рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно мити кішку

  1. підготовка
  2. моєму кішку
  3. помити кошеня

Будь-який власник кішок знає, що їх потрібно мити, але сумнівається, як часто це необхідно робити Будь-який власник кішок знає, що їх потрібно мити, але сумнівається, як часто це необхідно робити. З перших місяців життя кошеня потрібно привчати до цієї процедури, інакше в майбутньому ви зіткнетеся з серйозними проблемами.

Перший раз помити кота, якому рік або більше дуже складно, тому що це буде просто шок для тварини, і впоратися з ним вам навряд чи вдасться самотужки. Доведеться тримати його всією сім'єю, при цьому кіт буде вириватися, кричати дурним голосом, дряпатися і т.д. Загалом, щоб уникнути всього цього кошмару починати миття потрібно в ранньому віці і мити 5-6 разів на рік.

Тепер, коли розібралися з тим як часто треба мити, докладніше про те, як правильно це робити і які кошти використовувати.

підготовка

Перед тим як помістити кішку в ванну рекомендую прибрати всі зайві предмети: пляшки, мочалки, рушники і т.д. все, за що кішка може чіплятися. Заздалегідь відкрийте шампунь і підготуйте рушник, в яке потім загорнете кішку, воно повинно бути під рукою. Налаштуйте потрібний напір і температуру води, вона повинна бути теплою, приблизно 33-35 градусів. Дуже часто люди сумніваються, чи потрібно купувати для свого пухнастого улюбленця спеціальний котячий шампунь або ж можна обійтися простим господарським милом?

Якщо ви купили британського кошеня, то з самого дитинства необхідно доглядати за його шерстю і мити спеціальним шампунем для кішок. Вибирайте шампунь відповідно до типу і кольору шерсті. Мити милом не рекомендується, тому що воно сушить шкіру і зробить будь-яку навіть саму пухнасту шерсть жорсткою.

Дуже часто у кішок від цього з'являється лупа і вони починають постійно свербіти, як ніби завелися блохи. Щоб уникнути таких проблем, британську кішку рекомендую мити саме зволожуючими шампунями, що додають вовни еластичність і блиск.

моєму кішку

Тепер коли ви визначилися яким шампунем мити, переходимо до основної процедури. Отже, все готово до миття, залишається найскладніше - помістити кішку в ванну. Для цього найкраще взяти її за шкірку, щоб вона не змогла вирватися і подряпати вас. Посадивши кішку в ванну, відразу намочіть всю шерсть, все тіло крім носа і вух.

Найкраще мити кішку за допомогою душа, так вода буде менше розбризкується і тварина спокійніше це перенесе. Тримаючи душ в правій руці, лівою притримуйте кішку, тому що вона буде намагатися вистрибнути з ванни. Двері у ванну кімнату повинна бути закрита, щоб якщо це все-таки станеться, ви змогли швидко зловити кішку і знову помістити в ванну. В іншому випадку ви не тільки витратите купу часу на її упіймання, але і на збирання води по всій квартирі. Після декількох спроб втечі кішка зрозуміє, що це марно і швидше за все заспокоїться, тепер можна помити кішку шампунем.

Відкладайте душ і беріть пляшечку з шампунем. Нанесіть шампунь на спину і гарненько вспеньте правою рукою, лівою продовжуємо тримати кішку. По можливості поставте кота на задні лапки і розподіліть піну на грудку, передні лапки, животик, спинку, задні лапки і хвостик. Гарненько масажуємо руками, можна користуватися м'якою мочалкою. Буде правильно, якщо голову, а точніше між вух і підборіддя ви будете мити в останню чергу, тому що це буде найнеприємнішим для кішки.

Змивайте піну акуратно зверху вниз, стежте, щоб вода не потрапила у вуха. Коли все змиєте потрібно відразу звернути кішку в рушник і якийсь час потримати на руках, щоб вона остаточно заспокоїлася і відчула вашу турботу.

Багато хто задається питанням чи можна сушити кішку феном? Теоретично можна! Але більшість кішок бояться звуку фена і вважають за краще сохнути самостійно. Не варто травмувати психіку свого улюбленця. Постеліть біля батареї рушник або килимок і помістіть на нього кішку. Вона самостійно висушить залишки вологи на своїй шерсті. Важливим моментом є, при якій температурі кішка буде сохнути. У кімнаті має бути досить тепло - не холодніше 24 градусів і ніяких протягів!

помити кошеня

Рекомендую перший раз помити кошеня через 2-3 тижні, після того як він оселився в вашому домі, навіть якщо він не встиг забруднитися Рекомендую перший раз помити кошеня через 2-3 тижні, після того як він оселився в вашому домі, навіть якщо він не встиг забруднитися. За цей час кошеня вже адаптується на новому місці і звикне до вас.

Кошенята часто брудняться в лотку або можуть залізти в горщик з квітами і забруднитися землею, тому іноді доводиться мити їх мало не щотижня. Це цілком нормально, тому що малюки не так акуратні як дорослі кішки.

Тому скільки разів треба мити вашого кошеняти вирішуйте за обставинами, в залежності від ступеня забрудненості його шерсті. Помити маленького кошеняти набагато простіше, ніж дорослого кота. Він майже не буде чинити опір, це значно полегшить ваше завдання. У магазинах зараз великий асортимент шампунів для кішок, є і спеціальні шампуні для кошенят. Рекомендую використовувати гіпоалергенні зоошампуні зі збалансованим pH. Завдяки чому шерсть і шкіра будуть досить зволожені і здорові. Регулярно мийте свого кошеня приблизно раз в два місяці, це полегшить розчісування і забезпечить доглянутий і красивий вигляд.

Дуже часто люди сумніваються, чи потрібно купувати для свого пухнастого улюбленця спеціальний котячий шампунь або ж можна обійтися простим господарським милом?
Багато хто задається питанням чи можна сушити кішку феном?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com