рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Я зустрів вас

Літо. Лужок. Колишні дружини, коханки і просто знайомі водять хоровод навколо Горинича, який сидить в старовинному кріслі, що дістався від діда.
Жінки співають протяжну пісню, згадуючи минулі роки і шкодуючи про минуле щастя. Кожна хоче виділитися з хору і звернути увагу на себе, тому пісня виходить погано, через неправильне багатоголосся.
Горинич морщиться. Витончений слух плюс теоретичні знання в області акустики не схвалюють їх самодіяльного співу, і вважають за краще живому неотрепетірованному звуку - прослуховування музики, яка запротокольовано на доріжках і треках.
Однак вид жінок, полинялих з роками від дощів і вигорілих місцями на сонці, все ж поки не сильно дратує його.
На перший план висувається одна з них, наймолодша, якщо порівнювати з іншими і за нуль прийняти якесь «х». Вона повертається до Гориничу задом, обтягнутим світлою матерією з брюк і починає ритися в сумочці, як ніби забула там щось важливе.
Горинич клює на приманку і починає конкретно витріщається на обтягнуті дорогою матерією частини тіла.
Іншим прикро, що вони не здогадалися зробити те ж саме. І їм нічого не залишається іншого, як продовжувати водити хоровод, чекаючи, що ж буде далі, чим справа закінчиться і на чому ж серце заспокоїться.
Щоб нікого не образити і не отримати в спину належних несправедливих прокльонів, Горинич вирішує всіх обдарувати прокладками, незалежно від віку.
Пухкі пачки вручаються тут же - по одній в руки, по попередньо заготовленим списком.
Особи, задоволених увагою до себе жінок, світлішають, тому що ні перше, ні друге, ні третє премій присвоюють, і цим актом все гамузом прирівнюються до спільного знаменника. Продумана зрівнялівка не ображає нікого і примиряє всіх.
Молодші, не втрачаючи часу дарма, починають підкладати їх куди слід і, відчувши комфорт, прикидають, скільки ж він може тривати, згідно з проведеними по телевізору випробувань.
Більш літні жінки, червоніючи і бентежачись, вирішуються попросити, щоб їм поставили хоч автограф на пам'ять, прямо на гладкій поверхні виробів.
Горинич не відмовляє нікому, автографи так і сиплються з-під його пера. Деяким він записує і номер свого мобільного тут же.
Запановує повна гармонія. Ніхто не забутий. Ніщо не забуте. І все пам'ятається, як ніби було тільки вчора.
Настає момент розставання, хвилина, яку вже давно чекають обидві сторони, так як всім вже набридло вдавати. Від цього сильно втомлюються м'язи обличчя і шиї, і скільки часу знадобиться, щоб відновити все це господарство потім - невідомо. Але те, що залишаться сліди у вигляді шрамів і рубців - це гарантовано.
Обіймам і поцілункам немає кінця. Перемазаний помадою Горинич посміхається, задоволений результатами своєї зовнішньої і внутрішньої політики, а вітер задоволений тим, що можна побавитися і побеситься, ганяючи по траві прокладки різних кольорів і фасонів - і ті, які на кожен день, і ті, які на вихідні і святкові дні .
Шоу втомило нашого героя. Погляд його розсіяний, але також зорок, як раніше, тому він відразу помічає чарівне створіння, що причаїлася в самому кутку сценічного простору.
Він дякує за увагу, але припиняє домагання єдиним перевіреним способом - він рятується втечею, благо автомобіль вже залитий бензином, заправлений олією, а накачані колеса тільки і чекають того, щоб вирушити в дорогу.


рецензії

Анечка! Я якось раніше пропустив цей гумор. Дуже радий, що побачив посилання на фейсбуці. Мені подобається, що ти торкаєшся смішні і негативні сторони життя. Шоу і халявні для багатьох непотрібні подарунки. Ось тільки не виправдовую Горинича, що відхилив домагання "чарівного створення" Справжня Горинич уволок б її в свій замок. Зелена кнопка. З посмішкою, Е.М.
Євген Борисович Мясин 15.04.2019 13:43 Заявити про порушення

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com