рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як позбутися від бліх з будинку: тільки натуральних кошти

У будинку, де є тварини, часто поселяються непрохані гості - блохи

У будинку, де є тварини, часто поселяються непрохані гості - блохи. Вони не тільки дратують вихованців, а й можуть завдати шкоди здоров'ю членів сім'ї, викликавши захворювання. Існує кілька методів, які допоможуть без використання токсичних хімічних речовин.

Блохи - це крихітні безкрилі комахи червонувато-коричневого кольору. Щоб вижити, вони повинні харчуватися кров'ю, тому, потрапляючи в будинок, кусають тварин і людей.

повідомляє, що хвороби від укусів бліх (поряд з укусами кліщів і москітів) за останні пару років стали відбуватися в 3 рази частіше. У людей блохи можуть викликати алергічну реакцію; вони також викликають набряк шкіри і свербіж на місці укусу. Відомо, що блошина слина викликає шкірний дерматит і сверблячі висипи у людей.

Блохи небезпечні, так як вони є переносниками ряду захворювань:

Бубонна чума - це найвідоміша хвороба, яку переносять блохи. Її також називають «Чорна смерть»: в XIV столітті вона стала головною епідемією в Європі, в результаті чого загинуло 25 мільйонів чоловік або 60% відсотків населення Європи. Чума переноситься гризунами, а потім передається блохам, які, в свою чергу, заражають тварин і людей. Хоча сьогодні чума не є епідемією, в деяких країнах як і раніше реєструються випадки захворювання. Сьогодні бубонна чума успішно лікується за допомогою антибіотиків. Проте ВООЗ повідомляє, що якщо її не лікувати, вона призведе до смертельного результату.

Туларемія - серйозне інфекційне захворювання з Північної Америки. Деякі з найбільш очевидних симптомів тулареміі - біль в суглобах, діарея, озноб, постійна слабкість і раптова лихоманка. Туларемія лікується антибіотиками.

Блошиний тиф - хвороба переноситься щурами, а потім передається блохам. Загальні симптоми включають нудоту, озноб, слабкість, головний біль і високу температуру.

Тунгіоз - зрідка зустрічається в Північній Америці.

Потрібно відзначити, що блохи можуть також передавати стрічкових черв'яків і інших паразитів як людям, так і тваринам.

Як визначити, що в будинку є блохи

Найбільш очевидними ознаками присутності бліх є маленькі чорні цятки, які можна побачити по всьому будинку. Вони схожі на мелений чорний перець і насправді є фекаліями бліх.

Друга ознака - домашні вихованці часто вичісують і неспокійні. Випадання волосся, почервоніла шкіра і маленькі укуси на ній - ще одна ознака бліх.

Якщо ви помітили ці ознаки і симптоми, обов'язково перевірте всі місця в будинку, де можуть ховатися блохи. Особливо тріщини в підлозі, під меблями і в інших подібних місцях.

Як позбутися від бліх природними методами

1. Часниковий спрей

Роздавите кілька зубчиків і змішайте з водою, потім дайте настоятися близько 6 годин. Додайте ложку натурального рідкого мила, процідіть суміш і вилийте в распилітельную пляшку. Побризкайте в місцях скупчення бліх.

2. Яблучний оцет

Яблучний оцет - ще одне ефективно діюча природний засіб. Змішайте рівні частини води і оцту і влийте в распилітельную пляшку. Можна використовувати цей розчин практично скрізь, де є блохи: на дивані, килимку для собак, постільній білизні і навіть на вихованців.

3. Купання домашніх тварин

Щоб видалити бліх з домашніх тварин, виведіть їх на вулицю і вичешіть. При цьому поставте вашого вихованця на газету або рушник, щоб блохи впали на підстилку і ви могли негайно від них позбутися. Вимийте тварина натуральним протівоблошним шампунем, а потім розпорошите на шерсть розчин яблучного оцту.

4. Якісна прибирання будинку

Пропилососьте килими і дивани, виперіть все постільна білизна, наволочки, одяг і рушники, які знаходяться в місцях, де є блохи. Якщо у вас є потужний пароочиститель, пройдіться їм по завісах, - він уб'є не тільки бліх, а й їхні яйця.

5. Діатомова земля

Це засіб надзвичайно ефективно для боротьби з шкідниками, його можна використовувати як в будинку, так і безпосередньо на вихованця. Діатомова земля призводить до зневоднення і смерті бліх. Краще використовувати харчову діатомову землю: Управління продовольства і медикаментів США визнало її безпечним засобом для тварин і людей.

6. Саморобний порошок

Змішайте 1 чашку харчової діатомової землі з 10 краплями кедрового масла, додайте сушених трав - розмарин, деревій, котячу м'яту. Це ідеальний засіб від бліх для собак. Якщо ви хочете використовувати його для кішок, не додавайте масло кедрового дерева.

7. Масло ним

Це масло може знищити понад 200 різних сисних комах, в тому числі і бліх. Змішайте 1 столову ложку масла нима з 1 літром теплої води і 1/3 чайної ложкою миючого засобу. Залийте в распилітельную пляшку.

9. Розмариновий спрей

Варіть дві чашки свіжих гілочок розмарину в воді близько 30 хвилин. Процідіть рідину і додайте ще 4 літри води. Дайте спрею відстоятися, а після розпорошите на вихованця.

Якщо блохи все-таки вас вкусили, прикладіть на уражену ділянку пакетики від завареного чаю, гель алое вера або пасту з харчової соди з водою. Це полегшить свербіж. Ще одним ефективним засобом від укусів бліх є суміш ефірного масла базиліка і лаванди, яка також допомагає при свербінні і запаленні.

Читайте далі:

Як позбутися від кліщів у дворі і будинку

прості способи відлякування комах

Кращі ефірні масла для лікування укусів комах

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com