рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Підкувати блоху «сибірський лівша» намагався сім років

Анатолій Коненко входить в трійку світових лідерів

Анатолій Коненко входить в трійку світових лідерів! Виснажливо копіткій ремеслу він віддав багато років, але популярність прийшла лише в останні два роки завдяки двом пересувним виставкам. До нас приїхала одна з них - налічує близько трьохсот експонатів. На них раз у раз зазіхають з пачками грошей різні колекціонери, проте не все продається. На питання «Амурка» про дивовижний майстра відповідає менеджер гучної експозиції Миляуша Усманова. - Відвідувачі сприймають мікромініатюр як дивацтво, і далеко не всі розуміють - для чого потрібен цей вид мистецтва? - З одного боку, воно показує, що людські можливості безмежні, а з іншого - це демонстрація високих технологій. За кордоном такі майстри працюють в основному в області технічного спрямування, а у нас - видовищного. Анатолій Коненко мріє відродити те духовне начало, яким за старих часів славилися російські умільці. Адже скільки відомо історичних фактів, коли наші майстри давали фору за кордоном, вражали своїми золотими руками. Тому сьогодні тим більше прикро, що ми нічого про них не знаємо. - У Росії Анатолій Коненко неперевершений віртуоз своєї справи? - Звання кращого майстра довів двома шедеврами - «Підкована блоха» і «Караван верблюдів у вушку голки», які є на виставці. Роботи такого рівня здатні зробити тільки три майстри в усьому світі. - Знаменита історія з книги «Лівша» отримала друге народження? - Казку, придуману Миколою Лєсковим про тульського майстра, якому вдалося підкувати блоху, ще раніше втілив в життя іншої умілець - Ніколо Сядристий. На Русі було багато майстрів-віртуозів. Образ, створений в книзі, збірний. Як не дивно, уявлення про «лівші», ніби у нього краще розвинена ліва рука, помилково. У перекладі з давньоруської це слово означає «майстер на всі руки». - Книга рекордів Гіннесса, звичайно, не обійшла увагою автора виставки? - За найменшу книгу в світі, розмір якої 9 на 9 міліметрів (це повість Чехова «Хамелеон»), майстер занесений в Книгу Гіннеса в 1996 році. До речі, мікромініатюрних книги в творчості Коненко стали одним з провідних напрямків. Крім друкованих сторінок з текстом, який цілком можна читати за допомогою лупи, є ще ілюстрації. Щоб видавати такі «дива», майстер зробив друкарський верстат. Все мініатюрні книги мають жорсткий палітурка, а по корінці зшиваються голочкою кактуса і нитками тутового шовкопряда. Причому Анатолій Іванович сам від початку і до кінця займається виробництвом. Він і технік, і художник, і дизайнер. Його книги виходять накладами від 30 до 99 примірників кожна. - І все-таки, як йому вдалося підкувати блоху? - Технологію Коненко шукав сім з половиною років! Блоха справжня, в лапках просвердлені дірочки на частки мікрон і приставлені золоті підкови. Це одна з тих робіт, де для твердості руки і точності пальці майстра рухалися лише між ударами серця. До речі, за роботою умілець виглядає так, ніби заснув. Під час творчості без єдиного руху «лівші» доводиться проводити по дві-три години. - Найвідоміші живописні картини, такі, як «Сватання майора» Федотова або «Карнавал Санкт-Петербурга» Шемякіна, на виставці представлені в міліметрових розмірах. Як вони створювалися? - Кожна зображена на пластині з кістки мамонта звичайної акварельного фарбою і пензликом в два-три волосинки з хвоста білки. Причому кожен він волосок заточував під мікроскопом. Головне - розрахувати швидкість мазка і кількість фарби на пензлику. 12 років Коненко виробляв власну унікальну технологію. Сьогодні йому підвладне створити копію картини будь-якого художника буквально за місяць. - Де в Росії можна освоїти мистецтво мікромініатюри? - Єдина школа мікромініатюри та художньої майстерності створена Анатолієм Івановичем в місті Омську для обдарованих людей. Навчаються в ній безкоштовно. Коненко говорить так: «Якщо з 200 чоловік хоча б один стане майстром, значить, я не даремно прожив життя».


Відвідувачі сприймають мікромініатюр як дивацтво, і далеко не всі розуміють - для чого потрібен цей вид мистецтва?
У Росії Анатолій Коненко неперевершений віртуоз своєї справи?
Знаменита історія з книги «Лівша» отримала друге народження?
Книга рекордів Гіннесса, звичайно, не обійшла увагою автора виставки?
І все-таки, як йому вдалося підкувати блоху?
Як вони створювалися?
Де в Росії можна освоїти мистецтво мікромініатюри?

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com