рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловік Олени Ваєнги - Роман Садирбаєв: біографія, сімейне життя відомої пари, спільні фото з дітьми

  1. Знайомство з «Дядей Ванею»
  2. Сімейне життя
  3. таємничий Роман
  4. Хто батько?

У 2016 році зірка шансону, співачка Олена Ваєнга (в миру Хрулева), вперше офіційно вийшла заміж. Її обранцем став батько її чотирирічного сина, Роман Садирбаєв.

Однак до цього вона жили в цивільному шлюбі довгі роки з іншим чоловіком - Іваном Матвієнко. Ця людина повірив у талант Олени, дав їй можливість вчитися і продюсував її. Вони розійшлися через неможливість народити дітей, яких Ваєнга дуже хотіла. Вона до цих пір згадує з теплотою про людину, багато в чому завдяки якому вона стала тією, ким стала.

Знайомство з «Дядей Ванею»

З Іваном Матвієнко Ваєнга познайомилася, коли їй було 18 років. Олена в той час вчилася в пітерському музичному училищі ім. Римського-Корсакого.

Вона поспішала додому, перебігала дорогу і потрапила під колеса його автомобіля. Він відвіз її додому, а на наступний день заїхав, запросив на побачення. І вони знову потрапили в аварію! Було лобове зіткнення, при якому Олена вилетіла в лобове скло.

Іван відвідував, дбав, але всерйоз не сприймав. Різниця у віці в 19 років (Івану на той момент було 37) зупиняла чоловіка.

Олена ж закохалася по вуха. Згодом Іван теж перейнявся до дівчини. За професією Іван був ювеліром, але завжди вірив у талант співачки. Так як Іван за національністю циган, то ходили чутки, що він - багатий чоловік, мало не циганський барон, але Ваєнга заперечує цю інформацію.

Сімейне життя

Вони довго моталися по знімних квартирах, бувало, що їли підсмажене борошно, розведену водою, спали на підлозі. Але Олена стійко зносила всі труднощі, так як Іван ставився до неї з великою любов'ю і повагою.

Закінчивши музучилище, Олена зібралася вступати в Балтійський інститут екології, політики і права. Якраз в той час в ньому відкрили театральне відділення. Олена марила театром, мріяла про сцену, і Іван її підтримав. «Ти мусиш», - сказав він, хоч і жили закохані в той час дуже важко.

«Ти мусиш», - сказав він, хоч і жили закохані в той час дуже важко

Батьки Олени взяли вибір дочки в багнети. Вони три роки просто не розмовляли з дочкою. Адже вона втекла з дому, ніж сильно образила рідних. Однак минули роки, і життя розставило все на свої місця. Мама, роками не розмова з Іваном, потім кожен день ставила свічки в храмі за його здоров'я.

Олена з Іваном прожила довгі 17 років (на момент знайомства їй було 18 років). У пари не було дітей, і, коли Ваєнга виповнилося 35, вона пішла від Івана. Переживала дуже важко, відчувала себе зрадницею.

Їй вдалося зберегти прекрасні відносини з колишнім цивільним чоловіком. Він живе в одному під'їзді з Іваном, Олена називає його «дядя Ваня», а на народження сина він подарував своїй колишній дружині дорогу шубу.

«Чи заслужила, - сказав він, - і потім, хто, крім мене, тобі її подарує». Іван Матвієнко і раніше залишається продюсером співачки і її кращим другом.

таємничий Роман

У 2012 році пресі стало відомо, Що Олена Ваєнга вагітна. Співачка згадує цей час з жахом: «Її всюди переслідували журналісти, навіть близько смітника чекали». Вона проходила повз і питала: «Зручно / Вам там? З бака добре пахне? ».

Олена наполегливо приховувала інформацію про те, хто батько дитини і чи живуть вони разом. Ходили чутки, що вагітна вона від «дяді Вані», а він її кинув, і Олена збирається ростити дитину одні. Говорили так само, що батько дитини - заможний, одружений і впливова людина, і Ваєнга таємницю ніколи не відкриє.

Говорили так само, що батько дитини - заможний, одружений і впливова людина, і Ваєнга таємницю ніколи не відкриє

Пологовий будинок був атакований папараці. Олена, разом з медсестрами і новонародженим сином на руках вийшла через чорний хід. Вона поїхала на заздалегідь зняту, нікому не відому квартиру, що б побути перші дні свого довгоочікуваного материнства наодинці з дитиною.

Батька свого чада Олена ретельно приховувала. Співачка відома своєю різкістю в спілкуванні з журналістами, але не з усіма, а тільки з «хамами і непрофесіоналами». У той час хамам і непрофесіоналам діставалося особливо круто.

А тим журналістам, яким вдавалося налагодити зі співачкою діалог, вона відповідала: «Повірте, коли я вирішу вийти заміж, я сама зроблю своєму чоловікові пропозицію, і вліплю таке весілля, що все вже точно впізнають».

Хто батько?

Як не старалися акули пера і камери розсекретити нового чоловіка співачки, нічого не виходило. Вона ніде не з'являлася ні з якими чоловіками, і це пояснювалося просто. Як писав Гілберт Кіт Честертон, якщо хочеш заховати лист, ховай його в лісі. Обранцем співачки виявився музикант її ж групи, барабанщик і перкусіоніст Роман Садирбаєв.

Всі крапки над «I» розставила весілля, яку Роман і Олена зіграли в 2016 році. На торжестві тпрісутствовалі найближчі, в числі яких - хороший друг співачки Олександр Розенбаум. Молоді, за своїм звичаєм, покинули Загс через чорний хід. У весільну подорож молодята відправилися в Австралію.

Чоловік Олени народився в 1983 році в Краснодарі. Він закінчив краснодарське музичне училище, а після поїхав до Санкт-Петербурга, де працював в оркестрі Сурганової. З 2008 року працював з Оленою Ваєнга. Як і коли у них почався роман, пара замовчує.

Практично відразу після пологів Олена Ваєнга, а значить, і Роман, повернулися до роботи. За сином доглядали бабуся і дідусь, батьки Олени. Сьогодні, коли хлопчик підріс, мама старіє весь вільний час приділяти синові, і навіть часто бере його з собою на гастролі

Фото зірки шансону

Вона проходила повз і питала: «Зручно / Вам там?
З бака добре пахне?
Хто батько?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com