рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Депіляція. Який віск вибрати?

  1. Теплий віск для депіляції
  2. Гарячий віск
  3. плівковий віск

24.11.2015

Проста і ефективна процедура видалення небажаного волосся з тіла і обличчя користується надзвичайно високим попитом в салонах краси. Вона має на увазі підготовку шкіри до процедури, безпосередньо депіляцію, тобто нанесення розігрітого воскового складу на волосся і подальше його видалення разом з волоссям, і постдепіляціонную обробку шкіри, покликану заспокоїти роздратований епідерміс і зняти гіперемію. Існує три види воску, які розрізняються за своїми характеристиками.

Теплий віск для депіляції

Найбільш поширений і популярний тип воску Найбільш поширений і популярний тип воску. Має невисоку температуру плавлення, при цьому швидко і якісно видаляє волосся. Використовується переважно на великих поверхнях, таких як ноги і руки. Розфасований в картриджі з роликом, який дозволяє рівномірно наносити склад. Препарат готують до роботи в спеціальних нагрівачах, завдяки яким досягається і підтримується робоча температура воску. Для видалення оброблених воском волосся використовуються паперові смужки з нетканого полотна - вони відриваються від шкіри різким рухом.

Теплі воски відрізняються різними складами, що впливають на їх характеристики, такі як текстура, адгезивні можливості і щільність. Перед процедурою майстер вибирає найбільш підходящий в конкретному випадку препарат.

Depileve серія NG Картридж стандартний з рожевим воском (100 грам) (Артикул: 1204305). Рекомендується дли гіперреактивність і чутливої ​​шкіри. Містить діоксид титану, що мінімізує неприємні відчуття, а також слюду, пом'якшувальну епідерміс. Плавиться при температурі 37 градусів.

Depileve серія NG Картридж стандартний з воском каріте (100 грам) (Артикул: 1204303). Продукт підходить для тонкої і реактивної шкіри, для будь-якого типу волосся. Особливо рекомендується до використання на великих поверхнях, таких як руки і ноги. Створено на основі синтетичної гіпоалергенної смоли і натурального масла ши.

Гарячий віск

Цей тип воску чудово справляється з жорсткими волоссям в чутливих зонах Цей тип воску чудово справляється з жорсткими волоссям в чутливих зонах. Паперові смужки в даному випадку не потрібні, майстер працює шпателем і руками, що значно знижує травматизацію епідермісу. Віск наноситься в будь-якому напрямку росту волосся. Найчастіше гарячий віск використовується в області бікіні і пахв. Він може бути розфасований по-різному - в дисках, гранулах, брусках і брикетах різного розміру. Воски цього виду дуже пластичні і зручні в роботі.

Rica Апельсиновий віск яскраво-оранжевого кольору підходить для позбавлення від небажаної рослинності в будь-якій зоні обличчя і тіла. У формулу препарату входить діоксид титану, що знімає неприємні відчуття під час процедури. Має бархатисту текстуру, легко наноситься, ефективно справляється з найжорсткішими волоссям.

Depileve Рожевий віск (Артикул: 1203036) рекомендований до використання в делікатних зонах, підходить для гіперчутливою шкіри. Швидко застигає, дозволяючи нанести склад на дві зони. Продукт дуже еластичний і не рветься під час його відриву від шкіри. Плавиться при температурі 47 градусів.

плівковий віск

Плівковий віск, продукт нового покоління, є певним похідним теплого і гарячого воску. Він плавиться при невисокій температурі, наноситься тонким шаром і застосовується без паперових смужок. Він швидко застигає, зберігаючи пластичність, міцний на розрив і відмінно повторює всі контури і вигини тіла, тому активно застосовується в пахвових западинах і зоні бікіні. Цей економічний продукт випускається в банках по 400 і 800г або в гранульованому вигляді.

Depileve Плівковий віск з маслом моно (Артикул: 1203009) має вишуканий малахітовий колір і ніжний аромат. Надзвичайно еластичний і міцний на розрив. Створено на базі смоли високого очищення і олії моно. Плавиться при температурі 39 градусів.

Rica Віск для інтимної депіляції з маслом авокадо розроблений спеціально для обробки делікатній зони бікіні. Збагачений комплексом вітамінів і рослинних олій. Може застосовуватися для роботи з особою і зоною пахв. Підходить для чутливої ​​шкіри, тому що не містить ні барвників, ні ароматизаторів.

Співробітники компанії Смарт Бай з радістю поділяться з фахівцями усіма секретами майстерності депіляції і запропонують найширший асортимент препаратів, приладів для розігріву продуктів і витратних матеріалів.

брошури:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com