рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

WikiZero - Шеврон старого бійця

Wikipedia

open wikipedia design.

Шеврон старого бійця, Почесний шеврон старого бійця ( ньому. Ehrenwinkel der Alten Kämpfer) - особливий знак відмінності у вигляді шеврони , Виділяв найстаріших членів СС .

У лютому тисяча дев'ятсот тридцять чотири для « старих бійців » СС ( ньому. Alte Kämpfer) ввели носіння почесного срібного шеврони на правому рукаві.

«Шеврон (кут) старого бійця», або «Шеврон старого борця» вельми нагадував «ударний» шеврон російських білих «частин смерті» часів Громадянської війни 1917-1922 років. Для носіння на правому рукаві партійної сорочки використовувався чорний шеврон в формі літери «V», прошитий двома срібними (алюмінієвими) нитками. Версія шеврони «старого бійця», що використовувалася в частинах СС для носіння на чорному (пізніше - на землисто-сірому, а згодом - на сіро-зеленому, кольору « фельдграу », Мундирі« зелених СС »), Представляла собою« кут »з двох срібних галун смужок в формі літери« V ». Існували також варіанти, які представляли собою описаний вище кут, нашитий на чорний, землисто-сірий або сіро-зелений (в залежності від кольору нацистської уніформи) суконний трикутник кутом вниз. Інша версія, із зображенням срібної зірки про восьми променях, розміщеним на чорному (а згодом - землисто-сірому або сіро-зеленому, в залежності від кольору уніформи) поле всередині шеврони, введена в 1935 році, була призначена для носіння на рукаві ветеранами німецької поліції і німецьких збройних сил.

Шеврон мали право носити на правому рукаві кітеля або шинелі вище ліктьового згину тільки ті члени СС , Які вступили до лав НСДАП в «період боротьби», тобто ще до того, як рейхспрезидент і генерал-фельдмаршал Пауль фон Гінденбург призначив Адольфа Гітлера німецьким рейхсканцлером 30 січня 1933 року. Право на носіння шеврона «старого бійця» вважалося високою честю, оскільки було зримим свідченням вірності ідеям націонал-соціалізму ще за часів боротьби і до приходу до влади, коли членство в НСДАП не приносило ніяких вигод, а, навпаки, було пов'язане з чималим ризиком. Пізніше право на носіння шеврона отримали також австрійські есесівці, які вступили в СС до аншлюсу 1938, в період, коли вони зазнавали утисків, переслідувань і навіть ув'язнення до таборів для інтернованих з боку влади.

  • Вольфганг Акунов Дивізія СС «Вікінг». Історія П'ятої танкової дивізії військ СС. 1941-1945 рр. - Москва: Видавець Бистров, 2006 р

This page is based on a Wikipedia article written by contributors ( read / edit ).
Text is available under the CC BY-SA 4.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com