рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Борі Георгій - Зміна таких полюсів і Вознесіння. Шоста раса і Нібіру. Піраміди і Квантовий стрибок

На складі: очікується

Нова книга Георгія Бореева - про зміщення полюсів і квантовий стрибок в грудні 2012 року, про перехід людства в Шосту расу, про глобальні зміни, які чекають нашу планету при Вознесіння в 2012-2017 роках. Відомості про Потоп і планетарних катаклізмів передані людству Вищим Розумом через авторитетних пророків, таких як Нострадамус, Олена Реріх, Ванга, Кейсі, Скалліон, і через самого автора - йога і письменника Бореева. Як завжди цікаво, просто і коротко автор пояснює причини еліпсоподібних орбіт планети Нібіру (Немезіди), комети Аннанутак і блакитний Зірки, розкриває справжні цілі будівництва земних Пірамід плеядеанцамі, аналізує причини майбутнього квантового стрибка, Вознесіння в тілі і яка відбувається активації додаткових спіралей ДНК. Борі не просто описує картини майбутнього: він доповнює їх незаперечними цифрами і фактами фундаментальної науки. У книзі висвітлено і тіньова діяльність сучасних інопланетних господарів Землі - рептоідов із сузір'я Дракона, наведені причини їхньої боротьби зі Світлими Силами. Автор цікаво дає матеріал про 24 спіралі ДНК людини, про механіку прецесії і Галактичного зсуву. При цьому Борі не просто механічно призводить карти Скалліон та інших пророків щодо затонулих материків планети, але в чомусь не погоджується, в чем-то сперечається з передбаченнями авторитетів - він дає своє бачення. У цій книзі автор малює «свої« карти майбутнього глобуса Земної Кулі, отримані методом ченнелінг.

Кілька глав захоплююче розповідають про прийдешню «чарівної« життя людей, які пройшли через Вознесіння. Життя людини Шостий раси на ефірній Землі написана Бореева і казково, і в той же час - переконливо.

В кінці книги автор дає свої «невідомі« техніки Вознесіння в тілі і побудови Тіла Світу

Купити Борі Георгій, Зміна таких полюсів і Вознесіння. Шоста раса і Нібіру. Піраміди і Квантовий стрибок

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com