рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт приготування вінегрету з оселедцем

  1. Класичний рецепт вінегрету з оселедцем
  2. складові
  3. етапи приготування
  4. Рецепт вінегрету з оселедцем для святкового столу
  5. складові
  6. етапи приготування
  7. відеорецепт
  8. Святковий вінегрет з оселедцем і яблуком
  9. складові
  10. етапи приготування

Жоден вечерю в моїй родині не обходиться без салатів. Тому готую я найрізноманітніші страви, віддаючи перевагу недорогим і простим рецептам. Вінегрет з оселедцем - дуже популярне холодна страва. Для його виготовлення потрібні овочі та оселедець.

Процес дуже простий і цікавий, а смак - просто чарівний. Склад цього салату можна міняти на свій розсуд, але основою все ж залишається класичний варіант. Я поділюся з вами рецептами приготування цієї страви, заправленого олією і гірчично-лимонним соусом.

Класичний рецепт вінегрету з оселедцем

Я люблю цей оригінальний салат насамперед за його простоту і доступність. Готується він дуже швидко, а виглядає неймовірно за рахунок різнокольорових овочів. Довго салат в холодильнику не затримується, блюдо легке і дієтичне.

Кухонне начиння: досочка і ніж; салатник.

складові

оселедець 1 шт. буряк 1-2 шт. цибуля 1 шт. морква 1 шт. картопля 4 шт. горошок зелений 150 г огірок солоний 3 шт. свіжий кріп 3 гілочки масло рослинне 70 мл. сіль за смаком

  • Я вибрала оселедець середньої засолювання. Будьте уважні при виборі цієї риби. Зверніть в першу чергу увагу на зябра - вони повинні бути темно-червоними. Якщо зябра коричневого кольору, оселедець або стара, або зберігалася неправильно. Розсіл, в якому знаходиться риба, ні видавати неприємний запах, сама тушка повинна бути пружною і без пошкоджень.
  • Овочі вимила і відварити в шкірці до готовності. Оселедець почистила: спочатку відрізала голову, зробила надріз уздовж спинки, зняла шкірку. Потім відрізала хвостики, витягнула нутрощі і хребет. Там, де залишилися кісточки на філе, витягла рукою.

етапи приготування

  1. Відварну картоплю (4 шт.), Морква (1 шт.) І дві буряка ріжу невеликими кубиками.
    Жоден вечерю в моїй родині не обходиться без салатів
  2. Філе з одного оселедця також нарізаю на шматочки.
  3. Подрібнюю одну цибулину, додаю до решти інгредієнтів.
  4. Огірок (3 шт.) Ріжу кубиками.
  5. Дрібно нарізаю 3 гілочки кропу.
  6. Додаю в салатник 150 г консервованого горошку і солю, перчу за смаком.
  7. Поливаю все інгредієнти рослинним маслом (70 мл) і добре перемішую. Вінегрет з оселедцем готовий.

відеорецепт

Як виглядає готову страву і які інгредієнти використовуються в приготуванні цієї страви, ви можете подивитися у відеоролику.

Виглядає блюдо дуже ошатно і апетитно. Оселедець прекрасно поєднується з овочами і робить салат більш насиченим. Краще нарізати овочі подрібніше, так він смачніший і красивіше.
Ви можете самостійно збільшувати або зменшувати кількість інгредієнтів, головне, щоб він не був занадто солоним. Зберігати його краще в холодильнику не більше доби, це швидко псується блюдо.

Вінегрет - це блюдо і для свят, і для щоденного раціону. Його можна викласти на блюдо і прикрасити вареними овочами в формі різноманітних квітів, листям свіжої зелені. У кафе це блюдо подають з скибочками оселедця, які викладають зверху.

Його заправляють і майонезом, і гірчичним соусом, додають часник, квашену капусту, квасолю замість горошку, гриби. Оселедець часто замінюють сьомгою, скумбрією, відварною хеком.

Якщо ви впоралися з цим рецептом, пропоную - класичний рецепт салату Олівье-, який також готується з варених овочів. Можна додати в салат курку, тоді у вас вийде -класичний Столичний салат.

Рецепт вінегрету з оселедцем для святкового столу

Варіацій приготування салату багато. Хочу розповісти вам, як красиво подати вінегрет з оселедцем до застілля, заправляти який я буду гірчичним соусом.

Час приготування: 40 хвилин.
Кількість порцій: 4.
Кухонне начиння: ніж; грільніца; дошка; салатниця.

складові

картопля 4 шт. зітхання 3 шт. цибуля зелена 6 гілочок буряк 2 шт. огірок 1 шт. консервований горошок 200 г сіль за смаком кріп 4 гілочки гірчиця 1 ч. л. перець щіпка лимонний сік 3 ст. л. чорний хліб 3 скибочки рослинне масло 6 ст. л.

  • Спочатку я отварила всі овочі в мундирі до готовності, остудила і очистила від шкірки. Можна овочі запекти в духовці: вибрати їх приблизно однакового розміру, вимити і обгорнути в фольгу. Укласти на деко і запікати до години. Так овочі менш водянисті, вони щільніше і користі в них значно більше.
  • Оселедець почистила, відокремила філе від хребта.

етапи приготування

  1. Роблю грінки з скибочок чорного хліба (3 шт.). Вирізаю спеціальною формою гуртки і обсмажую в грільніце з двох сторін. Можна зробити це на сухій сковороді.
  2. Овочі нарізаю кубиками. Ріжу 4 картоплини.
  3. Три морквини нарізаю спочатку уздовж, потім - квадратиками. Все перекладаю в салатник.
  4. Один солоний огірок ріжу кубиками.
  5. Також нарізаю 2 відварених буряків, перекладаю до решти інгредієнтів.
  6. Від філе однієї оселедця відрізаю кілька шматочків для прикраси готового блюда. Решта філе ріжу такими ж шматочками, як і овочі.
  7. Дрібно подрібнюю 6 стручків зеленої цибулі і 4 гілочки кропу.
  8. Готую заправку: додаю в масло (6 ст. Л.) Дрібку чорного перцю, 1 ч. Л. гірчиці і 3 ст. л. соку лимонного.
  9. Висипаю 200 г горошку.
  10. Ретельно перемішую, солю до смаку і поливаю готовим соусом.
  11. Починаю прикрашати салатик. На обсмажену грінку ставлю формочку і наповнюю її вінегретом. Злегка притискаю ложкою, щоб салат не розвалився. Акуратно знімаю формочку.
  12. Зверху прикрашаю часточкою лимона і викладаю шматочок оселедця.

Можна покласти всередину лимона зерно граната або шматочок оливки, прикрасити листям зелені.

відеорецепт

Як перетворити повсякденне блюдо в чудове прикраса столу, ви можете подивитися в відеорецепти.

Салат потрібно солити до заправки соусом, інакше він буде здаватися недосоленим. Якщо ви хочете, щоб вінегрет вийшов менш забарвленим, то полийте соусом спочатку буряк і тільки потім додайте в салатник.

Якщо у вас є мультиварка, овочі можна приготувати на пару. Вимити їх і укласти в стример. На дно чаші налити літр води і в режимі «Пароварка» готувати 30 хвилин.

Це достатнє бюджетне блюдо, саме тому вінегрет такий популярний і любимо, як і оселедець під шубою . Якщо ви хочете спробувати щось екзотичне, зробіть -фруктові салат за моїм рецептом. Це справжній вітамінний комплекс.

Святковий вінегрет з оселедцем і яблуком

Покажу вам ще один спосіб приготування цього салату з додаванням яблука і надзвичайним оформленням для святкового столу.

Час приготування: 40 хвилин.
Кількість порцій: 4-6.
Кухонне начиння: ніж; досочка; салатник і блюдо.

складові

картопля 4 шт. зітхання 3 шт. цибуля зелена 6 гілочок буряк 2 шт. огірок 1 шт. консервований горошок 200 г сіль за смаком кріп 4 гілочки гірчиця 1 ч. л. перець щіпка лимонний сік 3 ст. л. чорний хліб 3 скибочки рослинне масло 6 ст. л.

  • Всі овочі промиваю і відварюю в підсоленій воді. Того разу я взяла готове філе оселедця без добавок. Звертайте увагу на цілісність упаковки, термін придатності, колір розсолу і зовнішній вигляд філе. Якщо розсіл піниться при струсу або мутний - відмовтеся від цього продукту. Така риба вже зіпсована.
  • Яблуко взяла кисле, воно надає такий пікантний смак страви, що виходить дуже цікаво, спробуйте. Для заправки використовувала лимонний сік. Купити його можна в інтернеті або в супермаркетах. Зберігається він досить довго, тому завжди виручить вас в потрібний момент.

етапи приготування

  1. Всі овочі ріжу невеликими рівними квадратиками.
  2. Відправляю в салатник 2 подрібнених буряка.
  3. Нарізаю 1 морква.
  4. Дві картоплі середнього розміру ріжу кубиками.
  5. Зверху кладу пару солоних огірочків.
  6. Нарізаю дрібно 1 цибулину, її можна попередньо ошпарити окропом.
  7. Зверху висипаю Половіков подрібненого кислого яблука.
  8. Додаю до інгредієнтів порізане філе (1 шт.) Оселедця і перемішую.
  9. Готую соус: в 3-5 ст. л. рослинного масла додаю 3 ст. л. лимонного соку. Перемішую і заправляю вінегрет.
  10. Тепер викладаю салат у формі риби. Зверху з півкілець лука (1 шт.) Формую луску. Прикрашаю хвіст.
  11. Плавці роблю з кілець солоного огірка (1 шт.), Надрізу їх віялом.
  12. Для контрасту прикрашаю огірочком хвостик і кладу колечко для ока риби. Блюдо готове.

відеорецепт

Подивіться, який кулінарний шедевр вдалося створити з самого простого набору продуктів.

Як бачите, в цей салат я не поклала горошок, але якщо ви бажаєте, додайте його. Якщо вам здається, що заправка недостатньо кисла, додайте більше лимонного соку. Лук для салату можна і замаринувати: залити гарячою водою, покласти на смак цукру і залити оцтом.

Вінегрет можна готувати з приводу і без, подавати до других і перших страв. Це чудовий перекус, коли немає часу готувати. Він дуже ситний і чудово втамовує голод. Також мені дуже подобається додавати квашену капусту, я люблю покіслее. Французи роблять соус з додаванням вина, а румуни - з вареними перетерті жовтками. Можливо, це смачно. Як ви думаєте?

Як ви думаєте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com