рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж очей з навислими століттями: основні хитрості

  1. Повсякденний макіяж очей з навислими століттями
  2. брови
  3. верхню повіку
  4. нижню повіку
  5. вії
  6. Святковий макіяж очей з навислими століттями
  7. Уникаємо помилок в макіяжі для очей з навислими століттями!

Немає чіткого визначення жіночої краси, але є гарні жінки, і є жінки, які знають секрети. Один з таких секретів - це правильний макіяж очей з навислими століттями. Жіночий сайт "Красива і Успішна» їм і поділиться зі своїми читачками.

правильний макіяж очей з навислими століттями

Навислі повіки доставляють жінці чимало прикрощів, але при розумному підході до макіяжу можна приховати цю особливість і одночасно підкреслити достоїнства. А навчитися правильно робити макіяж очей з навислими століттями можна самостійно.

Жінкам з такою особливістю будови очей, як нависання повік, правильний макіяж очей з навислими століттями піднімає, розкриває очі, знімає з них печатку смутку, втоми, невпевненості. Погляд у таких жінок повинен направлятися вгору, «відлітати» по лінії чітких вигнутих і піднятих брів.

Макіяж - це тимчасова корекція зовнішності. Позбутися від навислих повік назавжди можна тільки хірургічним способом. Але ставлення до пластичної хірургії у жінок двояке: одні довіряють, інші панічно бояться.

Не варто вважати навислі повіки недоліком і вже тим більше ознакою старіння. Невеликі секрети приховають нависання, ось тільки сама жінка повинна вірити в свою силу і красу і користуватися порадами фахівців.

Для цього вам знадобиться:

  • тіні світлі кількох відтінків,
  • туш,
  • щипці для підкручування вій,
  • олівці,
  • пензлика.

Повсякденний макіяж очей з навислими століттями

Отже, приступимо до чарівництва.

брови

Для початку коригуємо брови. Чітка і правильна, трохи піднесена вгору лінія брів допоможе відвернути увагу від навислої століття і додати погляду виразність і відкритість.

Густі брови слід зробити тонше.

Скористайтеся основним правилом корекції брів. Візьміть олівець і притулите його до обличчя так, щоб він проходив через дві точки: крило носа і внутрішній куточок ока. Там, де олівець торкнеться брови, і буде її початкова точка. Далі притулите олівець так, щоб він проходив через крило носа і зіницю - це найвища точка брови. Ну і нарешті, проведіть олівцем через крило носа і зовнішній куточок ока, щоб визначити, де брова повинна закінчуватися.

Товщину корегуйте на свій смак.

Детальніше про корекцію і формі брів .

верхню повіку

Використовуємо тіні світлих тонів. Світлі тіні розкривають очі, погляд стає легким, з особи зникає втома.

Світлі матові тіні можна наносити на всю верхню повіку.

Завантаження ...

Наближаючи пензлик до внутрішнього куточка ока, беремо відтінок світліше, наближаючи до зовнішнього куточка ока, беремо відтінок темніше.

Потім беремо матові тіні середньої темряви і проводимо горизонтальну лінію по межі наших навислих повік (тобто по складці століття - см. Фото). Можна трохи зайти на рухому повіку. Розтушовуємо.

Темним олівцем можна підвести верхню лінію вій.

Відкрийте очі і подивіться в дзеркало: межа між нерухомим і рухомим століттями повинна виділяти не чіткої, а розтушувати лінією.

нижню повіку

Тепер малюємо нижню повіку. Темними олівцями або тінями можна підмальовувати на нижньому столітті тільки зовнішній кут. Неправильна підводка нижніх повік зменшить очі, а макіяж для навислої століття призначений для створення зворотного ефекту.

вії

І нарешті займемося віями. Туш використовувати можна будь-яку, вії повинні бути добре фарбують. За допомогою спеціальних щипців вії краще підкрутити - згляд стане широким та сміливим.

Нижні вії фарбувати не обов'язково.

Святковий макіяж очей з навислими століттями

Для повсякденного макіяжу не варто використовувати яскраві, блискучі тіні для очей. А ось для свята незвичайний «блискучий» макіяж підходить.

Але не відступаємо від першого секрету, яке вже повідав читачкам сайт sympaty.net.

Макіяж очей з навислим століттям: малюємо світлими тінями з блиском на верхньому нерухомому столітті, темними тінями - на верхньому рухомому столітті. Кордон растушевиваем. Виділяємо і підкручуємо вії, підводимо нижню повіку. Святковий макіяж готовий!

Велика кількість блиску, перламутру, чорних ліній в макіяжі можуть асоціюватися з вульгарністю, розмитістю, а зовсім не ошатністю, ефектністю і урочистістю.

Уникаємо помилок в макіяжі для очей з навислими століттями!

Будь-макіяж не допускає і не прощає надмірностей. Молоде цікаве обличчя може стати постарілим, похмурим. А широкі розкриті від природи очі погаснуть і сховаються під впливом зайвих фарб.

  • Повсякденний або святковий макіяж для навислої століття наноситься тільки тінями і олівцями. Рідку підводку для очей краще не використовувати, її неможливо розтушувати як треба, вона різко окреслює очей. А різких ліній в макіяжі краще не використовувати.
  • Не рекомендується фарбувати тушшю нижні вії, створюється враження неакуратно нанесеного макіяжу.
  • Комбінування тіней різних відтінків оживляє очі, освіжає обличчя. Тіні одного кольору, але різних відтінків в макіяжі вітаються. А нанесення на все віко тіней однотонних не рекомендується.
  • Не варто захоплюватися класичним макіяжем «Smoky eyes». Сірі і чорні відтінки в декоративній косметиці, використовувані при такому макіяжі, в макіяж очей при навислу столітті краще не включати.
  • Навчитися наносити правильний макіяж на обличчя можна самостійно, переглянувши відеоуроки, прочитавши статті. Але для повної впевненості в своїх силах перед таким процесом, як нанесення фарб, краще відвідати заняття з візажу.

-
Автор - alunjka, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна.

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com