рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модна укладка Beach Waves - що це і кому піде?


«Пляжні хвилі на два місяці? Звісно хочу! Літо без відпустки і відпочинку, так нехай хоч волосся прикидатися, що я тільки що з пляжу », - сказала я і відправилася в салон Jean Louis David на Ленінський, де роблять процедуру Beach Waves від L'Oréal Professionel.

Ось з чим я туди прийшла:

Ось з чим я туди прийшла:

Так виглядали моє волосся: основна маса - однієї довжини, і кінчики, які пам'ятають давні фарбування (так, я регулярно їх отстрігалі)

Мої волосся довге, тонкі і хвилясті на кінцях. Плюс досить сильно плутаються. Загалом, зовсім не схоже на Кірстен Данст на промо-фото процедури для волосся .

Стиліст Jean Louis David Артем Дубовик, оцінивши ситуацію, сказав, що на волоссі однієї довжини ефект триматися не буде: потрібна легка градуювання. Інакше вийде ефект «кінчики волосся дівчини серфера», а нам такого не треба.

Інакше вийде ефект «кінчики волосся дівчини серфера», а нам такого не треба

Артем показав мені - у Кірстен Данст волосся попередньо проградуйовані

Я погодилася: ніякого пієтету до свого волосся не відчуваю і втрату 2 сантиметрів довжини як непоправну не сприймаю. Нічого надприродного, пояснив Артем, робити не будемо - звичайну класичну градуювання.

Паралельно він пояснив мені суть процедури Паралельно він пояснив мені суть процедури. Головне технологічне відміну Beach Waves, наприклад, від «старозавітної хімії» - в тому, що препарати використовуються інші. Набагато більш щадні. Волосся вони не псують. А візуальна відмінність - в тому, що ми отримуємо не старомодний обсяг від коренів а-ля Анджела Девіс, а обсяг і текстуру по довжині волосся. Цим, власне, Beach Waves відрізняється від хімічної завивки часів Очаківських і підкорення самі-знаєте-чого.

Тому треба відразу визначитися, де хочеться мати найбільш яскраво виражені кучері. Від цього залежить, як майстер буде працювати з вашою головою. У моєму випадку Артем порадив зробити акцент у особи, приблизно як у Кірстен Данст:

Хоча, судячи з фото, цей «акцент» у Кірстен є скрізь, крім хіба що коріння

Далі Артем приступив до самої процедури. Почав з того, що розділив все волосся на чотири секції, зробивши між ними не прямий, а зигзагоподібний проділ - для більшої природності.

Почав з того, що розділив все волосся на чотири секції, зробивши між ними не прямий, а зигзагоподібний проділ - для більшої природності

Потім кожну з цих чотирьох пасом він зібрав в високий хвіст і закріпив за допомогою довгої чорної «палиці» - спеціального інструменту для завивки L'Oréal Professionel під назвою B-Waver, або просто - вейвер.

З такими штучками на голові я стала схожою на Сейлор Мун або на японську гейшу

Потім кожен хвіст Артем розділив ще на дві частини. І кожну з них накрутив на вейвер, стежачи за тим, щоб кінчики залишалися вільними, і не затягуючи все занадто туго. «Це потрібно, щоб хвилі вийшли недбало-пляжними, а не якимись ще», - пояснив він мені.

Вейвери схожі на бігуді-ролери

Вейвери схожі на бігуді-ролери

Самоіронія вітається :)

Потім Артем наніс на мої хвости лосьйон для завивки. Для цього він попередньо прибрав ті перші вейвери, якими ці хвости фіксувалися. «Інакше вийде залом біля коріння», - пояснив він. І просяк кожен «вузлик» складом Beach Waves.

В упаковці кілька різних складів: для нормальних і чутливих волосся (забарвлених, пошкоджених, освітлених). На фото - лосьйон для завивки і нейтралізатор

На фото - лосьйон для завивки і нейтралізатор

Просочуємо лосьйоном тільки «вузлики»

У лосьйону досить неприємний і різкий хімічний запах. Артем пояснює, що він є неминучим супутником теогліколевой кислоти, яка входить до складу. Розуміюче киваю, принюхуватися, намагаюся вникнути: «При будь перманентної укладанні відбувається вплив на дисульфідні зв'язку волоса». (Я не перукар, і про такі зв'язки чую вперше :) «Після нанесення складу Beach Waves волосся змінюють свою структуру не більше ніж на 30%. Через кілька тижнів вони повернуться до свого початкового стану ».

Промовляючи все це, Артем закінчує наносити лосьйон і залишає його на волоссі хвилин на 10. Потім змиває водою, нічого не розкручуючи і залишаючи мої «вузлики» в тому ж стані. І завдає ще якийсь засіб. Називає його «нейтралізатором». Він не пахне.

І, нарешті, знімає з мене ріжки-вейвери. Я перестаю бути схожою на японську гейшу, і ми приступаємо до сушіння. Робиться вона в два етапи: спочатку Артем просушує всі приблизно на 80-90%, потім розділяє волосся на кілька пасом, закручує їх в «джгутики», і в такому стані досушувати волосся до кінця. І, нарешті, знімає з мене ріжки-вейвери

Підсушуючи джгутики, Артем притримував їх в долонях, і тільки потім розправляв руками Підсушуючи джгутики, Артем притримував їх в долонях, і тільки потім розправляв руками. Як виявилося потім, це важливо.

Потім він додав трохи текстурируются спрею Wild Stylers Beach Waves від L'Oréal Professionel - а-ля salt-spray, для текстурності і «ваги». «Він надає волоссю щільність, не склеює їх», - пояснив він і порадив використовувати цю штуку, коли я буду укладати волосся вдома сама.

І ще сказав, що після процедури не можна мити голову протягом 2 днів - так ефект буде зберігатися саме ті 6-8 тижнів, які обіцяє виробник.

Весь процес, включаючи попередню стрижку-градуювання, зайняв години півтори.

Весь процес, включаючи попередню стрижку-градуювання, зайняв години півтори

Очевидно, мені починає подобатися результат)

І ось що виходить в результаті:

Якщо волосся щільні, гладкі, не пофарбовані - хорошої якості, - ефект повинен триматися 6-8 тижнів. На сухих, пошкоджених і пористих він буде більш тривалим, тому що вплив виходить більш глибоким

На сухих, пошкоджених і пористих він буде більш тривалим, тому що вплив виходить більш глибоким

Мета - надати волоссю об'єм і текстуру без пружного завитка - виконана.

А це - улюблене усіма «до» (зліва) і «після» (праворуч): А це - улюблене усіма «до» (зліва) і «після» (праворуч):

Наступні два дні укладання трималася добре. Звичайно, обсяг злегка спав, але легка хвиля по довжині залишилася. Правда, не мити голову було досить складно - я звикла робити це щоранку.

А коли я нарешті вимила голову, то зіткнулася з труднощами. Зачіска, як у салоні, у мене не виходила.

Якщо я не йшла всім інструкціям по сушці-укладанні, а сушила все природним шляхом, то результат не надто відрізнявся від того, що ми мали до процедури. Правда, обсяг трохи додався, але кучерів Кірстен Данст не спостерігалося. Загалом, виходило ось так:

А якщо слідувала, то ... все одно не виходило :) Не дивлячись на те, що у мене була ось така інструкція L'Oréal Professionel, і я наносила текстуруючий спрей і сушила феном, скручуючи в джгутики.

все одно не виходило :) Не дивлячись на те, що у мене була ось така інструкція L'Oréal Professionel, і я наносила текстуруючий спрей і сушила феном, скручуючи в джгутики

Інструкцію можна легко знайти на офіційному сайті марки

При такій технології я і раніше домагалася певного успіху в створенні beach waves. Ефект був, але від ідеалу - см. Кірстен Данст - було далеко. Я запідозрила підступ, подзвонила Артему і поїхала на навчальний урок з укладання.

Виявилося, я робила дві помилки. По-перше, при сушінні феном опускала голову вниз і намагалася розчісувати пасма пальцями. А з'ясувалося, що їх треба не розчісувати, а, навпаки, збирати руками до коріння і м'яти, як ніби ви намагаєтеся однією рукою віджати білизну. А по-друге, я занадто швидко розкручувала джгутики, не даючи їм охолонути від гарячого повітря. І це теж груба помилка: гарячі волосся втрачають форму, але волосся, які спочатку нагріли, а потім дали час охолонути - запам'ятовують її.

Під керівництвом Артема я послідовно повторила всі дії: вимила - розчесала - підсушила - накрутила - досушити - почекала - розкрутила, що не намагаючись відтягнути вниз.

І в результаті - укладання дійсно стала один-в-один з початковим результатом.

І в результаті - укладання дійсно стала один-в-один з початковим результатом

Так моє волосся виглядають на другий день після укладання

Звичайно, я залишилася задоволена - і заодно точно розібралася, для чого і кому треба робити цю процедуру.

Отже, чого не варто очікувати. Beach Waves - не "укладка без укладання», пружного завитка не буде, це не хімічна завивка. Волосся знайдуть обсяг і текстуру, будуть краще і довше тримати форму (в тому числі будуть більш стійкими до вологості). Але «потанцювати з бубнами» після кожного миття вам все-таки доведеться. Якщо сподіваєтеся без цього обійтися - будете розчаровані.

Вважається, що укладання Beach Waves підходить для всіх типів волосся. Але ідеальна цільова аудиторія - дівчата з довгими прямими і важкими волоссям, які ніяк і за жодних обставин не можуть створити собі локони, які б протрималися довше 15 хвилин :) Якщо ви саме з таких - вам це точно треба :) Якщо ж у вас волосся і самі в'ються, ви можете подумати «у мене і так на укладку стільки ж часу йшло, в чому сенс ?!».

Процедура не підходить тим, чиє волосся знебарвлені більш, ніж на 60% і у кого мелірування становить 30% від загальної маси волосся (мається на увазі не омбре, а платинові і попелясті відтінки, знебарвлені майже до повного зникнення пігменту). До речі, потрібно враховувати, що процедура трохи «з'їдає» відтінок фарбованого волосся. Фарбування бажано проводити не менше, ніж за 15 днів до процедури, а освітленому волоссю рекомендується пройти сеанс відновлення волосся. Безаммиачні барвники можна використовувати в день процедури.

Чого очікувати, навпаки, варто?

Що «пляжні хвилі» збережуться при будь-якій погоді. І, думаю, навіть під шапкою. Мені здається, це оптимальний варіант для осені, коли нам з-за кліматичних умов доводиться носити що-небудь «гладеньке» і «прибране в пучок» - а тут є шанс ходити з розпущеним пляжними кучерями хоч до Нового Року.

Ціна Beach Waves в салоні Jean Louis David: 5500 рублів незалежно від довжини волосся.

І - окреме спасибі Артему, який возився зі мною, навчаючи всім премудростям пляжної укладання!

Фото: Ольга Рябцова

Читайте також:

«Пляжні хвилі на два місяці?
Чого очікувати, навпаки, варто?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com