рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловічий ремінь: види і розміри. Модні чоловічі ремені. Як вибрати чоловічий ремінь

  1. Чоловічий ремінь: види і розміри. Модні чоловічі ремені. Як вибрати чоловічий ремінь ,, До чоловічого...
  2. Модні чоловічі ремені
  3. Розміри чоловічих ременів
  4. Американська класифікація розмірів чоловічих ременів
  5. Європейська класифікація розмірів чоловічих ременів
  6. Як вибрати чоловічий ремінь
  7. Це варто почитати:

Чоловічий ремінь: види і розміри. Модні чоловічі ремені. Як вибрати чоловічий ремінь

,,
,,

До чоловічого ременя і його вибору потрібно підходити з граничною уважністю, бо він багато говорить про свого господаря. Наприклад, варто лише поглянути на ремінь, як тут же стає ясно який характер у його власника, який соціальний статус, який настрій і який настрій. А в цілому, ремінь - це один із символів мужності, стильності і твердої життєвої позиції.

Чоловічий ремінь і його види

Навіть перехід в чергове тисячоліття не вплинув на сутність і важливість ременя в чоловічому гардеробі . Незмінними залишилися число і місце розташування шлевок: їх, як і раніше, на класичному чоловічому ремені дві - одна у пряжки, друга вільно пересувається.

На сьогоднішній час існує декілька видів чоловічих ременів:

  • для брюк (костюмні ремені шириною в 3 ... 3,5 сантиметра, виконані в строгому класичному дизайні, орієнтовані на використання з діловими костюмами);
  • для джинсів (ремені casual шириною в 4 сантиметри, зазвичай забезпечені досить масивною пряжкою);
  • універсальні (ремені, які однаково підходять як для джинсів, так і для брюк, шириною в 3,5 сантиметра).

Достойний чоловічий ремінь повинен бути зроблений з натуральної високоякісної шкіри, зі злегка закругленими краями (т. Н. Брусовані краю), з відмінно профарбованих ребрами і пряжкою з однотонного металу. Вольності щодо останньої допускаються при комбінуванні тільки двох металів, колір одного з яких дає лише тонку смугу додаткового тону, підкреслює основний.

Модні чоловічі ремені

Ремінь - не тільки «засіб» для підтримки штанів, але і аксесуар, активно бере участь у створенні чоловічого стилю. Наприклад, модні чоловічі ремені зі шкіри змії (або виконані під її імітацію, з фактурною поверхнею - тиснення у вигляді шкіри хижих птахів, ящірок) прекрасно доповнюють класичні форми ременів. І все - завдяки неординарному малюнку і кольору.

До речі, ті, хто не настільки упереджений до класики, можуть поекспериментувати в цьому сезоні і з забарвленням, для більшої різноманітності. Влітку будуть ще доречні шпеньковие класичні ремені тони слонової кістки, що добре підходить до мокасинам, надітим на босу ногу (в особливо жарку пору) і льняному світлого костюма.

Для клубних піджаків найкраще ремені з пряжкою плоскої форми і на кобурною кнопці. У минулому сезоні це було більш ніж актуально для ліберальних натур. Таким ременів вдалося вдало поєднувати чергову модну тенденцію - імітацію состаренной металевої поверхні, що найбільш ефектно виглядає саме на суцільних пряжках.

Актуальні елементи чоловічих ременів

Пряжки переважно використовувати класичного стилю, не надто великі. Бляхи, як і раніше, поки не в фаворі у модників. Зате є різноваріантність фурнитур для нових способів кріплення чоловічого ременя.

В цілому, фурнітура чоловічих ременів може бути у вигляді металевих заклепок, імітації таких прикрас, зубчиків, пірамід, люверсів, будь-яких елементів на основі білого металу та іншого. Чоловічі ремені з подібного роду елементами затребувані в середовищі волелюбних і бунтарських натур. Як і раніше в моді вінтажні і блискучі тенденції, злегка зістарені на чоловічих ременях.

Відсутність декору підходить для чоловічих ременів до класично строгих костюмів - вони повинні бути прості, лаконічні, невизивающі і невичурние, але в той же час елегантні. Головне достоїнство таких чоловічих ременів полягає в точності форм і ліній. Саме вони надають чоловікам строгості і стриманості, які ніколи не вийдуть з моди.

Актуальною є й фактурність. Це всілякі рельєфні поверхні у вигляді малюнка шахових дощок, зерен, дрібних клітин, бджолиних сот, а також шкіри рептилій. Такий елемент істотно розбавляє класичну лаконічність чоловічих ременів і привносить в них родзинку.

Рядки і окантовки додають чоловічим ременів вишуканості дизайну і роблять їх добре поєднані з взуттям. Зараз користуються популярністю контрастні шви, строчки і окантовки. Вони можуть бути подвійними, одинарними, потрійними, пунктирними, паралельними і зигзагоподібними.

За матеріалом виробництва чоловічі ремені випускаються не тільки на основі натуральної шкіри. В якості сировини можуть виступати і штучні тканини, які досить добре доповнюють джинси.

Розміри чоловічих ременів

Щоб визначитися з розміром свого ременя, слід виміряти себе в талії (або на стегнах, в залежності від того, як ви вважаєте за краще його носити), але обов'язково поверх штанів / джинсів. А потім звіритися з наведеними даними.

Американська класифікація розмірів чоловічих ременів

Згідно з американською класифікацією розмірів, «min» це мінімальна кількість сантиметрів довжини ременя і «max», відповідно, максимальне. Вибирають середнє між ними.

  • 32 дюйма - 80 (min) / 89 (max);
  • 34 дюйма - 83 (min) / 93 (max);
  • 36 дюймів - 90 (min) / 99 (max);
  • 38 дюймів - 95 (min) / 104 (max);
  • 40 дюймів - 100 (min) / 108 (max);
  • 42 дюйма - 104 (min) / 114 (max);
  • 44 дюйма - 110 (min) / 119 (max).

Європейська класифікація розмірів чоловічих ременів

За європейською класифікацією розмір чоловічого ременя визначається / підбирається трохи інакше.

  • 76 см по талії - довжина ременя від 90 до 96 см, на 44 розмір (XS);
  • 80 см по талії - довжина ременя від 94 до 100 см, на 46 розмір (S);
  • 84 см по талії - довжина ременя від 98 до 104 см, на 48 розмір (M);
  • 88 см по талії - довжина ременя від 102 до 108 см, на 50 розмір (L);
  • 92 см по талії - довжина ременя від 106 до 112 см, на 52 розмір (XL);
  • 96 см по талії - довжина ременя від 110 до 116 см, на 54 розмір (XXL).

Як вибрати чоловічий ремінь

При підборі чоловічого ременя потрібно враховувати, що він повинен застібатися на 3-е отвір. Проколювати його додатково не варто - це лише знизить механічну міцність виробу. Краще зупинитися на більш відповідному варіанті.

Приділіть увагу швах - рядок повинна бути рівною і відповідати заданим рисунком по всій тривалості (наприклад, зигзаг, пунктир і ін.). Також перевірте товщину і якість матеріалу по вивороту і верху. Правильний чоловічий ремінь не повинен бути надмірно товстим або тонким.

Зігніть ремінь і зверніть увагу на його стан - у хорошого виробу не повинно залишитися ніяких слідів залома, з жодною зі сторін. Також потягніть ремінь в сторони (розтягнення по горизонталі). Він не повинен пружинити і тягнутися занадто вільно. Якщо це сталося, значить в майбутньому ремінь деформується (витягнеться) і отвори для фіксатора пряжки почнуть розповзатися, а з боку спини він завжди буде йти «хвилею». Оптимальне розтягнення - до 1 сантиметра.

Прошитий по периметру чоловічий ремінь прослужить довше, тому що відсутність рядки свідчить про те, що виріб просто проклеєні, чому незабаром воно почне розшаровуватися. Природно, також важливий колір і стиль ременів, їх сполучуваність з взуттям. Наприклад, деякі великі компанії спеціалізуються на реалізації ременів в комплекті з черевиками.

Автор: Олена Тихонова
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на чоловічий журнал manorama.ru обов'язкова!

Це варто почитати:

Правильне чоловіча білизна: яке воно має бути?
Чоловічий стиль мілітарі
підтяжки чоловічі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com