рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хвилі на волоссі - модна зачіска №1, яку легко повторити

Хочете виглядати яскраво, і не витрачати на це багато часу? Хвилі на волоссі - зачіска, яка чудово виглядає на довгих, середніх і навіть короткому волоссі. Вона не вимагає для створення особливих навичок і при цьому легко зберігає свою форму протягом дня. Крім того, таке укладання відмінно підійде до будь-якого створеного образу.

Як правило, подібну природну укладку з хвилями ми отримуємо на пляжі при зіткненні з морською водою. На вітрі волосся висихають, надаючи нам трохи розпатланий, але природний вигляд. Однак навіть якщо ви не у відпустці, в домашніх умовах можна зробити її легко і швидко.

Однак навіть якщо ви не у відпустці, в домашніх умовах можна зробити її легко і швидко

На фото: хвилі на волоссі - модна зачіска №1. На фото: хвилі на волоссі - модна зачіска №1 На фото: хвилі на волоссі - модна зачіска №1. На фото: хвилі на волоссі - модна зачіска №1. На фото: хвилі на волоссі - модна зачіска №1.

Ми пропонуємо вам відразу кілька способів. Найбільш легкий - з використанням щипців. Для цього волосся потрібно розділити на невеликі ділянки, злегка закрутити кожну прядку, а потім пройтися по волоссю пальцями, щоб трохи розтріпати локони і зробити їх більш схожими на хвилі. Плоска плойка-утюжок просто ідеально підходить для цього. На неї волосся можна накручувати або просто пройтися нею по всій довжині, створюючи вигин хвилі. Однак, якщо волосся не дуже довгі, то ви можете використовувати і круглу плойку, яка допоможе створити безладні і хаотичні хвилі. Хвилі можна укладати по-різному: від особи або безпосередньо. Не забудьте про фіксуючий засіб, наприклад, лак, який допоможе весь день зберегти створені хвилі.

На фото: укладання з хвилями за допомогою плоскої плойки-праску. На фото: укладання з хвилями за допомогою плоскої плойки-праску На фото: укладання з хвилями за допомогою фіксуючих засобів. На фото: укладання з хвилями за допомогою великих щипців .. На фото: укладання з хвилями за допомогою круглої плойки-праску. На фото: укладання з хвилями за допомогою щипців.

Ви також можете заплести на ніч коси, а вже на наступний ранок зможете похвалитися натуральними хвилями на волоссі. Заплітати можна як сухі, так і трохи вологі локони. Використовуйте на вимите волосся різні фіксуючі засоби. В цьому випадку при сушінні вам просто необхідно «пожімкать» волосся і струснути їх руками. Образ «дівчина на пляжі» готовий!

Погодьтеся, що всі способи досить прості. Наші докладні інструкції -фотографії допоможуть вам у створенні нового образу.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Хочете виглядати яскраво, і не витрачати на це багато часу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com