рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бонбоньєрка своїми руками. Обговорення на LiveInternet

Цитата повідомлення ruzan55 Бонбоньєрка своїми руками

Бонбоньєрки на весілля своїми руками мріє зробити майже кожна наречена Бонбоньєрки на весілля своїми руками мріє зробити майже кожна наречена. На жаль, не у кожної вистачає сил і часу на реалізацію задуманого. В якості допомоги закоханим дівчатам публікую черговий майстер-клас, після перегляду якого Ви з легкістю виготовите своїми руками симпатичні бонбоньєрки, схожі на сумочки. Підносячи гостям запрошеним на весілля ці милі подаруночки з солодощами, в відповідь, ви отримаєте безліч позитивних емоцій і зізнань.

Подарункова упаковка своїми руками - черговий майстер-клас з виготовлення симпатичною і простий весільної бонбоньєрки Подарункова упаковка своїми руками - черговий майстер-клас з виготовлення симпатичною і простий весільної бонбоньєрки. На цей раз наша бонбоньєрки буде схожа на пакетик. Форма у бонбоньєрки дуже проста, не вимагає віртуозного володіння ножицями. Алгоритм складання стандартний: вирізаємо, продавлюємо лінії згину, звертаємо і склеюємо дно. Результат чудовий - подарункова упаковка для солодощів своїми руками за три хвилини.

Форма коробочки, опублікована в цій статті, належить до категорії не дуже складних Форма коробочки, опублікована в цій статті, належить до категорії не дуже складних. Виготовляти в сьогоднішньому майстер-класі ми будемо коробочку у вигляді валізки. Ця коробочка досить поширена, але знайти готову викрійку в інтернеті я змогла не одразу. Та й після цього все одно довелося доводити її до пуття. Хочеться відзначити, що як і всі інші, ця форма коробочки помістилася на стандартному аркуші формату А4 і при цьому, в зібраному вигляді, виявилася досить місткою.

Як зробити коробочку з картону я покажу в цьому, черговому, моєму майстер-класі Як зробити коробочку з картону я покажу в цьому, черговому, моєму майстер-класі. На цей раз форма створюваної нами коробочки буде шестикутна, а кришечка при закритті перетвориться в квіточку. Незважаючи на те, що коробочка вийде досить місткою, нам як і раніше досить буде одного листа текстурного картону формату А4. Щоб зробити коробочку озброюємось ножицями, металевою лінійкою, канцелярським ножем і клеєм, дивимося майстер-клас і приступаємо до роботи.

Автор: Олена Говорун , 12 Січ 2012 • 21:20 15 коментарів

Як робити коробочки з паперу розповідаю і показую в своїй черговій публікації Як робити коробочки з паперу розповідаю і показую в своїй черговій публікації. На цей раз ми з вами виготовимо класичну весільну бонбоньєрку. Її відмінною рисою буде швидкість і простота виготовлення. І те й інше можливо завдяки нескладній викрійці, підігнаній під стандартні розміри звичайного DVD диска, який ми будемо використовувати в якості лекала. Після перегляду уроку питання: «Як просто і швидко робити коробочки з паперу?» Перестане вас турбувати. Ви будете у всеозброєнні навіть якщо до весілля залишилися лічені дні, а в гостях буде пів міста.

Виготовлення бонбоньєрок для весілля, процес зовсім не складний, якщо як слід до нього підготуватися Виготовлення бонбоньєрок для весілля, процес зовсім не складний, якщо як слід до нього підготуватися. Саме цим ми з Вами зараз і займемося. Публікую черговий майстер-клас про виготовлення бонбоньєрок форма якого, звичайно ж є в моєму відеокурсу. Сьогоднішня бонбоньєрки матиме форму подарунковій сумочки. Буде проста у виготовленні і відніме у Вас не так вже й багато часу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com