рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

вінегрет

  1. вінегрет Як виявилося, овочевий салат - домашній вінегрет, можна легко і просто приготувати на сніданок....
  2. про рецепт
  3. вінегрет
  4. Інгредієнти (4 порції)
  5. про рецепт
  6. вінегрет
  7. Інгредієнти (4 порції)
  8. про рецепт

вінегрет

Як виявилося, овочевий салат - домашній вінегрет, можна легко і просто приготувати на сніданок. Адже сніданок - найважливіший прийом їжі за день. Це говорила ще місіс бомівської, з х / ф «Стій, або моя мама буде стріляти».

Але ж швидко приготувати смачний сніданок можна менш ніж за три чверті години. І це не фаст-фуд в забігайлівці, або їжа, прости Господи, в «ресторані» з «вільними касами» на площі. Ось вчора менш ніж за годину приготував собі на сніданок класичний вінегрет. Швидко, надзвичайно смачно і практично не напружуючись. Це звичайно не салат мімоза, але теж смачно.

Інгредієнти (4 порції)

  • Буряк червоний 2 шт
  • Морква 2 шт
  • Картопля 2-3 шт
  • Квашений огірок (або квашена капуста) 2-3 шт
  • Солодкий або зелена цибуля 1 шт
  • Свіжий огірок 1 шт
  • Квасоля (або горошок) 50 гр
  • Сіль, соняшникова олія, винний оцет (за бажанням) за смаком
  1. Приготуємо домашній вінегрет. Свіжі овочі, звичайний набір, який практично завжди є в холодильнику. Підготувати картоплину, буряк, морква, свіжий і солоний (НЕ маринований!) Огірок, солодкий ріпчаста цибуля, або кілька стебел зеленої цибулі.

    Овочі для салату

  2. Огірки і цибулю відкласти в сторону. Нехай поки полежать. Картоплину, буряк і моркву ретельно вимити. Необхідно спекти овочі до повної готовності. Швидше за все це зробити в побутової мікрохвильовці. Буряк проткнути тонким ножем наскрізь, щоб при готуванні з неї виходила пара. Картоплину також необхідно проткнути ножем, причому в 2-3 місцях. Морквина після запікання дуже погано чиститься, тому - гострим ножем очистити моркву, зіскрібаючи верхній шар. Далі обсушити морквину серветкою і змастити невеликою кількістю рослинної олії, буквально - чверть чайної ложечки. Розкласти все овочі на велику тарілку і поставити в мікрохвильовку на повну потужність. Картопля буде готова через 8-10 хвилин. У цьому легко переконатися, проткнув її вістрям тонкого ножа. Картоплю відразу ж витягнути і продовжувати готувати морквину і буряк. Морквина буде готова через 12-13 хвилин. Буряк готується трохи довше, більше 20 хв.

    Картоплю, буряки та моркву спекти. квасолю відварити

  3. Овочі остигають досить швидко, навіть на повітрі. Остигнула картоплю очистити від шкірки. Відварити квасолю, квасоля можна замінити на консервований горошок. Ідеально замочити квасолю з вечора, тоді вона добре вариться. До речі, у продажу буває готова відварена консервована квасоля. Буряк очистити окремо, намагаючись, щоб буряк не забарвила всі інші овочі.
  4. Картоплю і моркву нарізати на невеликі кубики. Солоні огірки нарізати такими ж кубиками, як і інші овочі. Солоні огірки можна замінити на квашену капусту , Виходить теж смачно. Свіжий огірок очистити від шкірки і нарізати. Лук, краще солодкий, очистити і нарізати. До речі, іноді дуже непогано цибулю злегка замаринувати протягом короткого часу, буквально кілька крапель винного оцту. Крім того, дуже смачно замість ріпчастої цибулі використовувати перо звичайного зеленого лука. На ваш розсуд.

    Всі овочі крім буряка нарізати невеликими кубиками. Скласти в глибоку миску і додати квасолю

  5. Скласти все нарізані овочі і квасолю в салатник або миску. За смаком посолити і Залишити на нетривалий час.

    Посолити за смаком і змішати

  6. Очищений буряк нарізати на кубики, скласти в глибоку миску. Полити буряк 1 ст. л. соняшникової олії, змішаного з 3-4 краплями винного оцту. Перемішати. По-перше, жирова плівка на поверхні буряка сильно зменшить фарбування інших овочів. По-друге, не варто забувати, що вінегрет - це соус з рослинної олії і кислоти (оцет, лимон).

    Нарізану буряк полити олією і перемішати

  7. Змішати буряк з іншими овочами, за бажанням можна додатково додати соняшникову олію. Салат дуже смачний відразу ж, поки ще овочі зовсім злегка теплі.

    Змішати овочі з буряком

  8. Виходить чудовий сніданок - домашній вінегрет. Швидкий і корисний.

    прекрасний сніданок

  9. Все частіше думаю, що чим менше часу витрачаєш на приготування їжі, тим смачніше вона виходить.

    Вінегрет на сніданок, з зеленою цибулею

Вінегрет - улюблений овочевий салат

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 30 хв (без урахування охолодження овочів)
  • Приготування: 15 хв
  • Готується за: 45 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

вінегрет

4.9 (98.65%) 74

вінегрет

Як виявилося, овочевий салат - домашній вінегрет, можна легко і просто приготувати на сніданок. Адже сніданок - найважливіший прийом їжі за день. Це говорила ще місіс бомівської, з х / ф «Стій, або моя мама буде стріляти».

Але ж швидко приготувати смачний сніданок можна менш ніж за три чверті години. І це не фаст-фуд в забігайлівці, або їжа, прости Господи, в «ресторані» з «вільними касами» на площі. Ось вчора менш ніж за годину приготував собі на сніданок класичний вінегрет. Швидко, надзвичайно смачно і практично не напружуючись. Це звичайно не салат мімоза, але теж смачно.

Інгредієнти (4 порції)

  • Буряк червоний 2 шт
  • Морква 2 шт
  • Картопля 2-3 шт
  • Квашений огірок (або квашена капуста) 2-3 шт
  • Солодкий або зелена цибуля 1 шт
  • Свіжий огірок 1 шт
  • Квасоля (або горошок) 50 гр
  • Сіль, соняшникова олія, винний оцет (за бажанням) за смаком
  1. Приготуємо домашній вінегрет. Свіжі овочі, звичайний набір, який практично завжди є в холодильнику. Підготувати картоплину, буряк, морква, свіжий і солоний (НЕ маринований!) Огірок, солодкий ріпчаста цибуля, або кілька стебел зеленої цибулі.

    Овочі для салату

  2. Огірки і цибулю відкласти в сторону. Нехай поки полежать. Картоплину, буряк і моркву ретельно вимити. Необхідно спекти овочі до повної готовності. Швидше за все це зробити в побутової мікрохвильовці. Буряк проткнути тонким ножем наскрізь, щоб при готуванні з неї виходила пара. Картоплину також необхідно проткнути ножем, причому в 2-3 місцях. Морквина після запікання дуже погано чиститься, тому - гострим ножем очистити моркву, зіскрібаючи верхній шар. Далі обсушити морквину серветкою і змастити невеликою кількістю рослинної олії, буквально - чверть чайної ложечки. Розкласти все овочі на велику тарілку і поставити в мікрохвильовку на повну потужність. Картопля буде готова через 8-10 хвилин. У цьому легко переконатися, проткнув її вістрям тонкого ножа. Картоплю відразу ж витягнути і продовжувати готувати морквину і буряк. Морквина буде готова через 12-13 хвилин. Буряк готується трохи довше, більше 20 хв.

    Картоплю, буряки та моркву спекти. квасолю відварити

  3. Овочі остигають досить швидко, навіть на повітрі. Остигнула картоплю очистити від шкірки. Відварити квасолю, квасоля можна замінити на консервований горошок. Ідеально замочити квасолю з вечора, тоді вона добре вариться. До речі, у продажу буває готова відварена консервована квасоля. Буряк очистити окремо, намагаючись, щоб буряк не забарвила всі інші овочі.
  4. Картоплю і моркву нарізати на невеликі кубики. Солоні огірки нарізати такими ж кубиками, як і інші овочі. Солоні огірки можна замінити на квашену капусту , Виходить теж смачно. Свіжий огірок очистити від шкірки і нарізати. Лук, краще солодкий, очистити і нарізати. До речі, іноді дуже непогано цибулю злегка замаринувати протягом короткого часу, буквально кілька крапель винного оцту. Крім того, дуже смачно замість ріпчастої цибулі використовувати перо звичайного зеленого лука. На ваш розсуд.

    Всі овочі крім буряка нарізати невеликими кубиками. Скласти в глибоку миску і додати квасолю

  5. Скласти все нарізані овочі і квасолю в салатник або миску. За смаком посолити і Залишити на нетривалий час.

    Посолити за смаком і змішати

  6. Очищений буряк нарізати на кубики, скласти в глибоку миску. Полити буряк 1 ст. л. соняшникової олії, змішаного з 3-4 краплями винного оцту. Перемішати. По-перше, жирова плівка на поверхні буряка сильно зменшить фарбування інших овочів. По-друге, не варто забувати, що вінегрет - це соус з рослинної олії і кислоти (оцет, лимон).

    Нарізану буряк полити олією і перемішати

  7. Змішати буряк з іншими овочами, за бажанням можна додатково додати соняшникову олію. Салат дуже смачний відразу ж, поки ще овочі зовсім злегка теплі.

    Змішати овочі з буряком

  8. Виходить чудовий сніданок - домашній вінегрет. Швидкий і корисний.

    прекрасний сніданок

  9. Все частіше думаю, що чим менше часу витрачаєш на приготування їжі, тим смачніше вона виходить.

    Вінегрет на сніданок, з зеленою цибулею

Вінегрет - улюблений овочевий салат

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 30 хв (без урахування охолодження овочів)
  • Приготування: 15 хв
  • Готується за: 45 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

вінегрет

4.9 (98.65%) 74

вінегрет

Як виявилося, овочевий салат - домашній вінегрет, можна легко і просто приготувати на сніданок. Адже сніданок - найважливіший прийом їжі за день. Це говорила ще місіс бомівської, з х / ф «Стій, або моя мама буде стріляти».

Але ж швидко приготувати смачний сніданок можна менш ніж за три чверті години. І це не фаст-фуд в забігайлівці, або їжа, прости Господи, в «ресторані» з «вільними касами» на площі. Ось вчора менш ніж за годину приготував собі на сніданок класичний вінегрет. Швидко, надзвичайно смачно і практично не напружуючись. Це звичайно не салат мімоза, але теж смачно.

Інгредієнти (4 порції)

  • Буряк червоний 2 шт
  • Морква 2 шт
  • Картопля 2-3 шт
  • Квашений огірок (або квашена капуста) 2-3 шт
  • Солодкий або зелена цибуля 1 шт
  • Свіжий огірок 1 шт
  • Квасоля (або горошок) 50 гр
  • Сіль, соняшникова олія, винний оцет (за бажанням) за смаком
  1. Приготуємо домашній вінегрет. Свіжі овочі, звичайний набір, який практично завжди є в холодильнику. Підготувати картоплину, буряк, морква, свіжий і солоний (НЕ маринований!) Огірок, солодкий ріпчаста цибуля, або кілька стебел зеленої цибулі.

    Овочі для салату

  2. Огірки і цибулю відкласти в сторону. Нехай поки полежать. Картоплину, буряк і моркву ретельно вимити. Необхідно спекти овочі до повної готовності. Швидше за все це зробити в побутової мікрохвильовці. Буряк проткнути тонким ножем наскрізь, щоб при готуванні з неї виходила пара. Картоплину також необхідно проткнути ножем, причому в 2-3 місцях. Морквина після запікання дуже погано чиститься, тому - гострим ножем очистити моркву, зіскрібаючи верхній шар. Далі обсушити морквину серветкою і змастити невеликою кількістю рослинної олії, буквально - чверть чайної ложечки. Розкласти все овочі на велику тарілку і поставити в мікрохвильовку на повну потужність. Картопля буде готова через 8-10 хвилин. У цьому легко переконатися, проткнув її вістрям тонкого ножа. Картоплю відразу ж витягнути і продовжувати готувати морквину і буряк. Морквина буде готова через 12-13 хвилин. Буряк готується трохи довше, більше 20 хв.

    Картоплю, буряки та моркву спекти. квасолю відварити

  3. Овочі остигають досить швидко, навіть на повітрі. Остигнула картоплю очистити від шкірки. Відварити квасолю, квасоля можна замінити на консервований горошок. Ідеально замочити квасолю з вечора, тоді вона добре вариться. До речі, у продажу буває готова відварена консервована квасоля. Буряк очистити окремо, намагаючись, щоб буряк не забарвила всі інші овочі.
  4. Картоплю і моркву нарізати на невеликі кубики. Солоні огірки нарізати такими ж кубиками, як і інші овочі. Солоні огірки можна замінити на квашену капусту , Виходить теж смачно. Свіжий огірок очистити від шкірки і нарізати. Лук, краще солодкий, очистити і нарізати. До речі, іноді дуже непогано цибулю злегка замаринувати протягом короткого часу, буквально кілька крапель винного оцту. Крім того, дуже смачно замість ріпчастої цибулі використовувати перо звичайного зеленого лука. На ваш розсуд.

    Всі овочі крім буряка нарізати невеликими кубиками. Скласти в глибоку миску і додати квасолю

  5. Скласти все нарізані овочі і квасолю в салатник або миску. За смаком посолити і Залишити на нетривалий час.

    Посолити за смаком і змішати

  6. Очищений буряк нарізати на кубики, скласти в глибоку миску. Полити буряк 1 ст. л. соняшникової олії, змішаного з 3-4 краплями винного оцту. Перемішати. По-перше, жирова плівка на поверхні буряка сильно зменшить фарбування інших овочів. По-друге, не варто забувати, що вінегрет - це соус з рослинної олії і кислоти (оцет, лимон).

    Нарізану буряк полити олією і перемішати

  7. Змішати буряк з іншими овочами, за бажанням можна додатково додати соняшникову олію. Салат дуже смачний відразу ж, поки ще овочі зовсім злегка теплі.

    Змішати овочі з буряком

  8. Виходить чудовий сніданок - домашній вінегрет. Швидкий і корисний.

    прекрасний сніданок

  9. Все частіше думаю, що чим менше часу витрачаєш на приготування їжі, тим смачніше вона виходить.

    Вінегрет на сніданок, з зеленою цибулею

Вінегрет - улюблений овочевий салат

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 30 хв (без урахування охолодження овочів)
  • Приготування: 15 хв
  • Готується за: 45 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

вінегрет

4.9 (98.65%) 74

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com