рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як доглядати за шкірою навколо очей?

  1. Правило № 1. Легка заморозка шкіри навколо очей
  2. Вікові зміни шкіри навколо очей
  3. Правило № 2. «Правильна» косметика для повік
  4. Чого робити не треба:
  5. Правило № 3. Лікар-косметолог: професіоналізм вітається!
  6. Правило № 4. Здоровий спосіб життя
  7. Що порадите зробити з особою? (Якщо більше
  8. Як ви "доглядаєте за собою"?
  9. У 100 разів про крем для очей для дівчини 40 років :))
  10. Розкажіть фомі невіруючою про пептиди
  11. Зморшки під очима
  12. Басейн і набряки під очима
  13. Чим нині прийнято мазати шкіру навколо очей в 30 років?
  14. Віші олиго 25 стик для догляду за шкірою навколо очей
  15. догляд за шкірою навколо очей
  16. Догляд за шкірою в 32
  17. Як доглядати за шкірою?
  18. Кошмар, що робити? ОФФ.
  19. Шкіра навколо губ
  20. Крем для шкіри навколо очей - порекомендуйте
  21. Догляд за шкірою навколо очей
  22. 27 років. Крем для очей. Каокой ...
  23. "Висветленія" очей
  24. Уколи від зморшок навколо очей
  25. крем / маски навколо очей (для 60 років)
  26. Догляд за верхніми століттями

зміст:

Шкіра вік дуже ніжна і вразлива, тому нехтування основними правилами догляду за нею може обернутися темними колами і «мішками» під очима, зморшками та іншими неприємностями. А правила ці, до речі, дуже прості.

До змісту

Правило № 1. Легка заморозка шкіри навколо очей

Не секрет, що вранці, особливо якщо напередодні було з'їдено багато солоного і випито багато алкогольного, повіки набрякають. Тому провиною надмірне скупчення рідини в периорбитальной клітковині - прошарку жирової тканини навколо очниці.

Вікові зміни шкіри навколо очей

Розповідає доктор Девід Орентрек, провідний дерматолог компанії Clinique: У міру того, як ми стаємо старше, ніжна область очей стає все більш схильною до пошкоджень. Ось звичайні слідства вікових змін.

  • 20-30 років: через агресивного впливу зовнішнього середовища (в першу чергу, ультрафіолету) шкіра стає сухішою, з'являються тонкі зморшки.
  • 30-40 років: колаген та еластин починають руйнуватися - зморшки навколо очей стають більш помітними. Припухлість під очима вже не зникає вранці так само швидко, як раніше. Можуть з'явитися лопнули судини і темні плями (порушення пігментації)
  • 40-50 років: починається формування більш глибоких зморшок. У міру того, як колаген та еластин продовжують руйнуватися, процес відновлення дається шкірі все важче. З початком менопаузи , Ніжна шкіра навколо очей може стати більш чутливою до щоденним стресам.
  • 50 і старше: з ослабленням функції збереження вологи, шкіра стає все тоншою і слабкою. Виробництво колагену і еластину сповільнюється, що у великій мірі сприяє появі нових зморшок і перетворенню вже наявних в глибокі складки. Темні кола навколо очей стають дедалі помітнішою.

Використовувати проти ворога його ж зброю - сама довершеність військової тактики. Нехай мороз і вітер несприятливо впливають на шкіру повік, зате холод (в розумних межах) - кращий засіб для усунення «мішків» під очима і профілактики набряклості вік. Це можуть бути гелеві маски- «окуляри» з ментолом, охолоджені скибочки звичайного огірка чи ватні тампони, просочені настоєм трав. А ось протирати шкіру навколо очей кубиком льоду не варто. По-перше, його поверхню (навіть дуже гладка на вигляд) має шорсткості, які можуть травмувати ніжну шкіру повік. По-друге, крижаний дотик загрожує переохолодженням шкіри навколо очей (і, отже, її пошкодженням).

До змісту

Правило № 2. «Правильна» косметика для повік

Тонка шкіра повік практично позбавлена ​​сальних залоз, значить, вона швидше, ніж шкіра інших частин тіла, старіє і вимагає особливого догляду.

Обмовимося відразу: косметика для шкіри навколо очей повинна відповідати віку. Формула така: жінкам до 25 років фахівці радять вибирати зволожуючі і тонізуючі засоби; після 25 має сенс зробити акцент на харчуванні і легкому ліфтинг; після 40 бажано віддати перевагу більш грунтовного ліфтінгу.

Чого робити не треба:

  1. Не треба користуватися засобами для повік на жировій основі, так як вони перекривають доступ кисню, провокують скупчення рідини в області повік і надають шкірі жирний блиск.
  2. Не треба застосовувати для повік кошти, призначені для особи. Деякі думають, що косметика навколо очей - це приблизно те ж саме, що і для особи, тільки в дрібній розфасовці, а тому дорожче. Це оману. Креми для обличчя часто містять текучі масла, які можуть потрапити в очі і викликати роздратування. Засоби для особи можуть більш агресивні компоненти, які негативно позначаться на стані шкіри століття.
  3. Ні в якому разі не втирайте крем в повіки, що не розтягуйте шкіру. Наносите його легкими круговими або рухами: по верхньому століттю від внутрішнього кута ока до зовнішнього, по нижньому - від зовнішнього до внутрішнього. Не рекомендується підходити надто близько до війкового краю: крем може потрапити в очі і викликати роздратування. Оптимально триматися ближче до кісточці.
  4. Не можна лягати спати, не знявши косметику з очей. Для демакіяжу використовуйте спеціальний лосьйон (молочко, гель, емульсію). Будь-яке інше очищуючий засіб, будь воно хоч найдорожчою і найпрестижнішою марки, залишить на шкірі дрібні частинки туші і тіней.

До змісту

Правило № 3. Лікар-косметолог: професіоналізм вітається!

Якщо випробувані всі підручні засоби, вичерпаний резерв сироваток, масок, кремів і гелів, але стан шкіри навколо очей все одно залишає бажати кращого, не соромтеся звертатися за допомогою до фахівців: лікарів-косметологів. Для кожної проблеми у них знайдеться своє рішення.

Наприклад, для шкіри вік з ознаками в'янення може бути призначений курс мезотерапії - внутрішньошкірного введення речовин, що стимулюють відновлення шкіри, її зволоження і «стирання» зморшок. Прибрати гусячі лапки допоможе ін'єкція ботокса, а раз і назавжди позбутися від «мішків» під очима - блефаропластика, хірургічна операція на століттях.

До змісту

Правило № 4. Здоровий спосіб життя

Говорити про здоровий спосіб життя вже давно стало банальним, але згадати про нього доведеться. Щоб шкіра навколо очей довше залишалася молодою і красивою, необхідно: висипатися , Повноцінно харчуватися (і не їсти на ніч оселедець і солоні огірки), не зловживати алкоголем, не курити, не жмуритися, а в сонячну погоду носити окуляри з захистом від ультрафіолету.

Гамова Катерина

Автор

Катерина Гамова

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як доглядати за шкірою навколо очей?"

Що порадите зробити з особою? (Якщо більше

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. А то тут люди, які вас в очі не бачили ніколи, рад надают, так. 19.01. 2018 9:26:07, опосум. Омолодження особи: масаж обличчя, акупресура, вправи для догляду за обличчям.

Як ви "доглядаєте за собою"?

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Хороший косметолог краще в медцентрі або за рекомендацією Під очі диспорт або ботекс Кремами користувалася в молодості в 20 років через незнання, від них тільки більше жирної ...

У 100 разів про крем для очей для дівчини 40 років :))

Розділ: Догляд за шкірою (аптечний крем для очей 40 років відгуки). в середній ціновій категорії (в цінах сп) гарні крему Ембріолісс [посилання-1] взагалі весь догляд, і ББ для особи і стік для очей, в аюрведою ось цей [посилання-3] (все крім ББ-ков в цій марці оч добре , але вона така ...

Розкажіть фомі невіруючою про пептиди

Включаючи область навколо очей. Легкими поплескування вбийте сироватку в шкіру. Після повного всмоктування нанесіть Крем з Б'юті Сета А яким кремом ви користуєтеся? Крем від зморшок, ін'єкції ботокса або гіалуронової кислоти. Як доглядати за шкірою навколо очей?

Зморшки під очима

Як доглядати за шкірою навколо очей? 30-40 років: колаген та еластин починають руйнуватися - зморшки навколо очей стають більш помітними. Як прибрати зморшки навколо очей в домашніх умовах. Що викликає зморшки під очима. Шкіра - найбільший видимий індикатор ...

Басейн і набряки під очима

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Правильно доглядайте за шкірою. Зробіть зарядку. До змісту. Як лікувати синець під оком у домашніх умовах. Якщо синяк не лікувати взагалі, то навіть після надання ...

Чим нині прийнято мазати шкіру навколо очей в 30 років?

Розділ: Догляд за обличчям (шкіра навколо очей в 30 років фото). Але нижче абсолютно правильно радять крім крему робити гімнастику для особи, масаж Як доглядати за шкірою навколо очей? Обмовимося відразу: косметика для шкіри навколо очей повинна відповідати віку.

Віші олиго 25 стик для догляду за шкірою навколо очей

Як доглядати за шкірою навколо очей? Обмовимося відразу: косметика для шкіри навколо очей повинна відповідати віку. Формула така: жінкам до 25 років фахівці радять вибирати зволожуючі і тонізуючі ...

догляд за шкірою навколо очей

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Ніяк не можу підібрати крем для цього місця :) на все що пробувала - алергічна реакція: очі сльозяться і сверблять: ((два дня покористуються - 2 тижні очі в норму привожу :( Більше ...

Догляд за шкірою в 32

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Мені 32 роки, шкіра комбінована, з'явилися зморшки під очима і особа якесь тьмяне. Напевно треба вже чимось користуватися.

Як доглядати за шкірою?

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Тепер відчуваю, що мені цього мало, а саме, турбує шкіра навколо очей, тому що часто посміхаюся і, як мені здається, мило додає, під очима утворилися дрібні зморшки ...

Кошмар, що робити? ОФФ.

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Висушування шкіри навколо очей, навпаки, є наслідком браку статичної води в тканинах. Якщо в результаті неправильного догляду, способу життя або травми статична вода ...

Шкіра навколо губ

Знаєте, шкіра навколо губ, якщо ви на морозі часто вже не цілуєтеся ;-) просто так не сохне. Якщо почервоніння і лущення, то це швидше за алергія або нейродерміт або ще якась така бяка. Як доглядати за шкірою навколо очей? Академі. Крем -маски для області очей і губ.

Крем для шкіри навколо очей - порекомендуйте

Як доглядати за шкірою навколо очей? Розділ: Догляд за обличчям (крем навколо очей в 60 років обговорення). Я думаю, що може допомогти щось типу Ла Прері або Дарфена або Сіслей, але один крем для очей коштує близько 100 уе, а ...

Догляд за шкірою навколо очей

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. П'ю риб'ячий жир щоранку протягом трьох років. На сухість шкіри ніяк не впливає. Сподіваюся, що впливає на стан артерій, але от щодо сухості я просто засихає як лист.

27 років. Крем для очей. Каокой ...

Крем для очей. Каокой .... Догляд за обличчям. Мода та краса. А питання таке. Який крем для догляду за шкірою навколо очей ви порадите. Бажано в ціновій категорії не дорожче Ліерак-Віші.

"Висветленія" очей

Як доглядати за шкірою навколо очей? Вікові зміни шкіри навколо очей. Розповідає доктор Девід Орентрек, провідний дерматолог компанії Clinique: У міру того, як ми стаємо старше, ніжна область очей стає все більш схильною до ...

Уколи від зморшок навколо очей

Навколо очей зараз проколюють вітамінний комплекс або щось типу рістілайна уздовж зморшок. Крем від зморшок, ін'єкції ботокса або гіалуронової кислоти. Як доглядати за шкірою навколо очей? Прибрати гусячі лапки допоможе ін'єкція ботокса, а раз і назавжди ...

крем / маски навколо очей (для 60 років)

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Хочу свекрухи чогось купити. Їй близько 60 зараз. Чи реально розгладити зморшки якось? А то сильно виділяються в порівнянні з рештою особою

Догляд за верхніми століттями

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Дівчатка, поділіться, будь ласка, чим Ви мажете верхню повіку? На більшості кремів для шкіри навколо очей написано, що вони від зморшок, мішків і темних кіл ПІД очима.

Кошмар, що робити?
Що порадите зробити з особою?
Як ви "доглядаєте за собою"?
Після повного всмоктування нанесіть Крем з Б'юті Сета А яким кремом ви користуєтеся?
Як доглядати за шкірою навколо очей?
Чим нині прийнято мазати шкіру навколо очей в 30 років?
Як доглядати за шкірою?
Кошмар, що робити?
Як доглядати за шкірою навколо очей?
Як доглядати за шкірою навколо очей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com