рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

»Як зробити манікюр на воді в домашніх умовах - повна інструкція ФОТО ВІДЕО

  1. Як зробити манікюр на воді інструкція з фото
  2. Як робити манікюр на воді відео (російською мовою)

Дівчата, ну просто ДУЖЕ гарний манікюр! Ніхто не повірить, що це можна зробити вдома, а не в салоні. Але і возитися доведеться довго. Хоча воно того варто.

Просто довго, а так нічого складного немає. Ще лаків потрібно кілька. Але у будь модниці всього один лак? Звичайно, у Вас пристойний вибір лаків. Вода тече з крана. Отже, приступаємо!

Що нам знадобиться:

  • Глибока ємність з прохолодною водою - глибока, щоб води було більше, щоб вода довго не міняла температуру.
  • Скотч або жирний крем - в принципі, це необов'язково. Там на відео є і без захисту.
  • Зубочистки або шпажка - там потім зрозумієте що краще.
  • Рідина для зняття лаку.
  • Ватяні диски, палички, серветки.
  • 2-3 рідких лаку для нігтів різних відтінків (лак для водного манікюру не повинен бути густим або висохлим) - пожиже лак повинен бути, можна і п'ять взяти, ще гарніше буде.
  • Прозорий лак для посилення кольору і згладжування дефектів;
  • Прозорий лак основа.

Прозорий лак для посилення кольору і згладжування дефектів;   Прозорий лак основа

Як зробити манікюр на воді інструкція з фото

Для того, щоб зробити водний манікюр будинку, необхідно слідувати простий інструкції, яка представлена ​​нижче.

1. Для початку необхідно підготувати нігті і руки для нанесення візерунка. Видаліть з нігтів старе лакове покриття за допомогою рідини для зняття лаку. За необхідності надайте нігтям потрібну форму і покрийте прозорим лаком основою.

2. Після того, як нігті підготовлені, необхідно захистити кутикулу від попадання лаку на неї. Для цього обклеюємо цю зону навколо нігтьової пластини скотчем (на всіх пальцях обох рук, потім, з нафарбованими нігтями це буде зробити проблематично), або змащуємо товстим шаром жирного крему. Жирний крем не повинен потрапляти на сам ніготь, інакше лак в цьому місці не закріпиться.

3. Тепер наливаємо в ємність прохолодну воду, зазвичай кімнатної температури. Якщо вода буде дуже холодною або гарячою, малюнки можуть і не вийти. Ще від лаку залежить, звичайно.

4. Вибравши необхідні відтінки лаку, починайте по краплині капати їх в воду. При цьому, необхідно після кожної краплі, почекати кілька секунд, щоб він встиг розтектися по поверхні води.

Для того, щоб отримати візерунок, можна крапнути по черзі від п'яти і більше крапель (це тільки на Ваш смак!) Різних відтінків лаку в центр попередньої краплі, кольору лаків можна повторювати.

Якщо краплі погано розтікаються, то можна допомогти їм, проводячи зубочисткою у краю ємності. Там далі на відео це є, і все зрозуміло.

5. Після того, як краплі розтеклися по поверхні води, можна приступати до створення майбутнього малюнка. Для цього за допомогою зубочистки проводите лінії по поверхні лаку, як би розділяючи її.

Для того щоб створити візерунок зірки, необхідно проводити зубочисткою від центру до країв. Створюючи візерунок квітки, проводите лінії по лаку від краю до центру.

Витирайте паличку про просочений рідиною ватний диск, після кожного дотику до лаку. Також, запам'ятайте, головним правилом при створенні візерунка, не слід занурювати зубочистку глибоко в воду, працюємо тільки кінчиком.

6. Малюнок готовий. Тепер необхідно його перенести на нігтьову пластину. Для цього опускаємо палець нігтьової пластиною вниз в воду (паралельно її поверхні), і тут же збираємо залишки лаку з води зубочисткою. Витягніть палець. Щоб отримати більш непередбачувані малюнки, занурюйте нігті не паралельно воді, а перпендикулярно.

Ось тут потрібен певний навик. Але навчитися можна, я думаю. Нехай навіть не з першого разу. А далі можна занурювати два пальця, а то і три відразу. Набагато швидше справа піде!

Набагато швидше справа піде

7. Потім слід акуратно видалити скотч з пальця, разом з надлишками лаку або ватним диском (паличкою) акуратно знімаємо фарбу з шкіри.

Потім слід акуратно видалити скотч з пальця, разом з надлишками лаку або ватним диском (паличкою) акуратно знімаємо фарбу з шкіри

8. Далі таким же способом нанесіть манікюр на водній основі на всі нігті першої руки і почекайте, поки він висохне. Після чого, можна приступати до нанесення візерунка на нігті другий руки. Необов'язково наносити такий узор на нігті ВСІХ пальців. Можна на один, а на інші просто один якийсь тон. Там на відео є, як раз.

9. Заключним етапом в будь-якому нейл-арте є нанесення підсилювача кольору або звичайного прозорого лаку для нігтів. Також ви можете додатково декорувати ваші нігті блискітками (покрити повністю мерехтливим лаком), стразами, перлинками і т.д.

Як робити манікюр на воді відео (російською мовою)

Характерні помилки при роботі з водним манікюром

Якщо у Вас щось не виходить, то почитайте які є найпоширеніші причини.

1. Головна причина - це неправильно підібрана ємність і неправильна температура води. Вибираючи посуд, зверніть увагу на те, щоб в неї могли поміститися одночасно всі ваші пальці, а ніготь не торкався її стінок і, тим більше, дна. Температура підбирається досвідченим шляхом, почніть просто з кімнатною.

2. Під час всієї процедури, ретельно очищайте зубочистку або через час міняйте її на нову. Скупчення лаку на зубочистці, може зіпсувати весь візерунок.

3. Лак для нігтів повинен бути рідким, тоді він добре розтікається по поверхні води, як першої краплі, так і наступним. Якщо лак у Вас в'язкий, то розбавте його спеціальним засобом.

4. Під час перенесення малюнка на нігтьову пластину, пильнуйте прибрати залишки лаку навколо опущеного пальця в воду. Якщо зайвий лак потрапить на ніготь, то він може зіпсувати весь візерунок або зробити його розмитим.

5. Такий манікюр на воді можна робити на будь-яких нігтям, в тому числі і коротких. Пробуйте, у Вас все вийде!

Спасибі сайту: http://www.oz-lady.ru за корисну інформацію.

схоже

Але у будь модниці всього один лак?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com