рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Читалка Wexler.book T7002: дешево. Дуже.

Електронні книги дешевшають на очах, проте купити за копійки читалку поки не можна. Що ж робити тим, хто хоче читати книги на великому екрані і при цьому настільки обмежений у коштах, що зайвих 6-7 тисяч рублів точно немає (і це самий мінімум)? Залишається купити якусь наддешевих електронну книгу з РК-дисплеєм. Ось наприклад Wexler.book T7002 , Яку нам днями привезли. Коштує вона від 2800 до 4500 рублів (в залежності від того, де брати) - тобто дешевше книги я поки не бачив, враховуючи, що діагональ його екрану складає 7 дюймів. Зрозуміло, що через це виробникові довелося піти на кілька компромісів, які я нижче і опишу. Якщо не злякалися - то це точно пристрій для вас, любителі заощадити.

book T7002

До речі, відразу скажу, що тих, хто не злякався, далі чекає значний список можливостей, які за такі гроші дуже вражають.

Перш за все, найжахливіше - це сенсорні клавіші. Пристрій не має сенсорним екраном і все управління його функціями здійснюється за допомогою сенсорних клавіш. Вони ніяк не видаються на поверхні корпусу, а віддача від них імітується вібромотора. Натискаються вони досить зупинитися, часто самі і не вчасно. Напевно, зробити форму для корпусу з фізичними кнопками дорожче. Навіть з огляду на вартість вібромотора. Але це жахливо.

Екран не найкращий. Тобто далеко не найкращий - підібрати зручний кут огляду дуже складно. Проте, звикнути цілком можна і після півгодини читання на ньому, на якість екрану навіть перестаєш звертати увагу.

Страшні меню, в яких неможливо розібратися - ще один недолік, але коли нарешті зрозумієте, де що, буде легше. Незважаючи на те, що це не Android (а якщо Android - то як же його спотворили), у пристрої є кнопки "меню" і "назад" - але не дивлячись на це потрапити в меню не завжди можна після натискання на відповідну кнопку.

Батарея теж тримає заряд не дуже довго - п'ять годин, але тут теж нічого не вдієш. Пристрій тонке і легке і, з огляду на, що воно засноване на рідкокристалічному екрані з підсвічуванням, нічого страшного в такому часу роботи немає.

А тепер про хороше.

Апарат розуміє практично всі сучасні книжкові формати (в тому числі EPUB і FB2), дозволяє програвати відео (так, авішкі як 480p цілком жваво і без нарікань програє, хоча MKV з роздільною здатністю 720p просто не бажає їсти - але воно і зрозуміло) з субтитрами , а також слухати музику. Крім цього можна дивитися PDF, записувати голос на вбудований диктофон. Є навіть приймач FM, який внизу відображає напис "Китай" (чому - я так і не розібрався). Можна розширити пам'ять за рахунок карт microSD (вбудованої є 4 Гб) і можна підключити пристрій до телевізора за допомогою компонентного кабелю (щоб відео дивитися, наприклад).

З огляду на ціну - відмінна штука. Найголовніше нарікання, це відсутність фізичних клавіш. Хоч через ганчірочку тримай.

Ось сайт виробника: Wexler.ru
А ось сайт дистриб'ютора: Technotrade.ru

Що ж робити тим, хто хоче читати книги на великому екрані і при цьому настільки обмежений у коштах, що зайвих 6-7 тисяч рублів точно немає (і це самий мінімум)?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com