рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити заправку «Вінегрет»: 3 рецепта

  1. Рецепт 1: заправка Вінегрет
  2. Рецепт 2: Заправка вінегрет (Vinaigrette)
  3. Рецепт 3: Соус «Вінегрет»

Вінегретних заправка, французька заправка, соус вінегрет (фр

Вінегретних заправка, французька заправка, соус вінегрет (фр. Vinaigrette, Sauce vinaigrette, від фр. Vinaigre - оцет) - салатна заправка, основними інгредієнтами якої є оцет і рослинне масло. Залежно від рецепта додаються додаткові інгредієнти, наприклад зелень. Вінегретних заправка часто подається до салату з листя кочанного салату, вареної і тушкованою рибі.

Рецепт 1: заправка Вінегрет

1. Коли ви починаєте готувати салатні заправки, спочатку ви повинні вирішити, наскільки оцтові заправки ви любите. Які ви любите приправи більше, які менше. Це один з варіантів традиційної французької заправки «Вінегрет», але ви можете адаптувати його на свій смак - використовувати червоний або білий винний оцет, різну гірчицю або взагалі не використовувати гірчицю; якщо ви любите її більше гострою, використовуйте високопроцентний оцет і т.д.

2. Для початку потрібно покласти в ступку 1 чайну ложку морської солі (вона солоніша, ніж звичайна столова сіль), 1 чайну ложку Горошків чорного перцю і розмолоти їх товкачем досить грубо. Якщо ви хочете, можна замість цілих горошків просто додати мелений перець, але якщо перець розмолоти з сіллю, заправка виходить більш ароматною.

3. Потім додати 1 зубчик часнику і, коли він з'єднається з сіллю, він легко перетвориться в пюре. Для мене часник - один з найважливіших інгредієнтів, тому я завжди вибираю відмінний часник з кремовою м'якоттю (якщо ви не любите часник, просто не використовуйте його).

4. Потім додати 1 чайну ложку порошку гірчиці на ваш смак і ретельно перемішати в ступці з іншими інгредієнтами протягом 20 секунд. Завдяки цьому заправка загусне і буде краще покривати салатні листя.

5. Потім додати 1 ч л оцту на ваш смак (бальзамічного, яблучного, винного) і ввести його таким же чином. Тут ви можете проявити фантазію і використовувати інгредієнти в залежності від того, з чого готується салат. Наприклад, заправка з яблучним оцтом особливо хороша з картопляним салатом. Іноді оцет можна замінити лимонним соком або соком лайма.

6. Потім додати 5 ст л рослинного масла на ваш смак, наприклад, оливкової. Змінити товкач на маленький віночок і добре збити. Перед тим, як заправляти салат, знову збити.

Якщо ви хоч раз приготуєте таку гармонійну заправку, ви ніколи не захочете готувати заправку, покидав всі інгредієнти в комбайн.

Важливо запам'ятати, що заправку не потрібно робити занадто задовго до обіду, так як коли масло дістали з пляшки, воно втрачає частину його аромату. По-друге, купуйте найкращі інгредієнти, які ви можете дістати. Пам'ятайте, що дуже важливий ваш особистий смак в приготуванні цієї заправки. Спробуйте різні масла і оцти, поки ви не знайдете те поєднання, яке подобається вам найбільше.

Завантаження ...

Рецепт 2: Заправка вінегрет (Vinaigrette)

Рецепт 2: Заправка вінегрет (Vinaigrette)

  • 6 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 6 ст. л. рафінованої олії
  • 2 ст. л. білого або червоного винного оцту
  • 2 ч. Л. вишневого або малинового оцту, за бажанням
  • ½ ч. Л. морської солі
  • мелений чорний перець

За допомогою блендера або віночка збийте разом всі інгредієнти до стану однорідної маси і перелийте в банку. Перед вживанням енергійно потрясіть банку і тільки після цього заправляйте салат.

Заправляйте будь-які овочеві салати, а так само салати з додаванням морепродуктів, сиру, м'яса або птиці.

Вінегрет прекрасно зберігається в холодильнику 2-3 тижні.

Якщо хочете надати заправці більш м'який смак, замініть кілька ложок рафінованої олії на гарбузову олію, масло волоських або кедрових горіхів.

Рецепт 3: Соус «Вінегрет»

Яєчні жовтки протерти через сито, змішати з сухою гірчицею, сіллю, перцем, цибулею, зеленню кропу, каперсами. Залити оцтом і оливковою олією.

Масло і оцет бажано перед заливкою добре збити разом.

  • жовток крутий 2шт.
  • порошок гірчичний 0.5ч. ложки
  • сіль 0.75ч. ложки
  • перець чорний мелений свіжий 0.25ч. ложки
  • цибуля ріпчаста дрібно нарізаний 2год. ложки
  • кріп дрібно нарізаний 2год. ложки
  • каперси дрібно нарізані 2год. ложки
  • оцет 3% 0.5стакана
  • олія оливкова (кукурудзяна або др.раст.) 0.75стакана

© http://ru.wikipedia.org , http://kuking.net/ , http://www.gastronom.ru/ , http://www.russianfood.com/

Всі рецепти ретельно відібрані клубом кулінарів сайту eat-me.ru

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com