
mila87 Кухарчук 7 рівня
- 22 січня 2013, 17:53
- 208078
Знаю, варіантів ватрушек на сайті море, але я пропоную вам перевірений часом рецепт. ГОСТ - це все-таки непохитний авторитет. І скажу вам, смачніше ватрушек я не їла !!!

  Скажу, щоб досягти ідеального результату, потрібно точно дотримуватися пропорції у вазі і часу))) 
  Почати слід з опари: змішуємо 110 г борошна, 2 г дріжджів і 80 мл теплої кип'яченої води.  Вода не гаряча, а тепла.  Ретельно перемішуємо і залишаємо в теплому місці, температура приблизно 30С. 
  Опара повинна настоятися і побродити не менше 4,5 с половиною годин.  Займаємося нашими справами.  Я навіть приклеїла стікер, щоб не забути, у скільки я поставила опару. 

  Тепер переходимо безпосередньо до тесту.  Додаємо в опару, розтоплене масло, дріжджі, розведені в декількох ложках теплою (не гарячою, приємна для рук теплота) води, сіль, цукор і білок.  Поступово додаємо борошно. 
  Я відразу все дріжджі використовувала в опару. 
 
								 
								 © 2008-2017 Graalstudio.com
									
									
									© 2008-2017 Graalstudio.com
								
								