рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Твердий віск для авто

  1. Чим відрізняється синтетичний і натуральний твердий віск?
  2. Синтетичний твердий віск
  3. Натуральний твердий віск карнаубський
  4. Твердий віск для авто з глиною
  5. Як правильно наносити твердий віск на кузов?
  6. Інструкція по застосуванню твердого воску:
  7. Статті, відгуки та огляди про продукцію SONAX:

Твердий віск для автомобіля - це захисне покриття, яким "консервують" кузов після фінішної поліровки лако-фарбового покриття. Залежно від типу воску, і способу експлуатації законсервованого кузова згодом, можна розраховувати на термін від 3 до 8 місяців, протягом якого він протримається. Різні типи восків дають різний ефект блиску. Однак кожен твердий віск має бездоганний гідрофобний ефект і захищають кузов від впливу навколишнього середовища. Типи твердих восків для кузова автомобіля:

  • Синтетичний твердий віск;
  • Натуральний твердий віск, Карнауба;
  • Натуральний очищающий твердий віск, Карнауба з вмістом глини.

Чим відрізняється синтетичний і натуральний твердий віск?

Натуральний твердий віск виробляється в США. Його батьківщина - Каліфорнія. Власне, з каліфорнійської пальми він і береться. У разі, якщо Карнаубський віск пропонує виробник не з США, з великою ймовірністю, він закуповує матеріал з "штатів". Синтетичний же твердий віск не містить натуральних матеріалів і виробляється змішуванням хімічних складів.

Якщо говорити простою мовою, і в двох словах, то "синтетика" довше тримається, але дає менше блиску. Карнауба ж тримається менше, але краще блищить, і може бути очищає, з частинками глини.

Карнауба ж тримається менше, але краще блищить, і може бути очищає, з частинками глини

Синтетичний твердий віск

Його рекомендується використовувати на зиму, так як краще тримається і більш стійкий проти низьких температур. Так, він не так блищить, але і блиск взимку не сильно потрібен, погодьтеся ?! У той час як надійний захист кузова і консервація його від зовнішнього впливу взимку дуже актуальна. "Синтетика" по консистенції може бути і як "жижа", і як "ледве тверде масло". Запах синтетичних твердих восків не завжди приємний, але зате вони дуже часто комплектуються аплікатором для нанесення на поверхню. Термін служби - від 4 до 10 місяців.

Натуральний твердий віск карнаубський

Чи не дешеве задоволення, але зате додасть дуже класний блиск кузову автомоблія, - ефект дзеркала. Оброблений качетсвенно твердим воском (після полірування) автомобіль буде блищати від 2 до 6 місяців. Натуральна Карнауба повинна мати консистенцію крихти, і давати приємний запах, щось середнє між алое, яблуком і бананом. Саме так пахне пальмовий віск.

Твердий віск для авто з глиною

Його "фішка" в тому, що вам не обов'язково полірувати автомобіль. Це очищає віск (неабразивних), який можна застосовувати відразу після миття і сушіння автомобіля. Він одночасно робить ЛКП ідеально гладким і захищає його, покриваючи гідрофобним покриттям. У той же час, додає блиск. Такий же, як Карнауба (бо це Карнауба і є). Тримається від 2 до 6 місяців.

Як правильно наносити твердий віск на кузов?

Перш за все автомобіль потрібно помити, після чого очистити від глибоких забруднень. В ідеалі - відполірувати. Але так роблять далеко не всі автомобілісти. Потім потрібно нанести твердий віск. В ідеалі - потім закрити його рідким воском, щоб шар не зруйнувався швидко, і продовжувати закривати рідким воском раз в 2-4 тижні. Тоді тверде покриття протримається довше.

Інструкція по застосуванню твердого воску:

  1. Поверхнево очистіть кузов від бруду і пилу;
  2. Нанесіть віск на апликатор або серветку з мікрофібри;
  3. Ретельно располіровивать віск на поверхні деталей з кроком 5-8 см круговими рухами; можна використовувати апликатор або мікрофібру;
  4. Дочекайтеся підсихання воску на деталях;
  5. Витріть залишки воску рушником з мікрофібри або серветкою, через 7-10 хвилин після нанесення і располіровиванія;
  6. Не користуйтеся поверхнею під прямими променями сонця, а також під час дощу або вітру, який може принести пил на кузов;
  7. Обробіть кузов рідким воском, згодом використовуючи рідкий віск після кожного миття, щоб продовжити термін життя твердого покриття якомога довше.

Важливий момент: натуральний твердий віск не руйнує зашитную покриттів. Наприклад, його можна додатково наносити на рідке скло (Звичайно, якщо це справжнє нано-покриття, а не якийсь дикий Китай). Також, якщо ви хочете продовжити термін служби твердого воску, важливо не тільки використовувати рідкий віск після мийки автомобіля, але і мити його щадним шампунем.

Статті, відгуки та огляди про продукцію SONAX:

Полірування чорного автомобіля: всі дуже просто!
Автополіроль: які бувають, типи полиролей для авто

Чим відрізняється синтетичний і натуральний твердий віск?
Чим відрізняється синтетичний і натуральний твердий віск?
Так, він не так блищить, але і блиск взимку не сильно потрібен, погодьтеся ?
Як правильно наносити твердий віск на кузов?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com