рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

депіляція воском

У порівнянні з іншими типами видалення волосся, воскова депіляція гарантує найбільш тривалий ефект. Разом з воском для депіляції забирається не тільки частина волоса, що знаходиться на поверхні шкіри, але і сама фолікула. Для відновлення цибулини необхідно певний час - три-чотири тижні, - протягом якого ви можете насолоджуватися абсолютно гладкою шкірою.

Раз по раз проводячи процедуру воскової депіляції, ви з подивом зауважите зменшення активності фолікул (деякі з них зовсім перестануть функціонувати), зниження швидкості росту волосся і зміна їх структури: вони стануть м'якше і тонше. В результаті ви все рідше будете потребувати повторенні процедури.

Видалення волосся теплим воском

Подібна депіляція підходить для обробки великих площ шкіри - на ногах, спині, грудях і руках, при цьому вона менш болюча, ніж депіляція холодним воском. Температура плавлення теплих восків - від 37 градусів, тому їх можна використовувати в домашніх умовах, не побоюючись обпектися.

Класифікація теплих восків

Можна придбати воски в різній упаковці:

- Віск, що випускається в спеціальних картриджах , Наноситься за допомогою ролика. Завдяки литий формі картриджа він не протікає і використовується максимально економічно. Такий варіант ідеальний для новачків з невеликим досвідом, бажаючих провести депіляцію в домашніх умовах.

- Віск в банках наноситься шпателем. Його рекомендується використовувати тільки професіоналам.

Теплі воски також відрізняються за ступенем щільності і виду видаляються волосся:

  • щільний віск, що дозволяє позбутися від короткого і жорсткого волосяного покриву.

  • віск середнього ступеня щільності, що видаляє не надто жорсткі і не дуже м'яке волосся.

  • прозорий віск, що нагадує гель - він позбавляє від світлих і тонких волосся.

Спосіб застосування воску

Ємність (картридж або банку) помістіть в спеціальний апарат - воскоплав і розігрійте до температури плавлення (на це піде 25-30 хвилин). В цей час підготуйте смужки для видалення волосся , Засоби по догляду за шкірою до і після процедури.

Нанесіть гель тонким рівномірним шаром або розпорошите лосьйон і зітріть зайве спеціальною серветкою, щоб шкіра була сухою.

Визначте, в якому напрямку ростуть волоски, щоб видалити їх максимально ефективно і на більш тривалий період. Дістаньте смужку для депіляції з нетканого, що не розтягується і не рветься матеріалу. Якщо ви працюєте з воском в картриджі, то в якості тесту прокатайте ролик по смужці пару раз. Якщо віск лягає рівномірно, значить, він розігрітий до потрібної температури і правильно ляже на шкіру.

Н АНЕСА віск шпателем або роликом по росту волосся на ділянку довжиною приблизно 10-12 см (на нерівну поверхню - коліна або щиколотки - наносите матеріал зонами довжиною 2-3 см на натягнуту шкіру - наприклад, зігнувши коліно). Прикладіть до даної області смужку, залишивши при цьому вільну ділянку з того краю, де ви збираєтеся її відривати. Притримуючи її з одного боку, пропрасуйте кілька разів по росту волосся. Через 5-7 секунд, притримуючи шкіру у місця відриву, дерните смужку на себе різким рухом, спрямованим проти росту волосся. Не тягніть її вгору, щоб волоски не відірвалися без кореня - дерните паралельно поверхні шкіри.

Якщо деякі волоски не були видалені, повторіть кроки прикладання і відривання смужки (максимум 2-3 разів на одному місці).

Після завершення процедури необхідно видалити залишки воску, пом'якшити шкіру і зняти подразнення. Для цього використовуйте спеціальні лосьйони, масла і креми після депіляції.

Наступну епіляцію проводите через 3-4 тижні.

Видалення волосся гарячим воском

Гарячий віск активно використовується для депіляції зон бікіні, пахв і обличчя. Дуже часто цей спосіб воліють дівчини і жінки, бояться болю: він менш болючий, ніж видалення волосся теплим воском. Справа в тому, що нагріте віск обволікає волосся до самої основи, волосяна фолікула починає розкриватися, і завдяки цьому волосся видаляються легко і з меншим дискомфортом.

Даний матеріал плавиться при температурі від 42 до 60 градусів, тому процедуру не варто проводити в домашніх умовах, щоб не обпекти ніжну шкіру. У салоні ж вам забезпечать всі умови, щоб депіляція була проведена максимально безпечно.

Класифікація гарячих восків

Гарячий віск виробляється в різних упаковках: плитках, ванночках, банках і гранулах. Він ділиться на різні типи по щільності і температурі плавлення:

- класичні гарячі - в ванночках. Цей щільний віск плавиться при температурі 60 градусів. Його потрібно наносити товстим шаром, щоб видалити жорсткі і короткі волоски.

- плівкові воски в плитках і гранулах. Серед їх переваг - низька температура плавлення (42 градуси) і економічність (в порівнянні з класичними гарячими восками витрата матеріалу знижений на 30%). Тонкий шар матеріалу, що наноситься при депіляції, повторює контури тіла і істотно знижує відсоток врослих волосків.

Спосіб застосування плівкового воску

Обробіть шкіру засобом, що очищає перед депіляцією. Нанесіть косметичний тальк з ментолом для того, щоб він ввібрав зайву вологу і забезпечив потрібну сухість для поліпшення зчеплення воску з волосками. Видаліть надлишки тканинної серветкою.

Розплавте обраний вами віск в воскоплаве, що не передержівая його в апараті. Перевірте температуру рукою, щоб не обпектися. Нанесіть віск на потрібну зону, використовуючи шпатель (смужки для депіляції вам не знадобляться). Перед застигання сформуйте один з країв так, щоб плівка на ньому злегка відставала від шкіри. Візьміть плівку рукою і різким рухом відірвіть її.

Щоб провести процедуру правильно, не наносите віск занадто товстим шаром - в цьому випадку він може не відірватися за один раз. Не торкайтеся пальцем до плівки під час застигання та інтенсивно натискайте шпателем на шкіру під час нанесення, щоб збільшити зчеплення.

Після процедури протріть шкіру серветкою, щоб зняти залишки воску і неприємну липкість, прибрати відчуття легкого печіння.


Догляд за шкірою після депіляції

Всі кошти, призначені для використання після депіляції, виконують 4 основні функції:

Корисні поради
  • Щоб не зіпсувати воском килимове покриття або диван, перед проведенням процедури накрийте його тканиною.

  • Відповідна довжина волосся проведення воскової депіляції - 5 мм на ногах і 6 мм в зоні бікіні. Волосся довжиною менше 3 мм не має сенсу видаляти, а довжиною понад 1 см слід підрізати ножицями, щоб больові відчуття при виривання не були надто сильними.

  • За два тижні до воскової депіляції не використовуйте альтернативні методи видалення волосся.

  • За день до процедури скрабіруйте зону депіляції, щоб позбутися від ороговілих частинок шкіри і тим самим знизити ризик вростання.

  • Приходячи на процедуру, переконайтеся, що віск не перетапливают з метою економії: так можна підхопити інфекцію.

  • Протягом доби після депіляції не ходіть в баню і сауну, чи не засмагати і не наносите на шкіру дезодорант, парфуми або косметику, до складу яких входять альфагадроксідние кислоти.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com