рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити заправку «Вінегрет»: 3 рецепта

  1. Рецепт 1: заправка Вінегрет
  2. Рецепт 2: Заправка вінегрет (Vinaigrette)
  3. Рецепт 3: Соус «Вінегрет»

Вінегретних заправка, французька заправка, соус вінегрет (фр

Вінегретних заправка, французька заправка, соус вінегрет (фр. Vinaigrette, Sauce vinaigrette, від фр. Vinaigre - оцет) - салатна заправка, основними інгредієнтами якої є оцет і рослинне масло. Залежно від рецепта додаються додаткові інгредієнти, наприклад зелень. Вінегретних заправка часто подається до салату з листя кочанного салату, вареної і тушкованою рибі.

Рецепт 1: заправка Вінегрет

1. Коли ви починаєте готувати салатні заправки, спочатку ви повинні вирішити, наскільки оцтові заправки ви любите. Які ви любите приправи більше, які менше. Це один з варіантів традиційної французької заправки «Вінегрет», але ви можете адаптувати його на свій смак - використовувати червоний або білий винний оцет, різну гірчицю або взагалі не використовувати гірчицю; якщо ви любите її більше гострою, використовуйте високопроцентний оцет і т.д.

2. Для початку потрібно покласти в ступку 1 чайну ложку морської солі (вона солоніша, ніж звичайна столова сіль), 1 чайну ложку Горошків чорного перцю і розмолоти їх товкачем досить грубо. Якщо ви хочете, можна замість цілих горошків просто додати мелений перець, але якщо перець розмолоти з сіллю, заправка виходить більш ароматною.

3. Потім додати 1 зубчик часнику і, коли він з'єднається з сіллю, він легко перетвориться в пюре. Для мене часник - один з найважливіших інгредієнтів, тому я завжди вибираю відмінний часник з кремовою м'якоттю (якщо ви не любите часник, просто не використовуйте його).

4. Потім додати 1 чайну ложку порошку гірчиці на ваш смак і ретельно перемішати в ступці з іншими інгредієнтами протягом 20 секунд. Завдяки цьому заправка загусне і буде краще покривати салатні листя.

5. Потім додати 1 ч л оцту на ваш смак (бальзамічного, яблучного, винного) і ввести його таким же чином. Тут ви можете проявити фантазію і використовувати інгредієнти в залежності від того, з чого готується салат. Наприклад, заправка з яблучним оцтом особливо хороша з картопляним салатом. Іноді оцет можна замінити лимонним соком або соком лайма.

6. Потім додати 5 ст л рослинного масла на ваш смак, наприклад, оливкової. Змінити товкач на маленький віночок і добре збити. Перед тим, як заправляти салат, знову збити.

Якщо ви хоч раз приготуєте таку гармонійну заправку, ви ніколи не захочете готувати заправку, покидав всі інгредієнти в комбайн.

Важливо запам'ятати, що заправку не потрібно робити занадто задовго до обіду, так як коли масло дістали з пляшки, воно втрачає частину його аромату. По-друге, купуйте найкращі інгредієнти, які ви можете дістати. Пам'ятайте, що дуже важливий ваш особистий смак в приготуванні цієї заправки. Спробуйте різні масла і оцти, поки ви не знайдете те поєднання, яке подобається вам найбільше.

Завантаження ...

Рецепт 2: Заправка вінегрет (Vinaigrette)

Рецепт 2: Заправка вінегрет (Vinaigrette)

  • 6 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 6 ст. л. рафінованої олії
  • 2 ст. л. білого або червоного винного оцту
  • 2 ч. Л. вишневого або малинового оцту, за бажанням
  • ½ ч. Л. морської солі
  • мелений чорний перець

За допомогою блендера або віночка збийте разом всі інгредієнти до стану однорідної маси і перелийте в банку. Перед вживанням енергійно потрясіть банку і тільки після цього заправляйте салат.

Заправляйте будь-які овочеві салати, а так само салати з додаванням морепродуктів, сиру, м'яса або птиці.

Вінегрет прекрасно зберігається в холодильнику 2-3 тижні.

Якщо хочете надати заправці більш м'який смак, замініть кілька ложок рафінованої олії на гарбузову олію, масло волоських або кедрових горіхів.

Рецепт 3: Соус «Вінегрет»

Яєчні жовтки протерти через сито, змішати з сухою гірчицею, сіллю, перцем, цибулею, зеленню кропу, каперсами. Залити оцтом і оливковою олією.

Масло і оцет бажано перед заливкою добре збити разом.

  • жовток крутий 2шт.
  • порошок гірчичний 0.5ч. ложки
  • сіль 0.75ч. ложки
  • перець чорний мелений свіжий 0.25ч. ложки
  • цибуля ріпчаста дрібно нарізаний 2год. ложки
  • кріп дрібно нарізаний 2год. ложки
  • каперси дрібно нарізані 2год. ложки
  • оцет 3% 0.5стакана
  • олія оливкова (кукурудзяна або др.раст.) 0.75стакана

© http://ru.wikipedia.org , http://kuking.net/ , http://www.gastronom.ru/ , http://www.russianfood.com/

Всі рецепти ретельно відібрані клубом кулінарів сайту eat-me.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com