рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

клінкерна плитка

  1. Клінкерна плитка в фактах:
  2. Виробництво облицювальної фасадної плитки.

Серед безлічі різних за своїми характеристиками матеріалів для обробки фасадів, найбільшою популярністю користується клінкерна плитка

Серед безлічі різних за своїми характеристиками матеріалів для обробки фасадів, найбільшою популярністю користується клінкерна плитка. Завдяки відповідності найжорсткішим вимогам і високим експлуатаційним якостям вона відмінно підходить для для облицювання як приватних будинків і котеджів так і для зовнішньої обробки багатоповерхових будівель.

Клінкерна плитка в фактах:

  • Не потребує постійного догляду
  • Висока міцність і довговічність
  • екологічна
  • морозостійка
  • Має низьке водопоглинання
  • Великий спектр відтінків і фактур плитки
  • Стійка до воздествия агресивними речовинами і атмосферними явищами
  • Абсолютно імітує цегляну кладку

Застосування передових технологій при виготовленні клінкерної плитки, а так само натуральні складові, надають фасаду благородний зовнішній вигляд і прослужать без зміни своїх якостей багато і многий десятиліття. Багатство форм і забарвлень без праці допоможе додати вашому будинку унікальність і підкреслить абсолютно будь-який архітектурний стиль.

Виробництво облицювальної фасадної плитки.

Для виготовлення керамічної плитки використовується виключно натуральні складові, основним з яких є глина. Для додання різних відтінків плитці в глину можуть додаватися інші компоненти, але виключно натуральні. Залежно від виробника глина може мати ті чи інші додатковими якісними характеристиками, які можуть надавати клінкерну плитку додаткові переваги. Ще одну особливість процесу виготовлення цього облицювального матеріалу являвляется температура випалу глини рівна от 1100 до 1450 градусів Цельсія. Такі високі температури змінюють фізичні властивості податливою глини, роблячи її твердої і дуже міцною.

Серед безлічі брендів, представлених в нашому каталозі, хочеться виділити кілька основних лідерів за популярністю у покупців. Клінкерна плитка Roben - еталон якості, різноманітність фактур і квітів і найголовніше доступна вартість квадратного метра! Інший популярний виробник King Klinker. Його так само отліает хороше співвідношення ціна / якість. Широкий модельний ряд тільки доповнює переваги. Клінкерна плитка Feldhause підкорює споживачів своєї просто величезною модельною лінією. На будь-який смак і колір! Фактури для будь-якого архітектурного стилю.

Процес вибору клінкерної фасадної плитки не таке однозначне, як може здатися на перший погляд, і, для того, щоб оцінити і на власні очі побачити, як може виглядати ваша майбутня облицювання, компанія "Профітайл" пропонує відвідати нашу виставку-склад в місті Києві.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com