рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жіночі брюки зі стрілками

  1. Літні спідниці і брюки зі стрілками
  2. Прямі брюки зі стрілками
  3. Завужені брюки зі стрілками
  4. Укорочені брюки зі стрілками
  5. Як правильно гладити брюки зі стрілками
  6. Як прати штани зі стрілками

Б рюкі зі стрілками - незамінний атрибут гардероба практично кожної сучасної жінки. З'явився цей фасон на самому початку дев'ятнадцятого століття, причому, абсолютно випадково. Виробництво фабричної одягу в той час тільки починало своє зростання, а питання транспортування готових виробів мали важливе значення. Готові штани, спочатку виключно чоловічі, складали однаковим способом мислення й упаковували дуже щільно. До того моменту, поки штани сягали місця призначення і розпаковувалися, на них з'являлися рівні складки, які просто неможливо було розгладити. Однак, придивившись до таких штанів уважніше, модельєри вирішили видати їх за новий фасон, який, до слова сказати, припав до вподоби модникам того часу, і вони навіть не намагалися розгладити стрілки, підкреслюючи новизну фасону і свою індивідуальність.
Безкоштовний Курс Преображення, який переверне Ваше життя

Таким чином, недолік виробництва перетворився в одну з новітніх модних тенденцій, а штани зі стрілками міцно увійшли спочатку в чоловічий, а в наслідку, і в дамський гардероб.

В даний час жіночі брюки зі стрілками - це незамінна складова суворого, класичного образу . Вони є ідеальним рішенням при складанні ділового вбрання для офісних буднів або урочистих заходів. Штани зі стрілками, незважаючи на гадану однотипність фасону, представлені у великій різноманітності моделей, серед яких абсолютно кожна сучасна жінка зможе підібрати собі відповідну пару, з урахуванням зростання, типу фігури і комплекції.

Не знаєте свій тип фігури? Пройдіть безкоштовний тест ..

Моделі штанів і шортів для фігури Груша

Моделі штанів і шортів для фігури Яблуко

Моделі штанів і шортів для фігури Пісочний годинник

Моделі штанів і шортів для фігури Прямокутник

Моделі штанів і шортів для фігури Перевернутий трикутник

Моделі штанів і шортів для фігури Струнка колона

Літні спідниці і брюки зі стрілками

Літні спідниці і брюки зі стрілками являють собою прямі по всій довжині брюки довжиною до середини п'яти, з рівно загладжені стрілками на передній і задній частинах штанин. Як правило, такі брюки мають пояс, розташований строго на талії, але деякі різновиди фасону можуть мати злегка завищену або занижену талію. Літні спідниці і брюки мають внутрішні кишені з боків і іноді на сідницях, ніяких інших прикрас і доповнень класика не вітає. Колірна гамма класичних брюк зі стрілками - це однотонний чорний, сірий, коричневий і їм подібні, строгі кольори. Літні спідниці і брюки зі стрілками чудово виглядають і на високих струнких дівчатах, і на тих, хто не може похвалитися високим зростом і ідеальною фігурою. Стрілки візуально подовжують ноги, а тому такі брюки є виграшним варіантом для дівчат з короткими ногами.

Прямі брюки зі стрілками

Прямі брюки зі стрілками - це різновид класичних брюк, з тією лише різницею, що прямі брюки можуть бути різної довжини, від середини ікри до верхньої частини стопи. ( Як правильно підібрати довжину брюк ). Крім того, прямі штани не обмежені строгістю класики, а тому можуть бути прикрашені вишивкою, кантиком по лінії кишень, вони можуть бути самих різних кольорів і навіть мати малюнок у вигляді смужки, клітини, а літні моделі - навіть у вигляді квіткових орнаментів.

Завужені брюки зі стрілками

Завужені брюки зі стрілками - це штани, кілька вільні в стегнах і звужуються до низу, з кишенями або без, можуть мати стандартний пояс, трохи занижену або завищену талію. Завужені брюки можуть бути різної довжини, від стандартної, до початку зводу стопи, до англійської 7/8 і навіть коротше. Штани даного фасону можуть бути різних кольорів, теплі моделі - більш строгих, темних відтінків, літні, навпаки, - легких, барвистих. Стрілки на таких брюках візуально роблять ноги довшими, а тому вони прекрасно підходять дівчатам, які бажають додати собі парочку сантиметрів зросту.

Укорочені брюки зі стрілками

Укорочені брюки зі стрілками можуть бути двох типів: прямими і звуженими. У будь-якому випадку, рівно запрасована стрілка посередині передньої і задньої частини штанин прекрасно виглядає на брюках даного фасону, надаючи їм строгості і елегантності, візуально роблячи ноги стрункіше і довше. Як правило, такі брюки не мають кишень і досить щільно облягають стегна, плавно спускаючись вниз і утворюючи пряму лінію по стрілці. Однак сучасні модельєри пропонують велику різноманітність моделей даного типу, які доповнюються кишенями, підвернутими манжетами в нижній частині штанин і іншими оригінальними прикрасами.


Як правильно гладити брюки зі стрілками

Створити на брюках ідеально прямі стрілки нескладно, хоча в перший раз навряд чи у кого це виходить добре. Для того, щоб стрілки на брюках вийшли рівними, необхідно діяти наступним чином:

  • »Вивернути штани навиворіт і, перш за все, пропрасувати штанини, область кишень і пояс, після чого вивернути назад на лицьову сторону;
  • »Скласти обидві штанини таким чином, щоб внутрішній і зовнішній бокові шви збігалися (на якісно зшитих брюках верхня частина стрілки повинна потрапити строго в виточки);
  • »На місце згину необхідно покласти вологу тканину (якщо Ви не користуєтеся праскою з парою) і пропрасувати спочатку передню частину штанини, а потім задню;
  • »Слід звертати увагу, щоб тканина і самі штанини не зрушується, оскільки це може порушити правильність створеної стрілки;
  • »Після прасування брюки краще залишити на деякий час охолонути і отвісеться, так і стрілки будуть довше триматися, по крайней мере, до наступного прання.

Господиням на замітку - якщо ви хочете, щоб Ваші брючки менше м'яли, а стрілки трималися якомога довше, ганчірочку, за допомогою якої Ви їх гладите, можна намочити не в простій воді, а в однопроцентному розчині оцту.

Як прати штани зі стрілками

Прати брюки зі стрілками слід не так, як інші речі. Безумовно, спосіб прання залежить від тканини, з якої вони виготовлені, але, тим не менш, в пральній машині робити це не рекомендується, оскільки це може привести до зміни їх зовнішнього вигляду і повного зникнення так старанно створеної стрілки. Найкраще прати штани зі стрілками вручну, в теплій воді, з використанням порошку або гелю для ручного прання. Якщо на брюках є плями, їх слід обробити спеціальним засобом для виведення плям, після чого повністю запрати. Не слід дуже сильно вичавлювати штани, краще відразу вивісити їх на мотузку, гарненько струснувши і закріпивши прищіпками за пояс, або розкласти на рівній поверхні, акуратно склавши по стрілках. При правильному догляді брюки зі стрілками здатні прослужити своїй власниці досить багато часу, залишаючись у своєму первісному вигляді.


Чи не можете визначити свій стиль в одязі? Пройдіть безкоштовний тест ..

Б рюкі зі стрілками - незамінний атрибут гардероба практично кожної сучасної жінки




ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР І ОТРИМАЙТЕ КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК,
Допомагає тримати СЕБЕ ЗАВЖДИ У ФОРМІ!


Не знаєте свій тип фігури?
Чи не можете визначити свій стиль в одязі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com