рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Навчання епіляції: курси і семінари депіляції гарячим воском - Martines Image

  1. Кращі курси по биоепиляции і бікіні-дизайну
  2. Навчання биоепиляции і бікіні-дизайну в Росії

Біоепіляція - популярна процедура видалення небажаного волосся на обличчі і тілі за допомогою косметичних восків і смол. Часто цю послугу називають «ваксинг» від англійського слова wax - віск. Биоепиляция завжди затребувана в салонах краси, так як забезпечує повне і моментальне видалення волосся з коренем на будь-якій ділянці обличчя і тіла. Інша причина в тому, що вона забезпечує довготривалий ефект: шкіра залишається ідеально гладкою, ніжною, шовковистою протягом 3-4 тижнів.

Компанія «Мартінес Імідж» пропонує косметологів всі види професійних восків від провідних європейських виробників: Beauty Image (Іспанія) і ProfEpil (Іспанія) .

Кращі курси по биоепиляции і бікіні-дизайну

Професія майстра по биоепиляции і бікіні-дизайну є однією з найбільш затребуваних в сучасних салонах краси. Самим шановним навчальним центром з підготовки фахівців цього профілю по праву вважається «Мартінес Імідж», який за багато років роботи заслужив довіру професіоналів. На наших курсах на протязі ось вже 25 років проводиться комплексне навчання в рамках напряму «Біоепіляція» і «Бікіні-Дизайн».

Навчання биоепиляции і бікіні-дизайну в Росії

У навчальному центрі «Мартінес Імідж» регулярно проходить навчальний семінар «Школа майстра по биоепиляции і шугарінг», який є одним з найкращих і повних курсів не тільки в Москві, але і у всій Росії. Про це говорить, наприклад, той факт, що директора салонів краси часто не беруть на роботу майстрів з бікіні-дизайну без диплома Мартінес Імідж.

Записатися на семінари по депіляції і бікіні-дизайну можна за тел .: +7 (495) 223-55-15, ознайомитися з програмою та умовами навчання - в розділі центр навчання .

Фахівці навчального центру «Мартінес Імідж» проводять курси воскової епіляції в Москві, Санкт-Петербурзі, Краснодарі, Ростові-на-Дону, П'ятигорську і в інших містах Росії.

Група компаній Мартінес Імідж є офіційним постачальником брендів Beauty Image (Б'юті Імідж) і ProfEpil (ПрофЕпіл) в Росії.

Купити воски для депіляції, а також уточнити умови співпраці ви можете у менеджера, зателефонувавши по телефону

+7 (495) 223-55-15

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com