рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Епіляція - все мінуси і плюси | Інформаційно-довідковий портал Білорусі - interfax.by

  1. Гоління: разовий ефект
  2. Епілятор: особливий пінцет
  3. Електроепіляція: болісно довго
  4. Елос-епіляція: легко, але дорого
  5. Фотоепіляція: не для білявих
  6. Лазерна епіляція: є варіанти
  7. Доданий лазер: дивлячись з чим порівняти
  8. неодимовий лазер
  9. Олександритовий лазер: особливий випадок
  10. Неодимовий лазер з Q - switched: можливо все
  11. Це оптимально!

Небажані волосся на тілі дівчини Небажані волосся на тілі дівчини? Це, як сказала одна світська левиця, «жахливий брутальний ознака». Що ж, глянцю і рекламі вдалося переконати мільйони: красива жінка - це доглянута жінка. Доглянута - значить з ідеальною епіляцією. Загалом, все як завжди: чоловіки можуть розслабитися, жінки знову шукають шлях до досконалості.

Щоб він не виявився довгим і заплутаним, розглянемо всі плюси і мінуси найпопулярніших способів епіляції. Допоможе в цьому лікар естетичної медицини клубу краси «Линлайн» Олександр Володимирович Подобєд.

Що у вас з гормонами?

Професіонал завжди розділить проблему гірсутизму і гипертрихоза. Перше - це надлишковий ріст волосся, пов'язаний з високим рівнем чоловічих статевих гормонів андрогенів. Власне, це оволосіння за чоловічим типом. Гірсутизм - наслідок гормонального дисбалансу, що виник в результаті захворювань яєчників, наднирників, щитовидної залози та ін.

Гіпертрихоз - це «буйна рослинність» на будь-яких ділянках тіла. Провокує його цілий ряд причин. Тому пацієнт, який звернувся до косметолога з проблемою «зайвого волосся», буде перш відправлений на консультацію до ендокринолога, щоб визначити свій гормональний статус і після почати комплексне лікування.

Однак, як показує практика, нерідко люди, особливо молоді, відмовляються приймати гормональні препарати, побоюючись побічних ефектів. Вирішують проблему локально: вибираючи прийнятний для себе метод депіляції - поверхневого або епіляції - глибокого видалення волосся.

Гоління: разовий ефект

Жіночий рожевий верстат, ароматна піна і 5-10 хвилин часу. Ви готові проводити процедуру щодня, мінімум через день? Заздримо ретельності і сталості.

Плюси: це швидкий метод депіляції і ... мабуть, на цьому позитивні моменти вичерпані.

Мінуси: необхідність частого повторення гоління, плюс відросло волосся, роздратування шкіри і вростання волосся.

Віск: терпіння, пані!

Ваксинг, або видалення волосся нагрітим воском, який розплавляють до рідкого стану, а після наносять тонким шаром на шкіру. Дають йому застигнути і ... раз - знімають разом з волоссям.

Плюси: швидко і недорого, при частому застосуванні волосся стає тонше, починають рости не так густо.

Мінуси: це, перш за все, дуже боляче. Крім того, є чималий ризик вростання волосся, а ефект «гладка шкіра» зберігається трохи більше 3-4 тижнів. Також можливе подразнення, почервоніння, свербіж.

Крем: «лопату» в руки

Потрібен всього-то тюбик депіляторні крему. Перегризаєте, наносите, чекаєте 7-15 хвилин, після знімаєте волосся пластикової лопаткою.

Плюси: дешево, досить швидко, безболісно.

Мінуси: можлива алергічна реакція на компоненти крему, ефект зберігається не більше тижня, а ще специфічний і, треба сказати, досить неприємний запах кошти.

Епілятор: особливий пінцет

Купили модний розрекламований верстат - і будь ласка: самі собі косметолог. Однак не все так просто. Незважаючи на наявність вібруючих або охолоджуючих насадок, які зменшують болючі відчуття, процедура викликає досить відчутний дискомфорт. Хто пробував, знає: це дуже неприємно.

Плюси: «гладкий ефект» зберігається близько місяця. При виривання волоска з цибулиною фолікул травмується, тому з кожним разом волосся стає тонше і м'якше, а рости буде повільніше.

Мінуси: якщо у вас низький больовий поріг, це однозначно не ваш метод. Вплив епілятора може привести до вростання волосся і, як наслідок, до запалення шкіри. Це неестетично, а також може викликати хворобливі відчуття.

Застосування епілятора протипоказано людям з варикозним розширенням вен і тим, хто має схильність до захворювання. На шкірі багато родимих ​​плям? Цей метод не для вас.

Електроепіляція: болісно довго

У пору шкіри вставляється голка, через яку до фолікулу волоса подається електричний струм. Відбувається його руйнування.

Плюси: при професійному підході досить ефективна.

Мінуси: не найприємніша по відчуттях процедура, що триває до того ж досить довго. Залишає на шкірі тимчасове почервоніння. При тривалому використанні призводить до утворення мікрорубці. Електроепіляцію досить складно виконати технічно навіть досвідченому фахівцеві.

Елос-епіляція: легко, але дорого

Сучасна запатентована технологія. Принцип дії: видалення волосся впливом «дуету» - світлового імпульсу і струму.

Плюси: може бути застосована для будь-якого типу шкіри, немає ефекту врослого волосся, безболісна, після процедури можна засмагати.

Мінуси: це відверто дорого. Необхідно велика кількість процедур, так як ефективність методу не надто висока. Вимагає дуже точного, майже «ювелірного» підходу.

Фотоепіляція: не для білявих

Дія високо-світла дозволяє надовго позбутися від зайвого волосся. У багатьох виходить назавжди. Але не за один сеанс. Буде потрібно 5-6 відвідувань косметолога з перервою в 1,5 місяці.

Плюси: хороший ефект.

Мінуси: процедура не болюча, але досить чутлива, можливі опіки. До того ж фотоепіляція - матеріально затратна процедура. Її не можна проводити до і після відвідування солярію або перед поїздкою на курорт. Не можна проводити в літній час.

Метод абсолютно неефективний при бажанні видалити світле волосся. Вони позбавлені пігменту, і пучок світла їх не «бачить» і не розпізнає.

Явні протипоказання: гіпертонічна хвороба, фотодерматози, цукровий діабет.

Лазерна епіляція: є варіанти

Як не всі йогурти однаково корисні, так не всі лазерні установки здатні вирішити проблему зайвого волосся однаково бездоганно. Тому, наводячи довідки в косметичному салоні, поцікавтеся, епіляцію яким лазерним апаратом вам пропонують.

Доданий лазер: дивлячись з чим порівняти

Його робота заснована на дії доданих напівпровідників.

Плюси: хороший естетичний ефект.

Мінуси: чи не видаляє світле волосся. Можливо тимчасове почервоніння шкіри після процедури.

неодимовий лазер

Заснований на дії лазерного випромінювання на меланін (пігмент шкіри).

Плюси: дозволяє видаляти темні і світлі волосся. Хороший естетичний ефект. Висока швидкість обробки. У будь-якому випадку ефект від цього методу перевищує позитивні результати фотоепіляції.

Мінуси: процедура досить чутлива. При неправильному використанні методу можуть виникати опіки.

Олександритовий лазер: особливий випадок

Цей лазер - «швидка допомога» при епіляції волосся, що утворилися в результаті ендокринної патології. Вони дуже жорсткі і щільні, погано знімаються будь-яким іншим методом.

Такі діагнози, як полікістоз яєчників, захворювання щитовидної залози, надниркових залоз можуть призводити до надмірного росту волосся на обличчі, грудях, руках, ногах, навіть сідницях. І саме олександритовий лазер справляється з такими «не піддаються», складними волоссям оптимально.

Плюси: описані вище. Варто відзначити, що боротися з «гормональними волоссям» дуже складно. Між тим за допомогою олександритового лазера можна домогтися значного зменшення їх числа. Крім цього, решту волосся стоншуються і стають слабкішими.

Мінуси: метод абсолютно безсилий перед світлим волоссям.

Неодимовий лазер з Q - switched: можливо все

Епіляція, що проводиться цим лазером, вважається найефективнішою в Західній Європі і Америці.

Принцип роботи лазера заснований на запатентованій технології впливу пакета наносекундних імпульсів, що призводять до подвійного впливу на волосяний фолікул:

  • різкого збільшення поглинання тепла фолликулом;
  • механічного впливу на фолікул акустичної хвилею.

Проведені гістологічні дослідження показали повне знищення волосяних фолікулів.

Плюси: вплив неодимового лазера з Q-switched ефективно для будь-якого типу шкіри, в тому числі і для смаглявої шкіри при епіляції світлого волосся, позбавлених пігменту. Цей метод епіляції застосовується в будь-який час року (навесні і влітку), після солярію і природного засмаги. Виключений ризик утворення рубців та опіків. Це основна перевага неодимового лазера з Q-switched перед іншими методами епіляції.

Мінуси: тут і сказати нічого - їх просто немає. За винятком, мабуть, одного: занадто високу вартість обладнання.

Це оптимально!

Лазерний вплив не викликає перегрівання тканин. Також абсолютно виключені опіки шкіри і роздратування в разі застосування лазера з Q-switched. Епіляція за допомогою будь-якого лазера проводиться з рівними проміжками часу в 1-1,5 місяця. А так як видалення піддаються тільки ті волосся, які знаходяться в стадії активного росту, буде потрібно не один, а чотири-шість сеансів епіляції.

Якщо резюмувати, то лазерна епіляція з Q-switched - це радикальний, безболісний і ефективний метод видалення волосся для будь-яких зон, навіть дуже чутливих - пахв і лінії бікіні. Важливий для багатьох акцент: лазер - це зовсім не боляче.

Клуб краси «Линлайн»

вул. Червякова, 8

Тел .: +375 17 335 27 85

+3785 29 626-39-43

www.linline-club.by

Алла Мартінкевіч

Небажані волосся на тілі дівчини?
Що у вас з гормонами?
Ви готові проводити процедуру щодня, мінімум через день?
На шкірі багато родимих ​​плям?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com