рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Недоплату по ОСАГО стягнуть з винуватця: Блог Андрія Вдовікова. ІА «Кам 24»

Конституційним судом РФ в березні встановлено, що якщо виплати по страховці не вистачає для усунення шкоди, то потерпілий має право розраховувати на відшкодування за рахунок винуватця ДТП.

Конституційним судом РФ в березні встановлено, що якщо виплати по страховці не вистачає для усунення шкоди, то потерпілий має право розраховувати на відшкодування за рахунок винуватця ДТП

У чому ж суть питання? Адже страхова виплата повинна покривати всі завдані збитки, в рамках ОСАГО. Однак це не так.

Страхове відшкодування розраховується відповідно до «Єдиної методикою визначення витрат на відновлювальний ремонт» (Єдина методика), а відповідно до зазначеної методикою розмір відшкодування виходить набагато менше, ніж він обійдеться в реальності.

По-перше, за рахунок зносу запасних частин, наприклад на запчастини, для машин старше п'яти років знос складає 50% (його максимальна величина).

«Від потрапляння в ДТП ніхто не застрахований, а ремонт автомобіля задоволення не дешеве!»

По-друге, вартість самих запасних частин визначається для Камчатського крадучи по Далекосхідному округу. Тобто, беремо вартість бампера, наприклад, в Приморському краї, Хабаровському краї та інших далекосхідних областях і обчислюємо середнє значення його ціни.

Наприклад, на Камчатці бампер коштує 5000 рублів, у Владивостоці 3000, в Хабаровську взагалі 2000. В результаті отримуємо середню температуру по лікарні - 3200. Ці дані заносяться в довідники РСА (Російського союзу автостраховиків).

По-третє, вартість робіт. За довідниками РСА вартість робіт для Камчатського краю - 900 рублів нормо-годину. Фактична ж вартість робіт 2500-4000 рублів нормо-годину, в залежності від виду робіт.

Фактична ж вартість робіт 2500-4000 рублів нормо-годину, в залежності від виду робіт

Ось і виходить, по страховці виплатять 30 тисяч рублів, а фактично ремонт обійдеться все 50 тисяч рублів.

Різницю між цими цифрами тепер можна стягнути з винуватця ДТП, який раніше був захищений від подібного повороту подій судовою практикою.

Погано це чи добре? З якого боку подивитися. З боку потерпілого - добре, так як він отримав можливість повністю покрити свої витрати, нехай тільки і за рахунок судового рішення. Хоча мені здається, неминучі зловживання, у вигляді завищення стягується шкоди.

А ось з боку винуватця, все гірше нікуди. Тому, що від потрапляння в ДТП ніхто не застрахований, а ремонт автомобіля задоволення не дешеве.

Наприклад, в п'ятницю був в суді, на Червоноармійській в якості експерта. Громадянин П. справляв збитки зі страхової компанії. Сума стягнення з урахуванням зносу запасних частин становила 240 000 рублей. Вимоги були задоволені. Сума збитку без урахування зношування становить 284 000 рублей, це ще без перерахунку робіт. Тобто, винуватець даного ДТП буде зобов'язаний доплатити як мінімум 44 000 рублей, а з перерахунком і оплатою юридичних послуг ще більше.

З вами був Андрій Вдовіков. Кому цікава ця тема, заходите на мій сайт: http: //лайтоценка.рус , Додавайтеся в друзі в Фейсбук.

Удачі на дорогах!

У чому ж суть питання?
Погано це чи добре?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com