 10 ранку - до тих пір, поки не почнеться церковна служба. Не дарма кажуть, що той, хто не побував у цьому місці, не бачив Гамбурга.

Не дарма кажуть, що той, хто не побував у цьому місці, не бачив Гамбурга

Наостанок можна заглянути в порт Гамбурга - місце, яке відіграло ключову роль в житті міста, а також на одне з великих кладовищ в світі - Ольсдорферфрідхоф. Його територія настільки велика, що екскурсії по ньому проводять на автобусах.

Красивий і волелюбний Гамбург здатний приємно здивувати будь-кого, хто наважиться на його відвідування. Це місто дуже багатий найрізноманітнішими визначними пам'ятками, в тому числі тими, яких більше не зустріти ніде.

Ірина Сергєєва, автор.

Ірина Сергєєва, автор

Стаття не претендує на повне охоплення пам'яток, в ній відбито індивідуальний досвід нашого блогера.

Пам'ятки міста Гамбурга

Гамбург - незвичайне місто, несхожий на Мюнхен , Берлін, Дрезден або інші місця в Німеччині . Будучи другим за величиною портом Європи , Він встиг обзавестися багатою історією, а всюди панує своя атмосфера, не властива промислового і торгового центру країни. Тут зустрічаються різноманітні пам'ятки, котрі притягують туристів архітектурним багатством і великим культурним спадком.

Екскурсійні програми по Гамбургу - це насичене і захоплююче знайомство з прекрасною довоєнної і післявоєнної архітектурою, музеями, театрами, численними каналами і мостами, що перетинають Ельбу.

архітектура Гамбурга

Історія Гамбурга почалася в VIII столітті, коли на його територію прийшов Карл Великий і наказав заснувати тут фортецю, що отримала назву «Hammaburg» ( «Фортеця на березі річки»). Вдале розташування на березі однієї з важливих артерій Європи дозволило місту швидко рости і розвиватися. Два століття потому він перетворився на важливий перевалочний пункт, який використовується при перевезенні цінних товарів.

У XII столітті Гамбург отримав торгові привілеї, що дозволяло місту збирати торгову мито з товарів, що перевозяться по Ельбі. На цьому розвиток місті не припинилося. У XVI столітті Гамбург отримав вільний статус і перестав залежати від імператорської влади. Пізніше з відкриттям Америки він перетворився в один з найбільш затребуваних портів Європи. З тих пір місту вдалося створити і зберегти чимало архітектурних пам'яток, але частина з них була знищена під час війни.

Візитна картка Гамбурга - Міська ратуша - будинок, побудований в стилі ренесанс в 1887 році. До цього на її місці стояло іншу споруду, але його знищив вогонь. Місцева ратуша вельми вражає своїм виглядом. Вона має досить великі розміри, а його фронтон прикрашають величезні статуї двадцяти імператорів. На даху будівлі розташовується барокова вежа зі шпилем і годинами.

На даху будівлі розташовується барокова вежа зі шпилем і годинами

Внутрішнє оздоблення Міської ратуші вражає не менше, ніж її зовнішня краса. У будівлі розташовується 647 кімнат, але найкрасивіша з них - Зал кайзера - приміщення, стіни якого прикрашають шкіряні шпалери. В одній з кімнат є «Золота книга пам'яті», де зберігаються автографи відомих людей - принцеси Діани, Шарля де Голля, Бісмарка і королеви Єлизавети. У будівлі по сей день засідає міська мерія і сенат, а на площі перед ним постійно проводяться урочисті події.

До числа архітектурних пам'яток Гамбурга варто віднести міські храми:

  • церква Міхаеліскірхе - бароковий символ міста, спроектований в XVIII столітті;
  • храм Іоанна Кронштадтського - старовинна будівля XX століття в неороманском стилі;
  • церква Святого Миколая - будова XIX століття в готичному стилі;
  • собор Святого Петра - найстаріша церква, зведена в 1195 році.

У Гамбурзі є єдиний збережений замок, побудований в самій найстарішої його частини. Відомо, що основними жителями міста в старі часи були купці, тому атрибути аристократії жителям були чужі. Єдиний замок Бергедорф був побудований в XIII століття, а хто мав їм - історія замовчує.

Музеї Гамбурга

Щоб краще пізнати історію та культуру Гамбурга, варто виділити день на подорож по численних музеях міста. Тут є велика різноманітність експозицій, завдяки яким вдається познайомитися з життям цього важливого місця.

Найпопулярніший гамбурзький музей - Кунстхалле - галерея, яка має значущість не тільки для свого міста, а й для всієї Німеччині в цілому. Тут виставлені кращі роботи мистецтва Середньовіччя, живопис Гамбурга епохи бароко, а також унікальне зібрання гравюр і кілька картин Рембрандта, Рубенса і Гойї.

Само по собі будівля галереї є архітектурним надбанням Гамбурга. Воно складається з трьох споруд, перше з яких було побудовано XX столітті з червоної цегли. Пізніше до нього був прибудований флігель з куполом зеленого кольору, а відносно недавно до комплексу приєднали ще одне сховище мистецтва - Галерею сучасності.

У цій частині музею виставляються дуже незвичайні роботи в стилі поп-арт і модерн, а також картини сюрреалістів, кубістів і фовістів. Серед них зустрічаються шедеври Пікассо, Клее і Кірхнера, Еміля Нольде й Августа Макке. Деякі з творів можуть шокувати або викликати подив відвідувачів, тому краще заздалегідь підготуватися до знайомства з інсталяціями та такої вражаючої прогулянці.

Досить популярний Музей історії Гамбурга. Його вважають найцікавішим музеєм міста, оскільки велика колекція експонатів і документів дає можливість познайомитися з життям цього місця з моменту його заснування і до наших днів.

Його вважають найцікавішим музеєм міста, оскільки велика колекція експонатів і документів дає можливість познайомитися з життям цього місця з моменту його заснування і до наших днів

Серед найдавніших предметів, представлених в музеї, вважається череп пірата XIV століття, з яким пов'язана цікава історія. Коли прославленого пірата зловили і повинні були стратити разом з його командою, він звернувся до бургомістра з проханням. Йому хотілося, щоб керуючий зберіг життя тих людей, повз яких йому вдалося б пройти після того, як його позбавляв голови. У нього вийшло б врятувати 11 осіб, але бургомістр не став виконувати прохання.

Однаково цікаво буде і дорослим, і дітям в Музеї ляльок Фалькенштейн. У музеї для відвідувачів представлена ​​велика колекція рідкісних експонатів Європи останніх трьох століть. Завдяки лялькам, вдається дізнатися, які зачіски, сукні і навіть аксесуари були модні в різні століття. Також у ляльок є власні будинки, меблі і навіть магазини, а все це розташовується в хронологічному порядку. Всі деталі в іграшковому світі ретельно продумані і опрацьовані, що дає можливість краще дізнатися про минуле.

природні пам'ятки

У самому центрі Гамбурга розташовується пам'ятка, яку люблять абсолютно всі жителі міста - озеро Альстер. Сюди багато хто поспішає після роботи, біля нього призначають побачення, на тлі цього розкішного місця виходять найкращі фотографії на пам'ять.

Сюди багато хто поспішає після роботи, біля нього призначають побачення, на тлі цього розкішного місця виходять найкращі фотографії на пам'ять

Будучи припливом Ельби, озеро заслужило популярність ще в XIII столітті, коли на його берегах було вирішено заснувати Гамбург. В наші дні водойма, що займає територію більше, ніж країна Монако, оточений парками і алеями, а по його периметру прокладена «стежка здоров'я» - пішохідна зона завдовжки в 7 км. Кілька років тому в центрі озера встановили гігантську скульптуру дівчини купальниці. З перших днів вона відмінно вписалася в загальну картину, а до неї можна дістатися, замовлення поїздку на катері.

Що ще варто подивитися?

Одна з відмінностей Гамбурга від інших міст Німеччини - неймовірно велика кількість мостів і каналів. Всього в місті налічується близько 2400 мостів, а це більше, ніж в Венеції , Амстердамі і Лондоні . За своєю красою і унікальності вони не поступаються тим, що є в інших європейських містах.

За своєю красою і унікальності вони не поступаються тим, що є в інших європейських містах

Крім багатої історії Гамбург цікавий автентичними місцями і традиціями, такими як, наприклад, Рибний ринок і те, що продавці риби можуть торгувати виключно по неділях і тільки з 5 до 10 ранку - до тих пір, поки не почнеться церковна служба. Не дарма кажуть, що той, хто не побував у цьому місці, не бачив Гамбурга.

Не дарма кажуть, що той, хто не побував у цьому місці, не бачив Гамбурга

Наостанок можна заглянути в порт Гамбурга - місце, яке відіграло ключову роль в житті міста, а також на одне з великих кладовищ в світі - Ольсдорферфрідхоф. Його територія настільки велика, що екскурсії по ньому проводять на автобусах.

Красивий і волелюбний Гамбург здатний приємно здивувати будь-кого, хто наважиться на його відвідування. Це місто дуже багатий найрізноманітнішими визначними пам'ятками, в тому числі тими, яких більше не зустріти ніде.

Ірина Сергєєва, автор.

Ірина Сергєєва, автор

Стаття не претендує на повне охоплення пам'яток, в ній відбито індивідуальний досвід нашого блогера.

Що ще варто подивитися?
Що ще варто подивитися?
Що ще варто подивитися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com