рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

8 ідей для компактного зберігання зимового одягу

  1. Підготовка речей до зберігання Можливо, для когось ця рада здасться очевидним, але більшість з нас...
  2. 2. Покладіть пуховики, куртки, светри в вакуумні пакети
  3. 3. Зберігайте взуття в коробках і підписуйте кожну пару
  4. 4. Помістіть капелюхи в спеціальні коробки
  5. 5. Задійте корисний простір
  6. 6. Знайдіть незвичайні рішення
  7. 7. Використовуйте спеціальні вішалки для шарфів
  8. 8. Подбайте про необхідні аксесуари

Підготовка речей до зберігання

Можливо, для когось ця рада здасться очевидним, але більшість з нас не дбає про сезонну чищення одягу та прибирають її до наступного сезону відразу після шкарпетки. Ми рекомендуємо ретельно почистити одяг, просушити її - тоді можна бути впевненим в її збереження.

Хутряні вироби краще віддати в хімчистку. Якщо немає можливості, пропилесосьте хутро і висушіть його. Пуховики найчастіше можна прати в машинці, на делікатному режимі. Теплі светри - теж, а для кашемірових виробів краще підійде ручне прання. Пальто також можна віддати в хімчистку або випрати вручну.

Після того, як ваша зимовий одяг стала чистою і сухою, час підібрати для неї відповідне зберігання.

Ідеї ​​для компактного зберігання речей

1. Надішліть шуби в шафу на балконі

Шуб потрібна прохолода. На жаль, спеціальний холодильник - це занадто розкішне рішення для міської квартири, тому обходимося малою кров'ю - зберіганням на лоджії. Шафа на лоджії - це один з найбільш очевидних варіантів компактної системи зберігання в квартирі будь-якого розміру, проте найчастіше ми не зберігаємо речі на балконі, боїмося, що вони зіпсуються. З верхнім одягом з хутра можна цього не побоюватися - поставте невелика шафа на лоджії і зберігайте там шуби.

Шафа впишеться в невеликій простінок з мінімальним зазором, і не займе багато місця.

Дизайн: O2interiors

2. Покладіть пуховики, куртки, светри в вакуумні пакети

Продуктивна ідея - прибрати об'ємні речі в вакуумні пакети. Сезонні куртки, пуховики, светри і навіть теплі ковдри можна покласти в спеціальні пакети, з яких пилососом викачується кисень, зменшуючи їх обсяг в кілька разів.

Порада: вибирайте великі вакуумні пакети, у них кращий ККД по економії простору.

Фото: amazon.com

3. Зберігайте взуття в коробках і підписуйте кожну пару

Найпростіше рішення - купити картонні коробки і скласти туди зимове взуття. Для того щоб полегшити собі пошуки потрібної пари в наступний сезон, підпишіть коробки. зберігати взуття в пакетах - не далекоглядне рішення. По-перше, велика кількість різномастих пакетів створюють безлад. А він, як ми вже з'ясували вище, - головний ворог гарного інтер'єру. По-друге, коробки можна розмістити компактно на кількох полицях і витягнути потрібну пару при необхідності, не відкриваючи по черзі кожну з них.

По-друге, коробки можна розмістити компактно на кількох полицях і витягнути потрібну пару при необхідності, не відкриваючи по черзі кожну з них

Фото: ІКЕА

Просто поставити взуття на полиці в шафі або вбиральні - не найкращий варіант. Пил все одно буде накопичуватися на шкірі та замші, доведеться періодично їх чистити і витрачати свій час.

4. Помістіть капелюхи в спеціальні коробки

Якщо ви любитель капелюхів, а не шапок, не нехтуйте їх правильним зберіганням. Залишити капелюх на верхній полиці - не найкращий варіант. Фетр, шерсть або будь-який інший матеріал швидко забруднюються, доведеться їх знову очищати перед носінням в наступному сезоні. Ті ж картонні коробки, які ви купили для взуття, стануть підходящим варіантом зберігання і для капелюхів.

5. Задійте корисний простір

Простір під ліжком або верхні полиці в шафах, які часто вже не задіюються через важкодоступність, - місця, які можна використовувати в повну силу, особливо в малогабаритних квартирах . Щоб не створювати візуальний безлад, використовуйте спеціальні контейнери для зберігання в шафах і дизайнерські коробки / кошики для простору під ліжком. У такі коробки можна скласти теплі светри, шарфи, шапки.

У такі коробки можна скласти теплі светри, шарфи, шапки

Фото: IKEA USA

6. Знайдіть незвичайні рішення

Якщо для зберігання зимового одягу критично не вистачає місця ні в шафах, ні під ліжком, час фантазувати. Знайдіть вантажні валізи або скрині і складіть туди речі - такі системи зберігання можна використовувати як декор в кімнаті, не ховати їх.

Знайдіть   вантажні валізи або скрині   і складіть туди речі - такі системи зберігання можна використовувати як декор в кімнаті, не ховати їх

Дизайн: Custom Home Group

7. Використовуйте спеціальні вішалки для шарфів

Заощадити місце на полицях в шафі або в гардеробній допоможе спеціальна вішалка, на яку можна повісити більше 10 шарфів і залишити в шафі.

Порада: якщо у вас вовняні або кашемірові шарфи, краще зберігати їх в складеному вигляді, так як матеріал може витягнутися. Варіант з вішалкою підходить для шовкових або акрилових аксесуарів.

Фото: IKEA USA

8. Подбайте про необхідні аксесуари

Перед тим, як складати теплі речі до наступного сезону, переконайтеся, що у вас є всі необхідні аксесуари: вішалки, чохли для шуб, коробки і вакуумні пакети, контейнери. Набагато простіше розмістити відразу весь одяг, ніж поступово докуповувати системи зберігання і складати все заново - так можна втратити цінне корисний простір.

Набагато простіше розмістити відразу весь одяг, ніж поступово докуповувати системи зберігання і складати все заново - так можна втратити цінне корисний простір

Фото: ІКЕА

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com