рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інструкція по застосуванню воску для депіляції з відгуками

  1. Що таке віск для депіляції
  2. Які бувають види
  3. Теплий віск для депіляції
  4. Гарячий віск для депіляції
  5. Плівковий віск для депіляції
  6. Бразильський віск для депіляції
  7. Інструкція по застосуванню
  8. Рецепт воску для депіляції в домашніх умовах
  9. Відгуки
  10. Оксана, 33 роки
  11. Ірина, 44 роки
  12. Інга, 25 років
  13. Відео

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Багато років питання епіляції хвилювали жінок лише перед приходом літа

Багато років питання епіляції хвилювали жінок лише перед приходом літа. Але сучасні параметри краси досягаються не тільки в спортивних залах, а й в салонах і вимагають цілорічного відповідності ідеалу. І все ж, незважаючи на велику кількість нових методів, більшість жінок вважають за краще роками перевірену класику і практикують видалення небажаних волосків воском.

Що таке віск для депіляції

Віск для депіляції - це загальна назва продуктів, які застосовуються для видалення волосків на тілі. Перед застосуванням вимагають деякого розігріву і наносяться спеціальним шпателем або роликом.

Пластифікатори - важливі компоненти воску, які дозволяють йому максимально щільно оточити і захопити кожен волосок. Ще в складі, як правило, є парафін, каніфоль, мікрокристалічний парафін, ароматизатори, стабілізатори і консерванти.

Деякі з цих продуктів абсолютно нешкідливі, але зустрічаються і досить неприємні інгредієнти. Так що слід уважно вивчати упаковку та інструкцію, особливо якщо ви збираєтеся робити депіляцію інтимних зон .

Які бувають види

Холодний віск для депіляції

Продається у вигляді готових смужок для депіляції . Розігріти їх можна, трохи потримавши в долонях. Між двох косметичних серветок розташований невеликий шар воску, який дозволяє видаляти лише тонкі Пушкова волоски або справлятися на маленьких ділянках (зайві волоски біля брів, наприклад).

Теплий віск для депіляції

Вимагає невеликого розігріву, як правило, в плавильних машинах. Продається в спеціальних картриджах з роликами для зручності нанесення. Віск розподіляється по поверхні, на нього відразу накладається косметична серветка, яка видаляється одним ривком разом з воском і волосками.

Часто застосовується для депіляції в домашніх умовах на великій площі тіла (ноги і руки).

Гарячий віск для депіляції

Віск плавиться в плавитель і наноситься на шкіру спеціальним шпателем. Таким воском працюють майстри в салонах, і застосовується він для видалення жорсткого волосся на чутливих зонах (пахви, наприклад). В силу своєї щільності такий віск видаляється одним пластичним шматком.

Плівковий віск для депіляції

Інноваційний продукт, який зібрав в собі кращі властивості від попередніх восків. Плавиться при невеликій температурі, що запобігає можливість опіків на тілі. Дуже пластичний, добре охоплює навіть найтонші волоски. Видаляється одним рухом, не рветься і не деформується, так що не вимагає повторного нанесення.

Бразильський віск для депіляції

Це не окремий вид, просто він призначений для глибокої депіляції бікіні і містить в складі мінімальну кількість ароматів, консервантів і будь-яких шкідливих компонентів.

Інструкція по застосуванню

Загальні правила для будь-якого виду воску

Правила нанесення і видалення воску

  • Пластини холодного воску злегка розігріти між долонями і розділити. Докласти воском на потрібну поверхню і пару раз пригладити для кращого зчеплення. Зірвати смужку.
  • Теплий віск наносити на невелику ділянку проти зростання волосків в кілька шарів для утворення щільного покриття. Відразу наклеїти серветку, притиснути по всій поверхні і почекати кілька секунд, поки віск схопиться. Перед сдергіваніе прихопити смужку пальцями і відтягнути шкіру. Біль буде менше, а ефект краще.
  • Гарячий і плівковий віск наноситься шпателем невеликими порціями. При нанесенні шар повинен бути не надто товстий, але і не тонкий. На кінці створіть невелике потовщення, щоб за нього можна було вхопитися пальцями. Зірвати після застигання.
  • Багато дівчат цікавляться, ніж можна відмити віск для депіляції з поверхні шкіри. Так ось, віск відмити водою неможливо, його можна видалити спреєм на масляній основі.
  • Чисту шкіру потрібно продезінфікувати і змастити маззю з Пантенолом. Оброблене місце краще не чіпати протягом декількох годин і не обробляти ніякими косметичними засобами.
  • У будь-якому випадку, перш ніж закуповувати воски та шпателі, пройдіть процедуру воскової депіляції в салоні. Так ви дізнаєтеся, чи підходить вам такий ефективний, але болючий спосіб видалення.

Рецепт воску для депіляції в домашніх умовах

Звичайно, щоб отримати віск, недостатньо розплавити воскову свічку. У складі готового продукту є й інші компоненти, без яких він просто не подіє. Але якщо ви все ж налаштовані рішуче, спробуйте відтворити його самостійно.

Вам буде потрібно:

  • віск бджолиний - 100 грам;
  • парафін - 50 грам;
  • каніфоль - 200 грам.

каніфоль - 200 грам

Всі інгредієнти змішати в каструльці і повільно розплавити на водяній бані до однорідної консистенції. Для поліпшення консистенції можна додати гліцерин і ефірні масла.

Для поліпшення консистенції можна додати гліцерин і ефірні масла

Відгуки

Жінки, які практикують видалення волосків за допомогою воску, розповідають про отримані результати та про побажання щодо їх поліпшення. Досвідчений майстер депіляції вказує на можливі помилки і дає професійні поради щодо безпеки процедури.

Оксана, 33 роки

Завжди використовувала віск для депіляції Віт (Veet). У набір для депіляції воском крім самої ємності входить ще й паличка-індикатор. Баночку дуже зручно розігрівати в мікрохвильовці, а індикатор показує, що не перевищена чи оптимальна температура. А в цьому році прикупила віск з ефірними маслами. Він не тільки приємно пахне, але і пом'якшує шкіру. Ну, а зі своїми прямими обов'язками - видаленням волосків завжди справляється відмінно.
Завжди використовувала віск для депіляції Віт (Veet)

Коментар спеціаліста:

Відомі бренди, які спеціалізуються на випуску засобів для депіляції, вигідні тим, що покупець гарантовано отримує відмінний результат. Крем для депіляції Veet прекрасно справляється з відрослими волосками, довжина яких недостатня для воскової процедури. Його зручно брати в дорогу і використовувати в «польових» умовах. Але перш ніж користуватися кремом, обов'язково потрібно зробити тест на чутливість до компонентів.

Ірина, 44 роки

Протягом декількох років користувалася готовими смужками для депіляції волосків над верхньою губою. Нещодавно я вирішила перейти на професійний віск, тому як проблема моя з роками тільки погіршується. Прочитала непогані відгуки про плівковому воску для депіляції, з'ясувала, як ним користуватися, і приступила безпосередньо до процедури. Віск плавиться при невисокій температурі, що дуже важливо для чутливої ​​шкіри на обличчі, він дуже пластичний і щільний. Тонкі і навіть не дуже довгі волоски висмикнув з першого разу, слідів на шкірі не залишилося. Я рада, що змогла знайти хорошу заміну звичним смужках.
Протягом декількох років користувалася готовими смужками для депіляції волосків над верхньою губою

Коментар спеціаліста: Депіляція чутливих зон вимагає акуратного підходу і спеціальних восків. Полімерний віск для депіляції - прекрасний варіант для очищення делікатних зон від небажаної рослинності. Висока пластичність полімеру дозволяє захоплювати і щільно огортати навіть самі непомітні волоски і висмикувати їх без повторного нанесення воску.

Інга, 25 років

Депіляцію завжди роблю в домашніх умовах, так що за новинками стежу постійно. Нещодавно випробувала віск для депіляції в гранулах і зараз розповім, як ним користуватися. По-перше, він зручний тим, що можна відсипати потрібну кількість шматочків, які, до речі, дуже швидко топляться в мікрохвильовці. По-друге, гранули містять додаткові пластифікатори і забезпечують захоплення і видалення навіть самих маленьких волосків. На великих поверхнях без вигинів (мої ноги) такий депілятор впорався чудово, а ось в зоні пахв підкачав. Волоски пішли не всі, а от шкіра знатно ушкодилася.
Депіляцію завжди роблю в домашніх умовах, так що за новинками стежу постійно

Коментар спеціаліста: Віск в гранулах, як правило, відносяться до категорії гарячих, хоча температура плавлення у них нижче. Це дозволяє їх використання в домашніх умовах. Для депіляції пахв багато хто використовує гранульований віск, але якщо він вам все-таки не підійшов, використовуйте віск в картриджах і бандажну техніку.

Відео

Досвідчений майстер розповідає про застосування плівкової техніки депіляції. Кілька прикладів проведеної процедури показують ефективність і безпеку цього методу.

Автор ролика ділиться власним досвідом з проведення депіляції воском в домашніх умовах. Розповідь про різних типах воску допоможе вам визначитися, який підходить саме вам.

Майстер-клас з видалення небажаної рослинності на делікатних і чутливих ділянках шкіри. Крім воску представлені і інші засоби, які полегшують процес видалення і роблять його менш болючим.

А у вас є досвід використання воску? Поділіться своїм надійним способом депіляції, будемо вам вдячні.

Оцініть статтю

А у вас є досвід використання воску?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com