рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращі креми навколо очей - рейтинг 12 кремів з відгуками

  1. Ревіталізірующій крем для шкіри навколо очей X-Cell Eye Contour Creme, Vivescence Покращує текстуру...
  2. Крем-гель для шкіри навколо очей Multi-Active Yeux, Clarins
  3. Бальзам-олівець для очей Express Illuminating Eye Stick Hydra Sparkling, Givenchy
  4. Бальзам для шкіри навколо очей «Божественний Іммортель», L'Occitane
  5. Ліфтинг-комплекс для контуру очей Cell Shock Eye Zone Lifting Complex II, Swiss Line by Dermalab
  6. Омолоджуючий крем для очей Premier Cru The Eye Cream, Caudalie
  7. Крем для контуру очей і губ Exquisage Beauty Revelaling Eye and Lip Contour Cream, Darphin
  8. Маска-крем «Стрес-позитивний ліфт для очей» Stress Positive Eye Lift, Dermalogica
  9. Крем для повік Le Lift Creme Yeux, Chanel
  10. Коригувальний крем для повік Aqua-Vitale Corrective Eye Cream, Swiss Line
  11. Крем для повік Blepharo-Rich BR7, Meder Beauty Science
  12. склади:

Ревіталізірующій крем для шкіри навколо очей X-Cell Eye Contour Creme, Vivescence

Покращує текстуру і тон (екстракт стовбурових клітин Аргана), розгладжують зморшки (пентапептид) і зволожує (низькомолекулярна гіалуронова кислота). Підходить для будь-якої шкіри, в тому числі чутливої.

Оля (шкіра навколо очей нормальна, є невеликі зморшки, бувають набряки):

«Відмінний засіб! Менше набряків, менше зморшок, ніякого відчуття стягнутості. Відмінна база під макіяж - консілери поверх нього стають взагалі непомітними. Крем без запаху, комфортний неймовірно - одне задоволення користуватися. Витрата - дуже економічний: відчуваю, бійся на рік. Загалом, річ! »

Ціна: 7872 руб. за 15 мл на сайті VallexShop.ru .

Крем-ручка Icelandic Eye Pen, Skyn ​​Iceland

Покращує мікроциркуляцію, знімає набряки і зволожує (квіти білої лінії і рослина марапуама), заповнити зморшки (пудра з бавовни) і відновлює шкіру (ісландські водорості).
Покращує мікроциркуляцію, знімає набряки і зволожує (квіти білої лінії і рослина марапуама), заповнити зморшки (пудра з бавовни) і відновлює шкіру (ісландські водорості)

Юля (шкіра навколо очей з першими зморшками, важкі текстури скочуються):

«Мені спочатку здавалося, що цей крем для повік - марна іграшка. А потім - перейнялася -) Упаковка, звичайно, прикольна - не треба нікуди лізти пальцем, навіть до століття руками доторкатися не треба - м'яким силіконовим кінчиком завдав і їм же розмазав. Думка наносити крем днем ​​поверх макіяжу мені в голову не приходила -) Хоча, напевно, якраз такий олівець зручно брати з собою на заняття спортом. Крем дає гарне базове зволоження, освіжає, трохи розгладжує шкіру. Швидко вбирається, не скочується при нанесенні макіяжу (знайти не скочується на мені крем для повік - це, насправді, велика удача). Ніяких спецефектів, просто зручно і працює - лайк ».

Ціна: тисяча шістсот дев'яносто дев'ять руб. на сайті icelandcream.ru .

Крем-гель для шкіри навколо очей Multi-Active Yeux, Clarins

Усуває перші зморшки навколо очей, темні кола - ті, що викликані втомою і недосипом. Від синців допомагають екстракти черсак і кінського каштана (стимулюють мікроциркуляцію і не дають накопичуватися в тканинах червоних кров'яних тельцям, через які темніє шкіра). Світловідбиваючі частинки дають моментальний візуальний ефект, а кофеїн - бореться з набряками. Тій же меті служить охолоджуючий металевий наконечник: після нанесення крему (це можна робити пальцями) потрібно пройтися їм залізним кінцем по століттях від внутрішнього куточка ока до зовнішнього.
Усуває перші зморшки навколо очей, темні кола - ті, що викликані втомою і недосипом
Оля (шкіра навколо очей нормальна, є невеликі зморшки, бувають набряки):

«З цим тюбиком не розлучаюся: він маленький, зручний, поміститься в будь-яку косметичку. Використовую його, коли припухают очі (неважливо, від чого - поплакала, втомилася, натерла, головне, що це трапляється часто) - просто притискаю холодний металевий наконечник до століть. Припухлості відразу зменшуються, та й взагалі це просто приємно. Круто, що засіб подається не через сам наконечник, а з отвору поруч, тобто можна не побоюватися, що крем випадково видавити і змаже коректор або тіні. Сам крем теж відмінний - легкий, нелипкий, нежирний і з хорошими фотошопний навичками. Я відразу бачу різницю «до» і «після»: вид стає більш свіжим. І так, з часом зморшки стають менше ».

Маша (шкіра навколо очей суха, є ледь помітні зморшки і синці):

«Приємний гель: легкий, нежирний, вбирається швидко. Перламутрові частинки дають ледь помітне світловідображення. Я, правда, цю фішку не до кінця розумію, тому що мої синці під очима все одно треба замазувати консілером або коректором.

Аплікатор дуже вдалий: з одного боку видавлюється засіб, а з іншого зроблений металевий наконечник для масажу. Такий приємний і прохолодний. Тепер вранці я зависаю в ванній ще довше, тому що ну що не поводити їм навколо очей побільше?

Якщо вам близько тридцяти і раптом здається, що пора починати користуватися чимось з приставкою «анти-ейдж» - Multi-Active Yeux прямо в точку ».

Якщо вам близько тридцяти і раптом здається, що пора починати користуватися чимось з приставкою «анти-ейдж» - Multi-Active Yeux прямо в точку »

Ціна 3400 руб. за 15 мл на сайті Clarins.ru .

Бальзам-олівець для очей Express Illuminating Eye Stick Hydra Sparkling, Givenchy

Зволожує, розгладжує, усуває темні кола і набряки (охолоджує), підсвічує шкіру (в складі - Sparkling Water Complex з сяючими перловими частинками). Зволожує, розгладжує, усуває темні кола і набряки (охолоджує), підсвічує шкіру (в складі - Sparkling Water Complex з сяючими перловими частинками)

Женя (шкіра навколо очей дуже суха і чутлива):

«Чорних кіл під очима у мене немає, але набряком вранці - так, страждаю. Стік став відмінним помічником в боротьбі з цією проблемою. Відчуття, ніби прикладаєш шматочок льоду. У підсумку: набряклість спадає, дрібні зморшки розгладжуються. Я пробувала його наносити не тільки під макіяж, але і поверх нього - консилер і тон не скочувалися. Тепер стик завжди в моїй сумочці - благо, він дуже компактного розміру ».

Ціна: 2970 руб. в «Або де Боте» .

Бальзам для шкіри навколо очей «Божественний Іммортель», L'Occitane

Зменшує глибину і кількість зморшок навколо очей, бореться з набряком, темними колами, підходить шкірі будь-якого типу і віку.

Карина (шкіра суха, зневоднена, тонка, є дрібні зморшки):

«Невагоме бальзам, який моментально усмоктується і при цьому відмінно зволожує. Підходить і для літнього періоду, і для зими. Прекрасно прибирає всі міні-зморшки, що утворилися від сухості ».

Оля (шкіра навколо очей нормальна, є невеликі зморшки, бувають набряки):

«Цей гель дуже подобається Карині , І тут я з нею повністю солідарна. Зменшує зморшки, які утворилися від сухості, і набряки. Вирівнює тон шкіри. Чудове робоче засіб! »

Ціна 5300 руб. на сайті loccitane.ru .

Ліфтинг-комплекс для контуру очей Cell Shock Eye Zone Lifting Complex II, Swiss Line by Dermalab

Забезпечує ефект ліфтингу (власні наукові розробки - клітинні комплекси Cellactel 2 і Polylift, зволожує (гіалуронова кислота), заспокоює роздратування (морські водорості), забезпечує антиоксидантний захист (мікрокапсули з вітамінами А і Е)

Яна З. (шкіра нормальна, вікова, є зморшки):

«Взагалі-то очі і те, що навколо - не моя ахіллесова п'ята :). Тому, працюючи в журналах і пишучи чергову добірку нових кремік для очей, сама благополучно ними нехтувала. Ну тобто як нехтувала - іноді мазала щось, але особливого ефекту не бачила. Зате частенько бачила набряки, що виникають вранці через чергового експерименту.

Це чи не перше засіб, після якого набряків у мене немає, а ліфтинг-ефект є. Воно дуже легке, як гель, вбирається відразу, ніякої липкості не дає, і так, - працює.

Якщо когось лякає ціна - нехай не лякає: витрачається дуже економно, за три місяці не закінчилося. Потрібно буквально по краплині для кожного ока ».

Ціна: 9600 на офіційному сайті. .

Омолоджуючий крем для очей Premier Cru The Eye Cream, Caudalie

Розгладжує і зміцнює шкіру, висвітлює темні кола, бореться з набряком, надає сяйво (містить поліфеноли, ресвератрол і Виниферин).

Іра (шкіра навколо очей тонка, зі зморшками, бувають синці, набряки не властиві): Іра (шкіра навколо очей тонка, зі зморшками, бувають синці, набряки не властиві):

«Прекрасний нежирний крем з тане вершкової текстурою. Робить шкіру оксамитовою, прекрасно зволожує і згладжує «гусячі лапки», і синці від недосипу стають не такими помітними ».

Ціна: 4500 руб. на сайті марки.

Крем для контуру очей і губ Exquisage Beauty Revelaling Eye and Lip Contour Cream, Darphin

Заспокійливий крем, що стимулює природне вироблення колагену. Він значно підвищує еластичність і пружність шкіри, розгладжує мімічні та вікові зморшки навколо очей і губ. Зменшує темні кола, знімає набряки.

Юля (шкіра навколо очей з першими зморшками, важкі текстури скочуються):

«Пропустила це засіб в момент його випуску - і змогла оцінити в повній мірі лише цього літа, коли перейшла повністю на догляд Darphin (про це буде ще окремий пост!). І ай-яй-яй! Тому що крем - чудовий. Користуюся ним вже п'ять місяців. Текстура легка, але зволожує добре, вбирається швидко, не скачується під макіяжем. Дуже комфортна штука, яку навіть шкода використовувати в зоні губ -). Думаю, власницям сухої шкіри повік може не вистачити харчування, але для нормальної і жирної, як у мене - просто відмінний баланс ».

Ціна: 5381 руб. в «Рів Гош» .

Маска-крем «Стрес-позитивний ліфт для очей» Stress Positive Eye Lift, Dermalogica

Охолоджуюча маска, яка не потребує змивання, обіцяє боротися з видимими ознаками стресу. Зменшує прояви набряклості і темних кіл, надає сяйво, забезпечує ліфтинг, а також відновлює захисний бар'єр шкіри.

Юля (шкіра навколо очей з першими зморшками, важкі текстури скочуються):

«Це маска, але її можна використовувати і кожен день як крем. Чудова річ! Текстура - крем-гель. Охолоджує, знижуючи набряклість (від сильних набряків не врятує, тут потрібна тяжка артилерія , А від легких - цілком), зволожує, не скачується, трохи підтягує. Якщо день напередодні був важким і очі це видають - то можна і на все п'ять хвилин залишити, це, крім іншого, просто приємно -) ».

Ціна: 5480 руб. на сайті марки .

Крем для повік Le Lift Creme Yeux, Chanel

Обіцяє робити все: коригувати пружність шкіри, прибирати зморшки, набряклість і темні кола. В основі, як і у всіх засобів Le Lift, компонент 3.5-DA, а також рослинний олигопептид і комплекс для активації мікроциркуляції.

Юля (шкіра навколо очей з першими зморшками, важкі текстури скочуються):

«Приємно завершувати цю добірку кремом Chanel Le Lift, тому що я його обожнюю вже пару років і вважаю найкращим. Мені взагалі здається, що якщо хто і вміє робити шикарні креми для повік, так це Chanel. У Le Lift густа вершкова текстура, яка приємно тане на шкірі, і зволожуючи, і в міру живлячи. Чи не скочується, дружить з усіма моїми консілера (що буває не часто). У великій мірі поживний і антивікової (з ним я бачила реально розгладження) крем, але не настільки поживний, як омолоджуючі креми 40+. Все хочу до нього повернутися і повторити! »

Ціна: 6515 руб. до знижок в «Рів Гош» .

Коригувальний крем для повік Aqua-Vitale Corrective Eye Cream, Swiss Line

Зменшує зморшки і «гусячі лапки», зволожує на 12 годин і забезпечує дренаж (кофеїн).

Лена (шкіра нормальна, вранці турбує набряклість):

«Swiss Line - краще, що зі мною траплялося за останні роки. І чим більше коштів пробую, тим міцніше люблю. Цей крем - НЕ sos-засіб, а надійне зволоження на кожен день. Виводить зайву рідину (ранкові набряки однозначно зменшуються) і програмує шкіру на посилене вироблення колагену і еластину. З лінійкою це ніяк не виміряти, але мені 27 (кремом користуюся більше року) - а перші вікові зміни в області очей поки не помічаю. І це для мене найкращий результат.

До речі, на офіційному сайті крему поки немає, розкуплений - схоже, його люблю не одна я ».

Ціна: 7040 руб. на офіційному сайті .

Крем для повік Blepharo-Rich BR7, Meder Beauty Science

Робить шкіру більш пружною, підвищує синтез колагену, зменшує глибину зморшок (інноваційний пептидний комплекс Syn-TACK), активізує синтез гіалуронової кислот (ніацинамід), підсилює здатність шкіри утримувати вологу (сквален), захищає від ультрафіолету (діоксид титану).
Робить шкіру більш пружною, підвищує синтез колагену, зменшує глибину зморшок (інноваційний пептидний комплекс Syn-TACK), активізує синтез гіалуронової кислот (ніацинамід), підсилює здатність шкіри утримувати вологу (сквален), захищає від ультрафіолету (діоксид титану)

Іра (шкіра навколо очей тонка, зі зморшками, бувають синці, набряки не властиві):

«Blepharo Rich BR7 - просто цілюща волога. Він потрапив в мої руки в той момент, коли з-за експериментів з кремами шкіра навколо очей стала дуже сухою і очевидно позначилися зморшки. За два тижні Blepharo Rich BR7 виправив все. Зневоднення зникла практично відразу, синці - не так стрімко, але поступово теж пішли. До того ж крем не має щільно-жирно-бальзамно текстури і вбирається швидко ».

Ціна: 8300 руб. .

склади:


А які крем і гелі для очей подобаються вам?

Читайте також:

Тепер вранці я зависаю в ванній ще довше, тому що ну що не поводити їм навколо очей побільше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com