рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як провести День святого Валентина

День Святого Валентина   - свято, про який не вщухають суперечки

День Святого Валентина - свято, про який не вщухають суперечки. Багато хто говорить, що любити і балувати свою половинку потрібно в будь-який день і для цього не потрібен особливий привід. Але все одно кожен раз ми чекаємо цього свята із завмиранням серця, готуємо солодощі, валентинки і більш цінні подарунки , І, звичайно ж, плануємо заздалегідь, як провести цей день з коханим. І неважливо, чи тільки Ви почали зустрічатися або вже живете багато років у щасливому шлюбі - це свято принесе у Ваше життя трохи романтичного настрою і наповнить її любов'ю.

Але що ж робити тим, хто ще не зустрів людину, з яким хотілося б провести цей особливий день? В першу чергу - не сумуй! Присвятіть весь день собі і своїм коханим людям - рідним, близьким і друзям. Подумайте про те, що Вашим батькам і найкращу подругу теж буде приємно отримати подарунок, зроблений від чистого серця. Побалуйте себе; згадайте все, про що давно мріяли і здійсніть свої бажання!

Багато мучаться питанням: як провести День святого Валентина з коханим? Квіти, солодощі та картки з любовними зізнаннями вже набридли, і все більше закоханих шукають оригінальні способи проявити свої почуття в цей день. WESTWING склав для Вас тест, який допоможе Вам і Вашій коханій людині визначити, який варіант святкування Вам найбільше відповідає. Для кожного результату ми підготували кілька варіантів, як провести День святого Валентина, що приготувати в подарунок і які елементи романтичного декору підійдуть Вашій парі.

Вибрати найбільш відповідний варіант відповіді з представлених і йдіть по стрелочкам, поки не досягнете результату. Не забудьте подивитися і інші варіанти: може бути, саме там Ви знайдете своє натхнення!

Не забудьте подивитися і інші варіанти: може бути, саме там Ви знайдете своє натхнення

Рецепт шоколадних капкейков для закоханих!

Але що ж робити тим, хто ще не зустрів людину, з яким хотілося б провести цей особливий день?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com