рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як користуватися потрійний плойкою для волосся (відео, фото та відгуки)

  1. Особливості
  2. Види укладок потрійний плойкою
  3. Інструкція з укладання потрійний плойкою
  4. Особливості деяких укладок
  5. S-образні хвилі
  6. Відгуки про потрійний плойки для волосся
  7. Наталя, 32 роки
  8. Ольга, 17 років
  9. Оксана, 23 роки
  10. Як користуватися потрійний плойкою для волосся на відео

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Я довго шукала відповідь на питання, як робити по-справжньому різноманітні, красиві і модні укладання в домашніх умовах

Я довго шукала відповідь на питання, як робити по-справжньому різноманітні, красиві і модні укладання в домашніх умовах? Ви скажете, що немає нічого простішого - можна скористатися бігуді. Однак я високо ціную свій час, тому мені необхідно було знайти зручний і ефективний спосіб укладання, який займе мало часу і зажадає від мене всього лише кілька простих рухів, а після я зможу сміливо йти підкорювати сучасний світ своєю неотразимостью. Так ось, посилені пошуки були винагороджені: моїм помічником в такій непростій справі стала потрійна плойка для волосся, яка просто ідеальна для створення різноманітних хвиль і моделювання укладання.

Повірте мені на слово, маючи в своєму арсеналі такий прилад, вам зовсім необов'язково звертатися в салон, щоб отримати бездоганну зачіску. Давайте розглянемо всі «за і проти» даного професійного перукарського інструменту.

Особливості

Дуже рекомендую потрійну плойку BaByliss PRO. Її поверхня покрита титановим сплавом, що забезпечує довговічність даного інструменту. Крім того, до складу покриття додатково доданий сплав турмаліну, завдяки якому полегшується укладка волосся. Потрійна плойка даної фірми дає максимально рівномірний нагрів всіх стовбурів - саме це дозволяє створювати хвилі в п'яти температурних режимах, які ви можете самостійно регулювати і контролювати механічним терморегулятором. Даний прилад підходить для жінок, бажаючих отримати хвилясте волосся, схожі з ефектом після завивки кісок.

Види укладок потрійний плойкою

  • легка повітряна завивка;
  • S-образні хвилі;
  • пляжні хвилі;
  • розпрямлення неслухняних локонів.

Пропоную вашій увазі фото зачісок після використання потрійний плойки для волосся.
Пропоную вашій увазі фото зачісок після використання потрійний плойки для волосся

Інструкція з укладання потрійний плойкою

  1. Моєму волосся шампунем і використовуємо бальзам-ополіскувач.
  2. Сушимо їх феном або природним шляхом.
  3. Гарненько розчісуємо гребінцем з дрібними зубцями.
  4. Наносимо на локони термозахисний спрей. Якщо ви хочете надати більше обсягу вашої шевелюрі, додатково покрийте всю довжину локонів мусом.
  5. Ми залишаємо недоторканими нижні пасма волосся, а інші збираємо на маківці в пучок і фіксуємо їх затискачем або гумкою.
  6. Виставляємо температуру нагрівання на нашій плойки: для тонкого волосся 140 градусів, для нормальних - 160, для кучерявих - 200, для густих - 180.

  7. Для зручності і більш якісного результату починаємо завивку з нижніх локонів на потилиці.
  8. Відокремлюємо пасмо потрібної ширини і затискаємо її між пластиною і роликом.
  9. Вичікуємо кілька секунд і повільно простягаємо плойку по волоссю від заснування до кінчиків.
  10. Беремо наступну пасмо і повторюємо весь процес заново.
  11. Укладаємо волосся відповідно нашому бажанню.
  12. Отриманий результат закріплюємо лаком для волосся.

При частому використанні плойки я рекомендую робити хоча б раз на тиждень недовгий лікувальний курс з різних масок для відновлення і зволоження вашого волосся. Після впливу високих температур волосся стає схильними до сухості і ламкості, так що якщо ваші локони не виглядатимуть здоровими, навіть бездоганна укладання не справить бажаний ефект на оточуючих.

Особливості деяких укладок

пляжні хвилі

Обробляємо потрійний плойкою тільки зовнішній шар шевелюри.

  1. Обробляємо волосся моделює стайлером.
  2. Ділимо шевелюру на рівні пасма шириною 5-10 см.
  3. Закручуємо зовнішню пасмо біля основи, відступивши від шкіри голови 2-3 см, і вичікуємо 5 секунд.
  4. Потім зрушує плойку нижче по пасма, чекаємо ще 5 секунд і таким же чином завивати волосся до самих кінчиків локона.
  5. Після закінчення процесу завивки схиляємо голову вперед і гарненько втираємо віск для укладання в корені волосся - це необхідно для додання додаткового обсягу вашої зачісці.
  6. Фіксуємо отриманий результат лаком для волосся.

S-образні хвилі

Спочатку обробляємо потрійний плойкою внутрішній шар, потім - зовнішній Спочатку обробляємо потрійний плойкою внутрішній шар, потім - зовнішній.

  1. Чисту і суху шевелюру ділимо на рівні частини шириною 5-10 см.
  2. Заводимо пасмо біля основи між стовбурами плойки і повільно простягаємо пристрій до самих кінчиків, зупиняючись на деяких ділянках пасма на 1-2 секунди.
  3. Не забуваємо після закінчення процесу завивки зафіксувати отриманий результат лаком для волосся.

Відгуки про потрійний плойки для волосся

Офіційний сайт одного з великих представників з продажу професійних перукарського приладдя проводив онлайн-конференцію за участю фахівців в області сучасної косметології. Під час даного заходу всі бажаючі мали можливість задавати свої питання, що стосуються різних приладів для укладання волосся, і отримати коментарі експертів. Я зробила для вас вибірку найцікавіших і пізнавальних відповідей, які включають в себе корисну інформацію щодо нашої сьогоднішньої теми розмови.

Наталя, 32 роки

Я намагалася зробити собі «пляжні хвилі» звичайної недорогий плойкою на короткому волоссі, проте нічого доброго з цього не вийшло. Скажіть, будь ласка, потрійна плойка допоможе мені зробити красиві хвилясте волосся?
Я намагалася зробити собі «пляжні хвилі» звичайної недорогий плойкою на короткому волоссі, проте нічого доброго з цього не вийшло

Відповідь експерта:

Якщо у вас каре або боб-каре, ви легко зможете укласти своє волосся за допомогою даної плойки. На жаль, потрійна плойка зовсім не підходить на коротшу довжину волосся, ніж у перерахованих вище зачісок, так що, боюся, що красивою і якісною укладання у вас не вийде - максимум, що ви зможете зробити, це трохи завити кінчики локонів. Крім того, збільшується ймовірність обпекти шкіру на голові або сильно спалити волосся. У такій ситуації я дуже рекомендую вам звернутися до перукаря - тільки фахівець здатний реалізувати ваші фантазії в повній мірі. Або ж є інший вихід: вам варто звернути свій погляд на конусну плойку . Вона ідеально підходить для короткого волосся і буде вам хорошим помічником в досягненні бажаного результату. Удачі в пошуках ідеального рішення!

Ольга, 17 років

Моя мама купила собі потрійну плойку, і я, звичайно ж, вирішила скористатися представленим нагодою і змінити свій образ з її допомогою. Результат виявився досить плачевним: кімната наповнилася неприємним запахом горілих волосся, і я відразу ж кинула цю затію. Не розумію, що я зробила не так? Все робила як завжди, тільки голову не помила, бо дуже поспішала на вечірку.
Моя мама купила собі потрійну плойку, і я, звичайно ж, вирішила скористатися представленим нагодою і змінити свій образ з її допомогою

Відповідь експерта:

Плойку необхідно застосовувати тільки на чистих волоссі. В іншому випадку залишки укладань в поєднанні з пилом і жиром від впливу нагрітої плойки будуть плавитися і горіти прямо на волоссі, що швидше за все і сталося у вашій ситуації. Крім того, подібний поспіх може призвести до пошкодження структури вашого волосся. Дуже раджу вам провести лікувальний курс зволожуючих і відновлюють масок для волосся , Перш ніж знову братися за укладання. Успіху і здоров'я вам!

Оксана, 23 роки

Скажіть, будь ласка, яких правил потрібно дотримуватися, коли купуєш якісну потрійну плойку?
Скажіть, будь ласка, яких правил потрібно дотримуватися, коли купуєш якісну потрійну плойку

Відповідь експерта:

Чим більше температурних режимів, тим більше шанс підібрати щадний режим саме для вашого типу волосся. Також відмовтеся від покупки плойок, якщо їх поверхня складається з заліза або хрому - це підсилює негативний вплив на локони. І нарешті, не економте на моделях підвищеної потужності. Наприклад, сьогодні лідером продажів є компанія BaByliss - з плойками їх виробництва ви зможете спробувати різні варіанти «хвиль» без будь-якого істотного шкоди для волосся, а наявність додаткових функцій дозволить вам вибирати між режимами укладання і позбавить від болісних роздумів з приводу оптимальної температури нагріву.

Як користуватися потрійний плойкою для волосся на відео

Сучасні технології значно полегшили завивку і укладку волосся, мінімізувавши наше втручання в цей процес. Якщо ви хочете оживити або омолодити свій образ за допомогою укладання потрійний плойкою, подивіться запропоноване мною відео. Ви побачите, як правильно завивати ваше волосся, а також дізнаєтеся, якої форми локони ви зможете отримати, користуючись потрійний плойкою.

Ось і підходить наша цікава і пізнавальна бесіда до свого завершення. Сподіваюся, що я не дарма проробила таку величезну роботу по збірці всілякої інформації про можливості потрійних плойок для волосся. У своєму прагненні бути найкрасивішою не забувайте про здоров'я вашого волосся - експериментуйте, але в міру. Якщо у кого-небудь виникло бажання поділитися своїми перемогами або поразками - пишіть, я порадію з вами разом або дам конкретний корисну пораду, так як я вже великий спец в цій сфері. Удачи в ваших починаннях і пам'ятайте, що ви завжди найчарівніша і найпривабливіша!

Оцініть статтю

Скажіть, будь ласка, потрійна плойка допоможе мені зробити красиві хвилясте волосся?
Не розумію, що я зробила не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com