рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Набори для депіляції

  1. Набори для депіляції Все частіше і частіше дівчата проводять процедуру депіляції самостійно в домашніх...
  2. Воскова епіляція: поради та рекомендації для початківців
  3. Купити набір для депіляції

Набори для депіляції

Все частіше і частіше дівчата проводять процедуру депіляції самостійно в домашніх умовах. Цьому сприяє широка доступність коштів, які потрібні для самостійного проведення даної процедури. У нашому магазині можна купити все для даної процедури, але значно вигідніше і практичніше буде відразу купити набір для воскової депіляції в які входять всі необхідні матеріали. Все частіше і частіше дівчата проводять процедуру депіляції самостійно в домашніх умовах

переваги

Наш інтернет-магазин пропонує якісні та недорогі набори для депіляції, за допомогою яких можна швидко і якісно виконувати процедуру депіляції. З цього випливає, що набір для воскової депіляції стане дуже корисним придбанням для виконання систематичних процедур з повним комфортом і зручністю, а головне, що по закінченню процедури Ви безсумнівно отримаєте той результат про який мріяли. Депіляція із застосуванням воску гарантує високу якість видалення волосків. Після того різання процедури кілька разів потім, буде більш м'якими і слабкими, а також придбають менш помітний колір.

У стандартний набір входить:

Практично всі набори для депіляції надаються в красивій упаковці, всі складові набору мають приголомшливі робочі характеристики, дані набори з легкість можна вважати відмінним подарунком для близьких і друзів. З таким набором Вам не доведеться шукати різні необхідне приладдя та обладнання, все необхідне вже буде у Вас під рукою. Якість воску для депіляції дозволить провести процедуру безболісно і менш травматично, що дуже важливо для жінок, які мають чутливою шкірою.

Воскова епіляція: поради та рекомендації для початківців

Воскова депіляція останні роки користується величезною популярністю серед дівчат і не тільки. Багато хто вибирає цю процедуру з метою довгострокового видалення волосся на різних ділянках тіла. Однак, для тих, хто не робив депіляцію жодного разу вона може здатися страхітливою. Ми підготували деякі рекомендації з допомогою яких можна підготуватися і більш ретельніше розібратися, що ж це за процедура така - депіляція.

Кому рекомендується воскова депіляція. Процедура підходить для людей будь-якого віку і статі. Багато майстрів говорять про те, що чим раніше її розпочати виконувати, тим буде менш болісно, ​​тому що в молодому віці волоски більш м'які.

Воскова епіляція або гоління Воскова епіляція або гоління? Природно, воскова депіляція має перевагу перед голінням, тому що з її допомогою видаляються волоски з коренем. А після гоління зрізається тільки верх волосинки, вже через день волосок знову починає проростати. Також після гоління дуже часто з'являється роздратування. Після воскової депіляції результат тримається протягом 2-3 тижнів, а згодом волоски взагалі стають тоншими, а їх зростання сповільнюється.

Підготовка до воскової депіляції. Щоб зменшити больові відчуття, якщо Ви вже занадто боїтеся болю, випийте таблетку знеболюючого за годину до сеансу. Також перед процедурою за день бажано зробити скрабірованіе тих ділянок на яких планується проводитися процедура. Не рекомендується перед процедурою наносити на шкіру креми, лосьйони, а також користуватися антиперспірантами.

Як часто потрібно робити депіляцію воском. Середній проміжок між процедурами від 2-х до 3-х тижнів. Але тут вже треба звернути увагу на те, наскільки швидко у вас ростуть волоски. Може таке бути, що процедуру потрібно буде робити тільки раз на місяць.

Як проходить процедура. Перед процедурою майстер обов'язково повинен знежирити шкіру на депіліруемий ділянці. Потім наносити віск і поступово видаляти волоски з обраної зони. Є два види депіляції м'яка і жорстка. Перша в основному використовується при депіляції пахв і ніг, а ось жорстка для видалення волосся в області бікіні. Після видалення волосся воском, майстер видаляє надлишки за допомогою масла, потім використовує засіб після депіляції , Яке заспокоює шкіру.

Больовий фактор. Звичайно ж дана процедура не є безболісною, так як волоски вириваються з коренем. Деякі відчувають сильний біль, інші ж навпаки. Зараз майстри використовують перед депіляцією такі кошти, які знеболюють, заморожуючи шкіру. За рахунок цього больові відчуття мінімальні.

Догляд за шкірою після процедури. Не дивлячись на те, що больові відчуття після процедури відразу зникають, ділянку зазнавав процедурі може залишатися чутливим. Тому не рекомендують використовувати скраби дня два після процедури, а також зіграти хоча б 24 години. Догляд за шкірою після процедури

Гігієна під час процедури. Прийшовши до майстра переконайтеся в тому, що він використовує одноразову продукцію і працює в рукавичках. Кожен майстер повинен мати сертифікати, в яких зазначатиметься місце його навчання. У кожному косметологічному кабінеті повинно бути чисто і прибрано після попереднього клієнта.

Купити набір для депіляції

В інтернет-магазині TUFISHOP Ви завжди зможете купити якісні та недорогі набори для депіляції. У будь-який момент в нашому магазині Ви зможете докупити додаткові кошти. У нас ви знайдете все необхідне для якісного та ефективного догляду за своєю шкірою. Також ми пропонуємо багато іншого товару: все для вій , нігтів , засоби по догляду за шкірою обличчя та інше. Для замовлення товару потрібно всього лише подзвонити по одному з вказаних номерів на сайті або ж відвідати наш виставковий зал в Києві. Доставка здійснюється по всій території України, а також за її межі.

Воскова епіляція або гоління?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com