рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах? - АКРІОЛ ПРО

  1. Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах? На швидкість росту волосся впливає кілька...
  2. Етапи воскової епіляції
  3. Особливості підготовки до процедури і догляд за шкірою після неї
  4. Корисна інформація про воскової епіляції
  5. Переваги Акріола Про при проведенні воскової епіляції
  6. Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?
  7. Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?
  8. Етапи воскової епіляції
  9. Особливості підготовки до процедури і догляд за шкірою після неї
  10. Корисна інформація про воскової епіляції
  11. Переваги Акріола Про при проведенні воскової епіляції
  12. Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?
  13. Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?
  14. Етапи воскової епіляції
  15. Особливості підготовки до процедури і догляд за шкірою після неї
  16. Корисна інформація про воскової епіляції
  17. Переваги Акріола Про при проведенні воскової епіляції

Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?

На швидкість росту волосся впливає кілька чинників: генетика, гормональний фон, прийом лікарських препаратів. Правильніше за все позбавлятися від небажаної рослинності комплексно - впливаючи на причину проблеми зсередини і прибираючи її наслідки зовні. Крім гоління, є й інші способи набуття гладкою і чистою шкіри.

Одним з найпопулярніших, поширених і дієвих методів видалення зайвих волосків є воскова епіляція або ваксинг. Правильніше цю процедуру називати депіляцією, так як волосся при ній вбирається не назавжди. Послуга активно пропонується в спа-центрах, салонах краси, косметичних кабінетах. Можна придбати набір і для домашнього використання, попередньо вивчивши, як проходить воскова епіляція. З її допомогою можна позбутися від волосся над верхньою губою, в зонах пахви, бікіні, руки, ноги, на інших ділянках. Головна перевага цієї процедури в тому, що ефект від неї зберігається до 3-х тижнів.

Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?

Воскова епіляція - це процес видалення волосся, який стосується корінь волоса. Він рекомендований чоловікам і жінкам будь-якого віку. Основна перевага цього способу перед голінням полягає в можливості позбутися від волосся повністю. Бреясь, людина зрізає тільки верхню частину волоска, тому вже через пару годин з'являються тіні на поголеною області. В середньому чистота обробленої поверхні при воскової епіляції зберігається протягом двох тижнів.

При частому проведенні процедури волосся стає тонше, ростуть повільніше. Під час обробки шкіра піддається пілінгу, відбувається відлущування мертвих клітин, що забезпечує їй м'якість і гладкість. У порівнянні з лазерною, фотоепіляцією воскова обходиться в рази дешевше.

Після закінчення процедури на шкірі можуть виникнути точкові роздратування. Вони проходять протягом 1-24 годин в залежності від рівня чутливості. Проводити воскову епіляцію необхідно при довжині волосків приблизно 5 мм. Віск накладають по лінії їх росту, віддаляється проти неї паралельно поверхні.

Для обробки великих ділянок (рук, ніг) рекомендується застосовувати віск в картриджах. Делікатні зони (пахвові западини, особа, промежину) краще обробляти гарячим воском, що наноситься шпателем. В магазинах пропонуються воскові смужки, які слід розігрівати в руках. Вони практично неефективні, так як руками неможливо нагріти віск до необхідної температури, в результаті таким способом волоски не вириваються, а обламуються, що нівелює основна перевага воскової епіляції - довготривалий результат.

Етапи воскової епіляції

Воскова епіляція проводиться наступним чином:

  • Дезінфекція. Зона епіляції обробляється спеціальним тоніком, фруктової кислотою або іншими препаратами, наприклад, на основі ментолу, камфори. Це робиться для видалення можливих забруднень, знезараження, запобігання запалень.
  • Знеболення. При воскової епіляції використовуються аплікаційні анестетики. У косметологів особливо популярні спреї і креми. Добре себе зарекомендував крем Акріол Про. Його наносять на шкіру щільним шаром. Оброблену зону закривають оклюзійної пов'язкою, так, щоб засіб не видавлювалося з-під неї. Краї розгладжуються, щоб уникнути патьоків. Крем залишають на 1 годину. Після цього видаляють його.
  • Знежирення і висушування. Проводити епіляцію потрібно на абсолютно сухій шкірі. Для цього її посипають тальком.
  • Епіляція. Розігрітий до 50-60С віск за допомогою спеціального шпателя або картриджа наноситься на епіліруемой зону у напрямку росту волосків. Якщо використовувався теплий віск, то зверху накладається косметична смужка, добре притискається і розгладжується. Потім різким рухом відривається проти росту волосся. Якщо епіляція проводиться з використанням гарячого воску, то тканинні стрічки не знадобляться. Після застигання він стає щільним і порівняно легко зривається. Якщо після видалення смужок залишилися волоски, їх рекомендується вирвати пінцетом або обробити ділянку повторно (краще не епіліровать одну зону більш 2-х раз за процедуру).
  • Заключний етап. Залишки воску віддаляються за допомогою масла. Іноді використовуються косметичні продукти, до складу яких входять інгібітори росту волосся, що продовжують ефект від процедури.

Іноді використовуються косметичні продукти, до складу яких входять інгібітори росту волосся, що продовжують ефект від процедури

Якщо процедура буде проводитися часто, рекомендується придбати спеціальний воскоплав. У ньому можна встановлювати потрібну температуру підігріву, коли вона буде досягнута, апарат сповістить про це за допомогою звукового сигналу або світловий індикації. Підігрівати віск можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані, але так складніше регулювати температуру.

Особливості підготовки до процедури і догляд за шкірою після неї

За тиждень до епіляції слід уникати сонячного засмаги, відвідування солярію. Якщо є така можливість, безпосередньо перед процедурою прийміть теплу ванну. Варто обмежити використання косметики або попередити майстра про те, які саме засоби ви застосовували. За добу до воскової епіляції необхідно обробити зони епіляції косметичним або натуральним кавовим скрабом. Відлущування мертвих клітин епідермісу полегшить видалення волосся, захистить від їх вростання.

Контрастний душ відразу після воскової епіляції допоможе порам закритися. У перший день краще відмовитися від занадто обтягує одягу. У перші три доби варто утриматися від впливу прямих сонячних променів на проепілірованную зону.

Якщо відразу після проведення процедури на обробленій зоні відчувається печіння і свербіж, з'явилися почервоніння, помітні мікротравми, область потрібно продезінфікувати. Для цього використовуються 70-відсотковий спирт, перекис водню, настойка прополісу, ромашки або календули. Це допоможе зменшити запалення. Через деякий час нанесіть заспокійливий крем.

Якщо шкіра дуже чутлива, то замість спиртовмісних препаратів скористайтеся хлоргексидином або фурациліном. Це більш щадні і делікатні антисептики. Щоб позбутися від уже з'явилися подразнень, можна обробляти їх мазями Боро Плюс, солкосерилом, Мірамістином. Допоможуть боротися із запаленнями мазі на основі пантенола,
Найчастіше відмова від проведення воскової епіляції пов'язаний з острахом больових відчуттів. Цього легко уникнути, якщо використовувати аплікаційні анестетики. Вони надають тимчасове знеболюючу дію, блокуючи здатність нервових закінчень проводити больові імпульси. Їх використання знижує ризик виникнення запалення, почервоніння, набряків після проведення процедури.

Також існує ризик виникнення наступних ускладнень:

  • Опіки. Вони виникають при нанесенні на шкіру занадто гарячого воску. Уникнути їх появи можна, звернувшись до професійного майстру. У домашніх умовах краще користуватися воскоплава, в яких встановлюється температура.
  • Врослі волосся. Через зміни напрямку росту волоска і травматизації фолікула може розвинутися фолікуліт. Виникнення цієї проблеми також пов'язано з недосвідченістю. Знизити ризик можна, якщо відривати смужки різко, висмикуючи волосся з коренем.
  • Синці. З'являються, якщо шкіра була недостатньо добре зафіксована при зриві смужок або, коли одна область оброблялася кілька разів.

Зменшити ризик ускладнень можна, довіривши проведення ваксинга досвідченому майстрові.

Корисна інформація про воскової епіляції

Протипоказання. Менструація, цукровий діабет, порушення згортання крові, варикозне розширення вен, ушкодження шкіри (рани, герпес), епілепсія є причинами відмови від воскової епіляції. Краще не вдаватися до процедури, якщо на наступний день запланована важлива зустріч або захід, особливо, коли неясно, як шкіра відреагує на неї.

Видалення залишків воску. У домашніх умовах можна скористатися жирним кремом, оливковою або навіть соняшниковою олією.

Найболючіша зона. Хоча й існує думка, що найболючіше епіліровать область бікіні, це не так. Все залежить виключно від індивідуальної чутливості.

Переваги Акріола Про при проведенні воскової епіляції

Акріол Про - місцевоанестезуючу засіб, призначений для зовнішнього використання. Ризик розвитку токсичних і алергічних реакцій при застосуванні Акріол Про набагато нижче в порівнянні з місцевими анестетиками, які вводяться шляхом ін'єкції, при услеовіі дотримання Інструкції для медичного застосування. Акріол Про володіє наступними перевагами:

  • Безпека. Місцеві анестетики діляться на 2 групи: ефіри та аміди. Перші нестабільні в розчинах, їх метаболітом є параамінобензойна кислота, здатна стати причиною виникнення алергічної реакціі26. Другі повільно розщеплюються, не виділяючи парааминобензойную кислоту. Крем Акріол Про містить лідокаїн та прилокаїн, які відноситься до амідних анестетікам7.
  • Ефективний склад. Ефективність препарату обумовлена ​​дією двох активних компонентів - лідокаїну 2,5% і прилокаїну 2,5%. Разом вони надають синергетичний ефект, посилюючи дію один одного. Будучи емульсією жир у воді, препарат забезпечує 80% -ву концентрацію знеболюючих речовин в кожній краплі крема26.
  • Реєстрація в якості лікарського препарату. Крем дозволений для використання на території Росії, продається в аптеках. Інструкція по застосуванню містить детальну інформацію про свідчення, дозуваннях і часу апплікаціі7.
  • Доступна ціна. Засіб представлено в тюбиках по 5, 10, 100 грам. Можна купити необхідну кількість препарату відповідно до потреб.

Зазначені властивості крему роблять його препаратом вибору косметологів при проведенні воскової епіляції.

Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?

На швидкість росту волосся впливає кілька чинників: генетика, гормональний фон, прийом лікарських препаратів. Правильніше за все позбавлятися від небажаної рослинності комплексно - впливаючи на причину проблеми зсередини і прибираючи її наслідки зовні. Крім гоління, є й інші способи набуття гладкою і чистою шкіри.

Одним з найпопулярніших, поширених і дієвих методів видалення зайвих волосків є воскова епіляція або ваксинг. Правильніше цю процедуру називати депіляцією, так як волосся при ній вбирається не назавжди. Послуга активно пропонується в спа-центрах, салонах краси, косметичних кабінетах. Можна придбати набір і для домашнього використання, попередньо вивчивши, як проходить воскова епіляція. З її допомогою можна позбутися від волосся над верхньою губою, в зонах пахви, бікіні, руки, ноги, на інших ділянках. Головна перевага цієї процедури в тому, що ефект від неї зберігається до 3-х тижнів.

Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?

Воскова епіляція - це процес видалення волосся, який стосується корінь волоса. Він рекомендований чоловікам і жінкам будь-якого віку. Основна перевага цього способу перед голінням полягає в можливості позбутися від волосся повністю. Бреясь, людина зрізає тільки верхню частину волоска, тому вже через пару годин з'являються тіні на поголеною області. В середньому чистота обробленої поверхні при воскової епіляції зберігається протягом двох тижнів.

При частому проведенні процедури волосся стає тонше, ростуть повільніше. Під час обробки шкіра піддається пілінгу, відбувається відлущування мертвих клітин, що забезпечує їй м'якість і гладкість. У порівнянні з лазерною, фотоепіляцією воскова обходиться в рази дешевше.

Після закінчення процедури на шкірі можуть виникнути точкові роздратування. Вони проходять протягом 1-24 годин в залежності від рівня чутливості. Проводити воскову епіляцію необхідно при довжині волосків приблизно 5 мм. Віск накладають по лінії їх росту, віддаляється проти неї паралельно поверхні.

Для обробки великих ділянок (рук, ніг) рекомендується застосовувати віск в картриджах. Делікатні зони (пахвові западини, особа, промежину) краще обробляти гарячим воском, що наноситься шпателем. В магазинах пропонуються воскові смужки, які слід розігрівати в руках. Вони практично неефективні, так як руками неможливо нагріти віск до необхідної температури, в результаті таким способом волоски не вириваються, а обламуються, що нівелює основна перевага воскової епіляції - довготривалий результат.

Етапи воскової епіляції

Воскова епіляція проводиться наступним чином:

  • Дезінфекція. Зона епіляції обробляється спеціальним тоніком, фруктової кислотою або іншими препаратами, наприклад, на основі ментолу, камфори. Це робиться для видалення можливих забруднень, знезараження, запобігання запалень.
  • Знеболення. При воскової епіляції використовуються аплікаційні анестетики. У косметологів особливо популярні спреї і креми. Добре себе зарекомендував крем Акріол Про. Його наносять на шкіру щільним шаром. Оброблену зону закривають оклюзійної пов'язкою, так, щоб засіб не видавлювалося з-під неї. Краї розгладжуються, щоб уникнути патьоків. Крем залишають на 1 годину. Після цього видаляють його.
  • Знежирення і висушування. Проводити епіляцію потрібно на абсолютно сухій шкірі. Для цього її посипають тальком.
  • Епіляція. Розігрітий до 50-60С віск за допомогою спеціального шпателя або картриджа наноситься на епіліруемой зону у напрямку росту волосків. Якщо використовувався теплий віск, то зверху накладається косметична смужка, добре притискається і розгладжується. Потім різким рухом відривається проти росту волосся. Якщо епіляція проводиться з використанням гарячого воску, то тканинні стрічки не знадобляться. Після застигання він стає щільним і порівняно легко зривається. Якщо після видалення смужок залишилися волоски, їх рекомендується вирвати пінцетом або обробити ділянку повторно (краще не епіліровать одну зону більш 2-х раз за процедуру).
  • Заключний етап. Залишки воску віддаляються за допомогою масла. Іноді використовуються косметичні продукти, до складу яких входять інгібітори росту волосся, що продовжують ефект від процедури.

Іноді використовуються косметичні продукти, до складу яких входять інгібітори росту волосся, що продовжують ефект від процедури

Якщо процедура буде проводитися часто, рекомендується придбати спеціальний воскоплав. У ньому можна встановлювати потрібну температуру підігріву, коли вона буде досягнута, апарат сповістить про це за допомогою звукового сигналу або світловий індикації. Підігрівати віск можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані, але так складніше регулювати температуру.

Особливості підготовки до процедури і догляд за шкірою після неї

За тиждень до епіляції слід уникати сонячного засмаги, відвідування солярію. Якщо є така можливість, безпосередньо перед процедурою прийміть теплу ванну. Варто обмежити використання косметики або попередити майстра про те, які саме засоби ви застосовували. За добу до воскової епіляції необхідно обробити зони епіляції косметичним або натуральним кавовим скрабом. Відлущування мертвих клітин епідермісу полегшить видалення волосся, захистить від їх вростання.

Контрастний душ відразу після воскової епіляції допоможе порам закритися. У перший день краще відмовитися від занадто обтягує одягу. У перші три доби варто утриматися від впливу прямих сонячних променів на проепілірованную зону.

Якщо відразу після проведення процедури на обробленій зоні відчувається печіння і свербіж, з'явилися почервоніння, помітні мікротравми, область потрібно продезінфікувати. Для цього використовуються 70-відсотковий спирт, перекис водню, настойка прополісу, ромашки або календули. Це допоможе зменшити запалення. Через деякий час нанесіть заспокійливий крем.

Якщо шкіра дуже чутлива, то замість спиртовмісних препаратів скористайтеся хлоргексидином або фурациліном. Це більш щадні і делікатні антисептики. Щоб позбутися від уже з'явилися подразнень, можна обробляти їх мазями Боро Плюс, солкосерилом, Мірамістином. Допоможуть боротися із запаленнями мазі на основі пантенола,
Найчастіше відмова від проведення воскової епіляції пов'язаний з острахом больових відчуттів. Цього легко уникнути, якщо використовувати аплікаційні анестетики. Вони надають тимчасове знеболюючу дію, блокуючи здатність нервових закінчень проводити больові імпульси. Їх використання знижує ризик виникнення запалення, почервоніння, набряків після проведення процедури.

Також існує ризик виникнення наступних ускладнень:

  • Опіки. Вони виникають при нанесенні на шкіру занадто гарячого воску. Уникнути їх появи можна, звернувшись до професійного майстру. У домашніх умовах краще користуватися воскоплава, в яких встановлюється температура.
  • Врослі волосся. Через зміни напрямку росту волоска і травматизації фолікула може розвинутися фолікуліт. Виникнення цієї проблеми також пов'язано з недосвідченістю. Знизити ризик можна, якщо відривати смужки різко, висмикуючи волосся з коренем.
  • Синці. З'являються, якщо шкіра була недостатньо добре зафіксована при зриві смужок або, коли одна область оброблялася кілька разів.

Зменшити ризик ускладнень можна, довіривши проведення ваксинга досвідченому майстрові.

Корисна інформація про воскової епіляції

Протипоказання. Менструація, цукровий діабет, порушення згортання крові, варикозне розширення вен, ушкодження шкіри (рани, герпес), епілепсія є причинами відмови від воскової епіляції. Краще не вдаватися до процедури, якщо на наступний день запланована важлива зустріч або захід, особливо, коли неясно, як шкіра відреагує на неї.

Видалення залишків воску. У домашніх умовах можна скористатися жирним кремом, оливковою або навіть соняшниковою олією.

Найболючіша зона. Хоча й існує думка, що найболючіше епіліровать область бікіні, це не так. Все залежить виключно від індивідуальної чутливості.

Переваги Акріола Про при проведенні воскової епіляції

Акріол Про - місцевоанестезуючу засіб, призначений для зовнішнього використання. Ризик розвитку токсичних і алергічних реакцій при застосуванні Акріол Про набагато нижче в порівнянні з місцевими анестетиками, які вводяться шляхом ін'єкції, при услеовіі дотримання Інструкції для медичного застосування. Акріол Про володіє наступними перевагами:

  • Безпека. Місцеві анестетики діляться на 2 групи: ефіри та аміди. Перші нестабільні в розчинах, їх метаболітом є параамінобензойна кислота, здатна стати причиною виникнення алергічної реакціі26. Другі повільно розщеплюються, не виділяючи парааминобензойную кислоту. Крем Акріол Про містить лідокаїн та прилокаїн, які відноситься до амідних анестетікам7.
  • Ефективний склад. Ефективність препарату обумовлена ​​дією двох активних компонентів - лідокаїну 2,5% і прилокаїну 2,5%. Разом вони надають синергетичний ефект, посилюючи дію один одного. Будучи емульсією жир у воді, препарат забезпечує 80% -ву концентрацію знеболюючих речовин в кожній краплі крема26.
  • Реєстрація в якості лікарського препарату. Крем дозволений для використання на території Росії, продається в аптеках. Інструкція по застосуванню містить детальну інформацію про свідчення, дозуваннях і часу апплікаціі7.
  • Доступна ціна. Засіб представлено в тюбиках по 5, 10, 100 грам. Можна купити необхідну кількість препарату відповідно до потреб.

Зазначені властивості крему роблять його препаратом вибору косметологів при проведенні воскової епіляції.

Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?

На швидкість росту волосся впливає кілька чинників: генетика, гормональний фон, прийом лікарських препаратів. Правильніше за все позбавлятися від небажаної рослинності комплексно - впливаючи на причину проблеми зсередини і прибираючи її наслідки зовні. Крім гоління, є й інші способи набуття гладкою і чистою шкіри.

Одним з найпопулярніших, поширених і дієвих методів видалення зайвих волосків є воскова епіляція або ваксинг. Правильніше цю процедуру називати депіляцією, так як волосся при ній вбирається не назавжди. Послуга активно пропонується в спа-центрах, салонах краси, косметичних кабінетах. Можна придбати набір і для домашнього використання, попередньо вивчивши, як проходить воскова епіляція. З її допомогою можна позбутися від волосся над верхньою губою, в зонах пахви, бікіні, руки, ноги, на інших ділянках. Головна перевага цієї процедури в тому, що ефект від неї зберігається до 3-х тижнів.

Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?

Воскова епіляція - це процес видалення волосся, який стосується корінь волоса. Він рекомендований чоловікам і жінкам будь-якого віку. Основна перевага цього способу перед голінням полягає в можливості позбутися від волосся повністю. Бреясь, людина зрізає тільки верхню частину волоска, тому вже через пару годин з'являються тіні на поголеною області. В середньому чистота обробленої поверхні при воскової епіляції зберігається протягом двох тижнів.

При частому проведенні процедури волосся стає тонше, ростуть повільніше. Під час обробки шкіра піддається пілінгу, відбувається відлущування мертвих клітин, що забезпечує їй м'якість і гладкість. У порівнянні з лазерною, фотоепіляцією воскова обходиться в рази дешевше.

Після закінчення процедури на шкірі можуть виникнути точкові роздратування. Вони проходять протягом 1-24 годин в залежності від рівня чутливості. Проводити воскову епіляцію необхідно при довжині волосків приблизно 5 мм. Віск накладають по лінії їх росту, віддаляється проти неї паралельно поверхні.

Для обробки великих ділянок (рук, ніг) рекомендується застосовувати віск в картриджах. Делікатні зони (пахвові западини, особа, промежину) краще обробляти гарячим воском, що наноситься шпателем. В магазинах пропонуються воскові смужки, які слід розігрівати в руках. Вони практично неефективні, так як руками неможливо нагріти віск до необхідної температури, в результаті таким способом волоски не вириваються, а обламуються, що нівелює основна перевага воскової епіляції - довготривалий результат.

Етапи воскової епіляції

Воскова епіляція проводиться наступним чином:

  • Дезінфекція. Зона епіляції обробляється спеціальним тоніком, фруктової кислотою або іншими препаратами, наприклад, на основі ментолу, камфори. Це робиться для видалення можливих забруднень, знезараження, запобігання запалень.
  • Знеболення. При воскової епіляції використовуються аплікаційні анестетики. У косметологів особливо популярні спреї і креми. Добре себе зарекомендував крем Акріол Про. Його наносять на шкіру щільним шаром. Оброблену зону закривають оклюзійної пов'язкою, так, щоб засіб не видавлювалося з-під неї. Краї розгладжуються, щоб уникнути патьоків. Крем залишають на 1 годину. Після цього видаляють його.
  • Знежирення і висушування. Проводити епіляцію потрібно на абсолютно сухій шкірі. Для цього її посипають тальком.
  • Епіляція. Розігрітий до 50-60С віск за допомогою спеціального шпателя або картриджа наноситься на епіліруемой зону у напрямку росту волосків. Якщо використовувався теплий віск, то зверху накладається косметична смужка, добре притискається і розгладжується. Потім різким рухом відривається проти росту волосся. Якщо епіляція проводиться з використанням гарячого воску, то тканинні стрічки не знадобляться. Після застигання він стає щільним і порівняно легко зривається. Якщо після видалення смужок залишилися волоски, їх рекомендується вирвати пінцетом або обробити ділянку повторно (краще не епіліровать одну зону більш 2-х раз за процедуру).
  • Заключний етап. Залишки воску віддаляються за допомогою масла. Іноді використовуються косметичні продукти, до складу яких входять інгібітори росту волосся, що продовжують ефект від процедури.

Іноді використовуються косметичні продукти, до складу яких входять інгібітори росту волосся, що продовжують ефект від процедури

Якщо процедура буде проводитися часто, рекомендується придбати спеціальний воскоплав. У ньому можна встановлювати потрібну температуру підігріву, коли вона буде досягнута, апарат сповістить про це за допомогою звукового сигналу або світловий індикації. Підігрівати віск можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані, але так складніше регулювати температуру.

Особливості підготовки до процедури і догляд за шкірою після неї

За тиждень до епіляції слід уникати сонячного засмаги, відвідування солярію. Якщо є така можливість, безпосередньо перед процедурою прийміть теплу ванну. Варто обмежити використання косметики або попередити майстра про те, які саме засоби ви застосовували. За добу до воскової епіляції необхідно обробити зони епіляції косметичним або натуральним кавовим скрабом. Відлущування мертвих клітин епідермісу полегшить видалення волосся, захистить від їх вростання.

Контрастний душ відразу після воскової епіляції допоможе порам закритися. У перший день краще відмовитися від занадто обтягує одягу. У перші три доби варто утриматися від впливу прямих сонячних променів на проепілірованную зону.

Якщо відразу після проведення процедури на обробленій зоні відчувається печіння і свербіж, з'явилися почервоніння, помітні мікротравми, область потрібно продезінфікувати. Для цього використовуються 70-відсотковий спирт, перекис водню, настойка прополісу, ромашки або календули. Це допоможе зменшити запалення. Через деякий час нанесіть заспокійливий крем.

Якщо шкіра дуже чутлива, то замість спиртовмісних препаратів скористайтеся хлоргексидином або фурациліном. Це більш щадні і делікатні антисептики. Щоб позбутися від уже з'явилися подразнень, можна обробляти їх мазями Боро Плюс, солкосерилом, Мірамістином. Допоможуть боротися із запаленнями мазі на основі пантенола,
Найчастіше відмова від проведення воскової епіляції пов'язаний з острахом больових відчуттів. Цього легко уникнути, якщо використовувати аплікаційні анестетики. Вони надають тимчасове знеболюючу дію, блокуючи здатність нервових закінчень проводити больові імпульси. Їх використання знижує ризик виникнення запалення, почервоніння, набряків після проведення процедури.

Також існує ризик виникнення наступних ускладнень:

  • Опіки. Вони виникають при нанесенні на шкіру занадто гарячого воску. Уникнути їх появи можна, звернувшись до професійного майстру. У домашніх умовах краще користуватися воскоплава, в яких встановлюється температура.
  • Врослі волосся. Через зміни напрямку росту волоска і травматизації фолікула може розвинутися фолікуліт. Виникнення цієї проблеми також пов'язано з недосвідченістю. Знизити ризик можна, якщо відривати смужки різко, висмикуючи волосся з коренем.
  • Синці. З'являються, якщо шкіра була недостатньо добре зафіксована при зриві смужок або, коли одна область оброблялася кілька разів.

Зменшити ризик ускладнень можна, довіривши проведення ваксинга досвідченому майстрові.

Корисна інформація про воскової епіляції

Протипоказання. Менструація, цукровий діабет, порушення згортання крові, варикозне розширення вен, ушкодження шкіри (рани, герпес), епілепсія є причинами відмови від воскової епіляції. Краще не вдаватися до процедури, якщо на наступний день запланована важлива зустріч або захід, особливо, коли неясно, як шкіра відреагує на неї.

Видалення залишків воску. У домашніх умовах можна скористатися жирним кремом, оливковою або навіть соняшниковою олією.

Найболючіша зона. Хоча й існує думка, що найболючіше епіліровать область бікіні, це не так. Все залежить виключно від індивідуальної чутливості.

Переваги Акріола Про при проведенні воскової епіляції

Акріол Про - місцевоанестезуючу засіб, призначений для зовнішнього використання. Ризик розвитку токсичних і алергічних реакцій при застосуванні Акріол Про набагато нижче в порівнянні з місцевими анестетиками, які вводяться шляхом ін'єкції, при услеовіі дотримання Інструкції для медичного застосування. Акріол Про володіє наступними перевагами:

  • Безпека. Місцеві анестетики діляться на 2 групи: ефіри та аміди. Перші нестабільні в розчинах, їх метаболітом є параамінобензойна кислота, здатна стати причиною виникнення алергічної реакціі26. Другі повільно розщеплюються, не виділяючи парааминобензойную кислоту. Крем Акріол Про містить лідокаїн та прилокаїн, які відноситься до амідних анестетікам7.
  • Ефективний склад. Ефективність препарату обумовлена ​​дією двох активних компонентів - лідокаїну 2,5% і прилокаїну 2,5%. Разом вони надають синергетичний ефект, посилюючи дію один одного. Будучи емульсією жир у воді, препарат забезпечує 80% -ву концентрацію знеболюючих речовин в кожній краплі крема26.
  • Реєстрація в якості лікарського препарату. Крем дозволений для використання на території Росії, продається в аптеках. Інструкція по застосуванню містить детальну інформацію про свідчення, дозуваннях і часу апплікаціі7.
  • Доступна ціна. Засіб представлено в тюбиках по 5, 10, 100 грам. Можна купити необхідну кількість препарату відповідно до потреб.

Зазначені властивості крему роблять його препаратом вибору косметологів при проведенні воскової епіляції.

Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?
Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?
Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?
Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?
Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?
Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?
Як проходить воскова епіляція в салоні і в домашніх умовах?
Як проходить воскова епіляція і для чого вона потрібна?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com