рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт ватрушек з повидлом

  1. Ватрушки з повидлом з дріжджового тіста
  2. складові
  3. послідовність приготування
  4. добрі поради

Іноді хочеться порадувати рідних смачними ватрушками. Але мої рідні не дуже люблять сир, тому я вважаю за краще готувати ватрушки з повидлом або густим джемом. Для такої випічки найкраще підійде саме дріжджове тісто.

Його я вважаю за краще готувати на сухих дріжджах, щоб не витрачати зайвий час на опару. Якщо у вас є хлібопічка, то можете приготувати тісто в ній. Але зараз я хочу розповісти вам, як робити ватрушки з повидлом без використання додаткової кухонної техніки.

Ватрушки з повидлом з дріжджового тіста

Кухонний інвентар: миски, віночок, силіконова лопатка, каструля, харчова плівка, скалка, силіконова пензлик, чистий кухонний рушник, деко, стакан.

складові

борошно 525 г цукор 70 г молоко 210 мл дріжджі сухі 11 г олія соняшникова 105 мл яйця 2 шт. повидло 675 г жовток 1 шт. сіль 5 г

послідовність приготування

  1. Почнемо з приготування тіста для ватрушок з повидлом. У мисці змішуємо просіяне борошно і сухі дріжджі, залишаємо буквально на дві-три хвилини.
    Іноді хочеться порадувати рідних смачними ватрушками
  2. Поки активуються дріжджі в борошні, в окрему миску додаємо цукор, тепле молоко, сіль, яйця, рослинне масло. За допомогою віночка перемішуємо нашу суміш до того моменту, поки не розчиняться сіль і цукор.
  3. Дріжджі з борошном змішуємо з рідкої молочно-яєчною сумішшю і вимішуємо силіконової лопаткою до однорідності.
  4. Стіл або робочу поверхню присипаємо борошном і перекладаємо тісто з миски. Місимо тісто руками не менше 15 хвилин. Це один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні тіста для ватрушок. Але без нього вони не вийдуть м'якими і повітряними.
  5. Коли тісто буде добре вимішати, дно і стінки каструлі змащуємо олією і перекладаємо в неї тісто. Закриваємо каструлю плівкою або кришкою і залишаємо на 120 хвилин. Через 45 хвилин тісто буде необхідно обмять, знову закрити і залишити підходити залишився.
  6. Дістаємо тісто з каструлі і поділяємо на дві однакові частини і кожну з них ділимо на сім шматочків. Кожен шматочок розгортає в тонкий корж, защипуємо її краю до середини, защипуємо і викладаємо на стіл швом вниз.
  7. Промащуємо деко олією і викладаємо на нього наші кульки, обов'язково швом вниз. Вкриваємо деко рушником і залишаємо на годину, щоб кульки збільшилися в розмірі.
  8. Коли кульки підійдуть, дно склянки змащуємо олією або обмакиваем в борошно і робимо в кульках поглиблення.
  9. У вийшло поглиблення викладаємо повидло, змащуємо бортики ватрушек збитим жовтком. Духовку гріємо до 210 градусів і ставимо в неї наші ватрушки на 12 хвилин.

Відеорецепт ватрушек з повидлом

Ватрушки з повидлом. Рецепт приготування. / Sweet bun with apple jam.

!!! Рекомендуємо !!! !!! Відмінні товари для випічки !!!
- Силіконові Форми Вафельниці - https://clck.ru/BqGTB
- Електронний кухонний термометр - https://clck.ru/AFbzR
- Силіконові форми для випічки - https://clck.ru/ABpSQ
- Стильні силіконові лопатки - https://clck.ru/AC3pD
- Силіконові форми для кексів (12шт) - https://clck.ru/AC3oF
- Електронні міні ваги - https://clck.ru/AFc2a

Підписка на канал: https://www.youtube.com/channel/UC5tYuvVqy3bBoy9cmPNKbeQ
Підписка на канал: https://www.youtube.com/channel/UC5tYuvVqy3bBoy9cmPNKbeQ
Група Вконтакте: https://vk.com/papichmozhet
Група в Одноклассниках: https://ok.ru/papichmozhet

https://i.ytimg.com/vi/DfQbRSmvk2g/sddefault.jpg

PT6M10S

https://youtu.be/DfQbRSmvk2g

2016-11-02T08: 31: 39.000Z

З цього відео ви зможете дізнатися весь процес готування м'яких ватрушек з дріжджового тіста з повидлом.

добрі поради

  • Щоб прикрасити ватрушки і просочити їх, можна приготувати сметанним заливку. Для цього необхідно змішати 255 грам сметани і 95 грам цукру (приблизно для 14 ватрушек). Це заливкою потрібно полити готові ватрушки і поставити їх в духовку при 180 градусах ще на десять хвилин.
  • Ще одним варіантом прикраси для ватрушок можна вважати кондитерську крихту. Для її приготування необхідно змішати 55 грам борошна, 35 грам холодного, порізаного кубиками вершкового масла, 65 г цукру і 5 грам борошна. Всі компоненти змішуються в мисці і руками перетіраются в крихту. Потім цією крихтою потрібно посипати ватрушки перед випіканням. Якщо ви не використали всю крихту, то можна зліпити з неї кульку, покласти в пакетик і відправити на зберігання в морозильник.
  • Якщо ви хочете наповнити ватрушки варенням, то обов'язково злийте з нього всю рідину. Також можна змішати варення зі столовою ложкою крохмалю. Рідка начинка може витекти, і дно ватрушек підгорить.

висновок

Коли я була маленькою, мама часто готувала ватрушки з сиром . Це одні з найсмачніших солодких булочок. Однак ватрушки можна робити не тільки з солодкою начинкою. Я часто до перших страв замість хліба печу ватрушки з картоплею .

Поєднання пісочного тіста і сирного суфле в королівської ватрушки може стати відмінним десертом навіть для святкового столу. Замість звичної запіканки, мені подобається готувати на сніданок французьку ватрушку . Нещодавно на сімейне свято готувала угорську ватрушку . Гості були в захваті, і ніхто не міг повірити, що цей десерт готується дуже просто, з мінімум зусиль.

Друзі, розкажіть в коментарях, як ви готуєте ватрушки з повидлом.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com