рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нагрівачі для воску (воскоплави) купити в СПб: ціни, фото

  1. Воскоплави для депіляції і нагрівачі для воску Нагрівач для воску (або як ще називають такі прилади...
  2. Нагрівач для воску в картриджах
  3. Купити воскоплав для депіляції за спеціальною ціною

Воскоплави для депіляції і нагрівачі для воску

Нагрівач для воску (або як ще називають такі прилади - воскоплави для депіляції) можна зустріти в будь-якому косметичному салоні. За допомогою цього обладнання майстри-косметологи розігрівають віск до необхідної температури. Деякі моделі можуть підтримувати готову масу в робочому стані, завдяки чому вона знаходиться в постійній готовності для роботи.

Воскоплави для депіляції мають різну конструкцію, особливості якої обумовлені тим чи іншим видом упаковки воску, з якої вони працюють.

Нагрівач для воску в банках - один з найпопулярніших приладів для воскової депіляції

Нагрівач для воску в банках дозволяє розігрівати воскову масу як у банку, так і в спеціальній ємності, куди можна покласти необхідну його кількість. Обсяг маси, яку може розігріти даний апарат для депіляції воском, зазвичай відповідає стандартній фасовці: так, наприклад, нагрівач для воску «EvoWax» випускається у варіантах, розрахованих на 400 і 800 мл.

Восковий апарат для депіляції на 400 мл. буде зручний для домашнього застосування і приватної практики, тоді як більший обсяг ідеально підійде для роботи в салоні. Купити воскоплави для депіляції Evo Wax і Depilia ви можете в нашій компанії по привабливо низькою ціною.

Нагрівач для воску в картриджах

Нагрівач для воску в картриджах можна цілком назвати портативним воскоплава для депіляції Нагрівач для воску в картриджах можна цілком назвати портативним воскоплава для депіляції. Його розміри не сильно перевищують розміри самої касети, завдяки чому він не займає багато місця і може бути сміливо рекомендований для домашнього використання при роботі з восковими касетами.

Для фахівців, які практикують в салоні або вдома, випускаються моделі, в які можна вставити відразу декілька (зазвичай 3) воскових картриджа.

Існують і комбіновані моделі для роботи як з картриджами, таки і з баночним воском - купити нагрівач для воску комбінований ви можете також в компанії «Альянс-Косметик». Ціна на нагрівачі для воску комбіновані трохи вище, зате такий апарат для депіляції воском дозволяє охопити всю лінійку різновидів фасування, що дає великі переваги в професійній роботі. Крім цього, комбіновані воскоплави економлять і час майстра, тому що йому не треба чекати, коли нагріється чергова касета або банку, а це значить, що він зможе обслужити більше клієнтів і отримати від своєї роботи велику фінансову віддачу.

Купити воскоплав для депіляції за спеціальною ціною

В «Альянс-Косметик» ви можете купити воскоплав для депіляції по нашій спеціальною ціною для професіоналів: зареєструйтеся на нашому сайті і ціна нагрівача для воску стане для вас однією з найнижчих на ринку! Для великих клієнтів «Альянс-Косметик» пропонує також оптові постачання : В цьому випадку купити воскоплави для депіляції недорого буде ще простіше!

Оформляйте замовлення на нагрівачі для воску і воскоплави на нашому сайті або телефонуйте в наш офіс: наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com