рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що колір ваших статевих губ говорить про вашу сексуальну життя?

На Reddit можна помітити одну важливу річ: насправді ніхто нічого не знає про жіночих статевих губах. В Reddit TwoXChromosomes користувач okcookies написав про підслуханому розмові між двома співробітниками, під час якого обидва чоловіки щиро заявляли про свою віру в те, що «чим темніше то місце, тим більше чуваків її мали».

В іншому занесеному в архів тред, який циркулював в мережі, інша користувачка написала про своє невдоволення тим, що «дуже багато людей, мабуть, знаходяться під враженням, ніби анатомія жінки різко змінюється з кожним її сексуальним переживанням». Це, крім іншого, стосується довжини і кольору її статевих губ.

На відміну від своєї добре розрекламованої, але невловимої родички, точки G, статеві губи не стають темою для барвистих описів в жіночих журналах або відгуків від щасливих покупців. Будь це змаганням з піару, статеві губи виявилися б на останньому місці. Статеві губи - це Рінго Старр серед жіночих геніталій: вони недооцінені. Це може пояснювати, чому люди дійсно вірять, ніби « темне забарвлення викликається тертям »або кажуть привселюдно , В реальних межах чутності інших людських істот: «Ой, довгі губи ... У неї кицька поюзати».

Хоча більшість з нас вже давно перестали пов'язувати вузькість піхви з регулярним трахом, не можна сказати те ж саме про форму або забарвленням статевих губ. На Reddit численні користувачі намагалися розвінчати цей міф за допомогою складних аргументів про порно ( «Порнозірки трахаються частіше більшості людей на Землі, але у багатьох з них статеві губи маленькі») або сумнівного расового стереотіпірованія ( «за цією логікою найбільше сексу у темношкірих людей»).

Однак, перефразовуючи стару приказку, в Інтернеті ніхто не знає, хто ви - медичний експерт або 13-річний підліток з футболкою «Інспектор жіночих тіл». Щоб вирішити суперечку раз і назавжди, я поговорила з декількома професіоналами, щоб зрозуміти, чи справді статеві губи можуть всіляко змінювати колір, майже як в «Йосипа та його дивовижному різнобарвному плащі снів».

«Доказів того, що статеві губи внаслідок сексу піддаються будь-яким постійних змін, немає, - каже доктор Толі Онон, представник Королівського коледжу акушерства і гінекології в Великобританії. - Під час оргазму статеві губи наливаються кров'ю, через що здаються більше і темніше, але це ненадовго ».

«З наукової точки зору - доказів немає», - погоджується Праднья писалом, гінеколог-консультант з Лондонській гінекологічної клініки. Вона каже, що зовнішній вигляд статевих губ може змінитися лише кілька разів у житті: під час статевого дозрівання, при наборі ваги ( «якщо ви набираєте жирок, ви ще й набираєте жирок всюди, а це неодмінно змінює зовнішній вигляд піхви і статевих губ») і, що особливо важливо, внаслідок вагітності.

На Reddit можна помітити одну важливу річ: насправді ніхто нічого не знає про жіночих статевих губах

Фото взято у користувача Flickr Miran Rijavec

«Зрозуміло, гормони вагітності впливають на всі тканини в організмі, так що мають місце відкладення жиру, а іноді має місце дуже сильна затримка рідини, - пояснює писалом. - Колір змінюється через вагітність; при цьому відбувається деяке збільшення відкладень меланіну в певних клітинах організму. Ми спостерігаємо появу чорної лінії [вертикальна лінія, яка з'являється на животі під час вагітності], яка темніє; такі ж зміни ми спостерігаємо навколо ареол. Чи не все зникає з часом, але деяке поліпшення настає обов'язково ».

Страшні історії про « шляхах зі спальними мішками замість піхв »- це просто історії і нічого більше. По суті, існує величезна природна мінливість кольору і форми статевих губ. Ми просто ніколи не помічали її раніше. «Вважаю, в минулі роки, коли не були популярні голлівудська воскова епіляція тощо, люди не помічали своїх статевих губ так сильно, оскільки там росте дуже багато волосся», - говорить Аманда Тозер, гінеколог-консультант з Лондонської клініки .

«Ця частина тіла набагато більш оголена, якщо люди роблять воскову епіляцію. З'явилося недоречне увагу до статевих губ, тому що, як я вважаю, люди набагато гостріше усвідомлюють їх наявність після того, як роблять воскову епіляцію. Це просто нормальна мінливість шкіри і кольору. Точно так же шкіра на внутрішній стороні стегон у людей виявляється трохи темніше ».

«Статеві губи так само своєрідні, як і самі жінки, і розрізняються зовнішнім виглядом і кольором, - підтверджує доктор Онін. - Будь-якій жінці, яка турбується через своїх статевих губ або турбується через будь-яких змін, слід звертатися до свого терапевта ».

За 24 роки, які Тозер пропрацювала в гінекології, вона, за її твердженням, ні разу не бачила статевих губ, які потребували б в негайному хірургічному втручанні ( Лабіопластика ), По сексуальним причин або яким-небудь іншим. «Я працювала з безліччю пацієнток, які хотіли зменшити розмір їх статевих губ, але це виключно їх особистий вибір, - каже вона. - Медичної необхідності в цьому ніколи не було. І повірте мені, я бачила тисячі і тисячі статевих губ! І я ніколи, жодного разу не бачила таких, які потребували б в операції ». Ось бачиш, Reddit.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com