рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття

  1. Що може блефаропластика
  2. Пластика верхньої повіки
  3. Ліпофіллінг - все, що потрібно для нижньої повіки
  4. Brow-lifting: геть важкий погляд
  5. Кантопексія для опущених куточків
  6. Що треба знати про блефаропластиці
  7. Як визначити, чи була у жінки пластика? Фото до і після
  8. блефаропластика
  9. Дівчата, хто блефаропластику робив?
  10. блефаропластика
  11. Блефаропластика (повіки)
  12. Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття
  13. Хелп! Після ial біоревіт. мішки під очима
  14. Блефаропластика - у кого?
  15. Блефаропластика, потрібні відгуки про хірургів
  16. блефаропластика
  17. Блефаропластика. Хто-небудь стикався?
  18. театральний анекдот :)
  19. Що робити з очима?
  20. Блефаропластика.
  21. Мішки під очима
  22. блефаропластика
  23. верxнее повіку жовто!
  24. пластика століття: за і проти?
  25. Анекдот з нетрадиційною орієнтацією
  26. Швидко позбутися від синців?

зміст:

Виглядати добре в наші дні - це вже не розкіш, а природна необхідність. Тривалість життя сьогодні збільшується разом з рівнем активності людей, і багато хто вважає дуже важливим виглядати на стільки років, на скільки вони себе відчувають. У таких випадках на допомогу приходить пластична хірургія. Як втілити в життя бажані зміни, розповідають фахівці клініки жіночого здоров'я «Хелена» , Савонлінна, Фінляндія.

Один з помітних ознак віку - зміна стану шкіри навколо очей. Вікова перебудова протеїнів епідермісу, руйнування колагену і еластину в поєднанні з ефектом гравітації змушують шкіру повік розтягуватися, опускатися і обвисати. Очні м'язи слабшають і вже не можуть підтримувати тканини в колишньому стані, під нижньою повікою скупчуються надлишки жирової клітковини, створюючи ефект «мішків», - все це надає особі втомлений вигляд.

До змісту

Що може блефаропластика

Пластичні хірурги зуміли вирішити проблему за допомогою блефаропластики: цим складним словом прийнято називати операції по естетичної корекції верхніх і нижніх повік. Під час процедури хірург прибирає надлишки шкіри, м'язів і підшкірно-жирової клітковини, щоб пацієнтка знайшла відкритий погляд і свіжий, помолоділий вид. Найпоширенішим видом блефаропластики є омолоджує, але їй підвладні й інші завдання: наприклад, розширення периферичного зору, корекція східного типу століття.

Отже, за допомогою блефаропластики можна:

  • прибрати надлишки жирової клітковини століття;
  • видалити надлишки розтягнутої шкіри;
  • виконати підтяжку повік;
  • здійснити пластику кругового м'яза ока;
  • підняти опущені куточки очей;
  • змінити форму і розріз очей;
  • усунути вроджені та набуті вади століття.

Як правило, операцію виконують під місцевою анестезією в поєднанні з медикаментозним сном, але при бажанні пацієнта вона може бути виконана і під загальною анестезією. Щоб не травмувати тканини, як шовного матеріалу використовуються найтонші нитки, а розрізи ховають під кон'юнктиву або в природних складках шкіри. Саме тому сліди хірургічного втручання залишаються практично непомітними, а результат - природним.

Далі ми розповімо про різні види блефаропластики.

До змісту

Пластика верхньої повіки

При пластиці верхньої повіки лінія розрізу ховається в природній складці між краєм очниці і верхньою повікою. Це дозволяє видалити надлишок жирових тканин, зменшити кругові м'язи очей і підтягнути шкіру верхньої повіки. Припухлості і синці після операції - це, на жаль, неминучість. На щастя, за допомогою грамотного фахівця їх кількість може бути зведене до мінімуму. Крім того, за два тижні до операції рекомендується припинити використання деяких препаратів: наприклад, що містять коензим Q10.

У перші дні після операції не потрібно забувати використовувати холодні компреси для зменшення набряків. На відновлення після операції зазвичай відводиться не менше двох тижнів, в першу з яких доведеться уникати навантажень і нахилів.

До змісту

Ліпофіллінг - все, що потрібно для нижньої повіки

Корекція нижньої повіки - більш складна операція. Її техніка вибирається лікарем в залежності від конкретної проблеми. У деяких випадках, якщо у пацієнта спостерігається нерівномірний розподіл жирових тканин, оптимальний варіант - процедура липофиллинга. Вона дозволяє рівномірно розподілити жирову клітковину в області нижньої повіки за рахунок переміщення власних жирових клітин, взятих з іншої частини тіла. Така техніка дозволяє прибрати мішки під очима і забезпечити ефект рівною і молодий шкіри.

Розріз проводиться по внутрішній кон'юнктивальної стороні нижньої повіки або по шкірі трохи далі лінії росту вій. Варіант розрізу вибирається хірургом в залежності від того, чи потрібно видалити тільки надлишки жирової клітковини або якісь інші тканини крім них. Після операції сліди розрізу практично неможливо виявити серед природних мімічних зморшок. Спочатку у зовнішнього краю нижньої повіки відчувається напруга, але незабаром воно пропадає. Відновлення тканин триває близько трьох тижнів, а остаточний результат можна побачити через 3-6 місяців.

Відновлення тканин триває близько трьох тижнів, а остаточний результат можна побачити через 3-6 місяців

До змісту

Brow-lifting: геть важкий погляд

«Важкий погляд» - зовнішня риса, яка спостерігається у деяких жінок, найчастіше в молодому віці. Він постає не стільки через опущених верхніх повік, скільки через низько розташованих брів. Для того щоб скорегувати таку особливість, існує операція з підйому брів, або brow-lifting. Вона виконується за допомогою сучасної ендоскопічної техніки практично без розрізів. Операція здійснюється за допомогою інструментів-маніпуляторів, які вводяться під шкіру через невеликі отвори.

До змісту

Кантопексія для опущених куточків

Для того щоб підняти опущені куточки очей, існує окрема техніка - кантопексія. Операція дозволяє створити красиву форму очей шляхом фіксації сухожиль в певній точці.

До змісту

Що треба знати про блефаропластиці

Підготовка до операції. Ідеальний результат кожна жінка бачить по-своєму. Тому дуже важливо в ході передопераційних консультацій досягти повного взаєморозуміння з хірургом і обговорити навіть самі незначні питання. Під час консультацій хірург детально розповідає про всі нюанси процедури, про те, що потрібно зробити, щоб отримати бажаний результат. Далі фахівець переходить до планування операції і підбирає найоптимальніший, з його точки зору, варіант. При виборі методики операції відіграють роль дуже багато чинників: ступінь зміни шкіри повік, форма очі і т.д. Фахівці вважають, що, з точки зору відновного періоду, краще проводити операції на верхніх і нижніх століттях окремо.

Протипоказань для пластики століття небагато. До них відносять запальні, деякі хронічні захворювання шкіри і сполучної тканини. Обмеження для проведення анестезії під час операції можуть виникнути при наявності хронічних серцево-судинних, легеневих та деяких інших захворювань.

Результати операції справді вражають: завдяки блефаропластиці можна значно поліпшити стан шкіри навколо очей, надати обличчю свіжість і вдосконалити зовнішній вигляд без серйозних ризиків для здоров'я, з мінімальним дискомфортом у відчуттях.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття"

Як визначити, чи була у жінки пластика? Фото до і після

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік. Корекція століття і шкіри навколо очей за допомогою операції.

блефаропластика

Блефаропластика. ... важко вибрати розділ. Мода та краса. 15.06. 2018 11:24:12, 40+. 2 коментарі. Якщо прям дуже боїтеся операцій, тоді як варіант ультразвукової ліфтинг Альтера, погуглити про цю процедуру, можна верхні і нижні повіки робити.

Дівчата, хто блефаропластику робив?

Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік. Корекція століття і шкіри навколо очей за допомогою операції. Блефароплаcтіка (від грец. Blepharon - повіку) усуває навислі повіки і мішки під очима за рахунок видалення надлишків Навряд чи в Москві часто роблять ...

блефаропластика

Я робила собі нижні повіки в далекому 1998 році, під місцевим, до мене і після мене люди робили тільки нижні, тільки верхні, і то і то, всім робили тільки місцевий наркоз, всіх попередили після Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік.

Блефаропластика (повіки)

Блефаропластика (повіки). Медична косметологія. Мода та краса. 21.03. 2018 16:10:33, Кулябин Галина. Робила сім років тому, верхні повіки, все>. Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік.

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття

Блефаропластика: способи корекції століття. - посиденьки. Мода та краса. Блефаропластика це річ, однозначно! Зробила і рада тому, що зважилася. Тепер ніяких навислих повік, маю відкритий і свіжий погляд.

Хелп! Після ial біоревіт. мішки під очима

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Така техніка дозволяє прибрати мішки під очима і забезпечити ефект рівною і молодий шкіри. Частина цих проблем можна вирішити за допомогою різних косметологічних процедур ...

Блефаропластика - у кого?

Блефаропластика - у кого ?. Медична косметологія. блефаропластика. ... на блефаропластику .Мені 35 років, будова століття таке, що вони завжди були "напливають", а за останній рік ще й Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік.

Блефаропластика, потрібні відгуки про хірургів

Єкатеринбург. Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Пластичні хірурги зуміли вирішити проблему за допомогою блефаропластики: цим складним словом прийнято називати операції по естетичної корекції верхніх і нижніх повік.

блефаропластика

дивно, я робила тільки нижні повіки, в 97 році, через 3 дня, якщо нафарбуватися, можна було вийти в люди і не помітно нічого. Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік.

Блефаропластика. Хто-небудь стикався?

Блефаропластика. Хто-небудь стикався ?. Медицина / діти. Усиновлення. Обговорення питань усиновлення, форм влаштування дітей в сім'ї, виховання прийомних дітей Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття.

театральний анекдот :)

- Дайте мені, будь ласка, чорний презерватив. Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Чоловік додає масла у вогонь, обзиваючи психом і "совсемзапугаларебенка". До речі, вперше такий екземпляр попался- як з тухлого анекдоту (.

Що робити з очима?

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Розділ: Догляд за обличчям (одне повіку трохи опустилося що це). Дівчата, допоможіть-порадьте! Останнім часом помічаю, що у мене над одним оком злегка стало нависати верхню повіку.

Блефаропластика.

Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік. Блефаропластика: пластична хірургія верхніх і нижніх повік. Корекція століття і шкіри навколо очей за допомогою операції. Тести. я, в 96 році в Москві, дуже вдало.

Мішки під очима

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Така техніка дозволяє прибрати мішки під очима і забезпечити ефект рівною і молодий шкіри. Після я вийшла в люди через тиждень без окулярів, в офіс через 10 дней.Результат тримався відмінно років ...

блефаропластика

... 35 років, будова століття таке, що вони завжди були "напливають", а за останній рік ще й у мене приятелька мала зробити і нижні і верхні повіки на початку березня. прям Подумую про блефаропластиці верхніх повік. Хотіла б послухати чиїх небудь думок про ...

верxнее повіку жовто!

верxнее повіку жовто !. Догляд за обличчям. Мода та краса. Догляд за верхніми століттями. Дівчатка, поділіться, будь ласка, чим Ви мажете верхню повіку? Після уколу ботекса стався птоз -лпущеніе верхнього чвека. Блефаропластика (повіки).

пластика століття: за і проти?

Хто що скаже за або проти пластики верхніх повік? У мене повіки нависають вже на вії - це вроджене будова таке. Сьогодні була на процедурі в інституті краси, і всі зустрічні-поперечні лікарі звертали увагу на мої повіки і натякали на пластику ...

Анекдот з нетрадиційною орієнтацією

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Так, про таку тещу анекдот не напишуть ... однозначно :) як би ... я обома руками за мир у всьому світі, і нетрадиційна орієнтація мені очі не коле. і з якого приводу шум-гам, не розумію ...

Швидко позбутися від синців?

Як повернути молодість очам? Блефаропластика: способи корекції століття. Припухлості і синці після операції - це, на жаль, неминучість. На щастя, за допомогою грамотного фахівця їх кількість може бути зведене до мінімуму.

Хто-небудь стикався?
Пластика століття: за і проти?
Дівчата, хто блефаропластику робив?
Як повернути молодість очам?
Блефаропластика - у кого?
Блефаропластика - у кого ?
Як повернути молодість очам?
Хто-небудь стикався?
Хто-небудь стикався ?
Як повернути молодість очам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com