рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецензія на фільм «На гребені хвилі»

Видовищно дуже ефектна, але драматично не дотягує навіть до рівня «бешкі» картина, лише по чистій випадковості носить ім'я культового фільму 1990-х.

Спортсмен-екстремал на прізвисько Юта під час виконання одного з запаморочливих трюків виявляється нездатний допомогти своєму найкращому другові - той зривається зі скелі і гине. Зав'язав з адреналіновий стрибками молода людина вирушає вчитися в академію ФБР, але й там минуле не відпускає Юту. Експерти бюро пов'язують воєдино кілька зухвалих нальотів, що сталися в трьох різних частинах світу, справили їх злочинці, абсолютно позбавлені страху. Юта прораховує, яким повинен виявитися наступний «подвиг» екстремалів, і відправляється перевірити свою здогадку. Молодий агент не тільки вірно пророкує місце появи банди, а й примудряється стати її частиною, однак розуміння істинних цілей Бодхі та його команди змушує Юту засумніватися в правильності своїх дій.

Рідкісний ремейк отримує на свою адресу більше негативу ще до виходу на екрани, ніж нова варіація трилера « На гребені хвилі ». Обурення шанувальників оригінальної стрічки Кетрін Бігелоу було зрозуміло - історія Юти і Бодхі, хоч і не блищала сценарними знахідками, мала певний дух свободи, енергетику дії і атмосферу дзвінкого адреналінового напруги. Так, багато в чому були спірні мотивації героїв, так, ефектність серфінгу за чверть століття здулася, так, бойовик вийшов чисто «жіночим», але потрібно чи «На гребені хвилі» переробляти? Зовсім немає. Звідси і насторожене ставлення до ремейку. Хто? Навіщо? Що буде нового? Чи варто братися? Жоден з відповідей не давав гарантій того, що ремейк стане успішним підприємством, але студія ризикнула. І зірвалася з гребеня.

Два фільми - 1991 року і 2015 го - пов'язують два актори. Джеймс Легрос і Боджессі Крістофер в оригінальній стрічці зіграли учасників банди Бодхі, а в новій картині їм дісталися ролі співробітників ФБР

Перш за все, причиною загальної невиразності нового фільму стала команда творців - жодне ім'я на афіші не здатна залучити в кінозал додаткового глядача. Але це ще півбіди, відсутність «зірковості» неминуче дало провал в якості. Адже хто такий Курт Віммер ? Автор « Еквілібріума »І« законослухняного громадянина »? Фільми ефектні, але сценарно досить слабкі, що розсипаються при найменшому аналізі. Чи чули ви раніше щось про Еріксон Корі ? Ах, це оператор « Форсажа »? Ну що ж, досягнення серйозне, але вістів режисерського таланту практично не додає. нарешті, Люк Брейсі і Едгар Рамірес ... Не ведіться на розповіді продюсерів про те, що їм потрібні були незаїждженими особи, тому що головне в фільмі історія і екшен, а не впізнавані обличчя - з нульовою харизмою «На гребені хвилі» робити нічого.

Первинним вибором студії на роль Бодхі був Джерард Батлер, однак через завантаженість на інших проектах актор змушений був розірвати підписаний вже було контракт на участь в «На гребені хвилі»

На таких дріжджах замісити скільки-то легкотравну драму, звичайно, не вийшло, новий фільм емоційно на дві голови слабкіше оригіналу - його герої абсолютно не "клеяться», романтична лінія дешево злита, ніякого внутрішнього напруження між Ютою і Бодхі не існує в принципі. Сценарій суцільно шитий білими нитками, сцени притягнуті один до одного за вуха. Більше того, герої часто суперечать самі собі. Бодхі стверджує, що ні в якому разі не можна втручатися у вибір іншого, і тут же зізнається, що взяв Юту з собою, тому що хотів його переробити. Або нальотчики стверджують, що вони прагнуть віддати землі те, що у неї взято не по праву, але як в цю систему вбудовується наліт на алмазний фонд, розкидання над джунглями паперових доларів і підрив вантажівок з рудою, рішуче незрозуміло.

Так, обов'язково потрібно сказати, що найбільш комічно в новому фільмі виглядає спроба придумати героям-лиходіям якесь виправдання. В оригінальній стрічці пояснення особливо були не потрібні - Бодхі і його компанія в 1991-му просто переросли рівень звичайних хуліганів і стали шукати межі допустимого законом, суспільством, природою, власним духом. Тепер же у Бодхі інший внутрішній стрижень - він еколог-переросток. Тепер спортсмени-екстремали шукають способи єднання з природою, намагаються приборкати стихію, які людина «ховає» у труби, шахти, бетон. Гарний хід, але абсолютно порожній і нічим не привабливий - філософію Бодхі і сподвижників і дурною-то не назвеш, це просто пусте місце.

І все ж в картині є один жирний плюс, який для глядача, не дуже углубляющегося в драматичні нетрі, - фантастично поставлені екшен-сцени. Причому стосується це не стільки до перестрілок і гонитва, вони, прямо скажемо, невиразні. А ось стрибки з гірських вершин з різними пристосуваннями, дайвінг, океанський серфінг або сноубординг відверто захоплюють дух. У кожному подібному трюку немає нічого особливого, все вже десь колись було, але упаковані в один фільм з фантастичною щільністю ці показові спортивні виступи перетворюють сумне кіно в видовище. Специфічне, але здатне глядачів захопити.

Звичайно, новий «На гребені хвилі» не чекає культовий статус оригінальної стрічки, тут немає нічого про «подумати», це добре знятий атракціон, що перетворюється в погане кіно кожен раз, коли герої починають говорити. Але це ідеальне проведення часу для шанувальників невибагливо ефектного видовищного кіно, що йде на великому екрані. Розмах трюків приносить задоволення, але задоволення це разове, за таким Юта епохи 90-х не пішов би.

З 24 грудня в кіно.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Видовищно дуже ефектна, але драматично не дотягує навіть до рівня «бешкі» картина, лише по чистій випадковості носить ім'я культового фільму 1990-х Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

Так, багато в чому були спірні мотивації героїв, так, ефектність серфінгу за чверть століття здулася, так, бойовик вийшов чисто «жіночим», але потрібно чи «На гребені хвилі» переробляти?
Хто?
Навіщо?
Що буде нового?
Чи варто братися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com