рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Обережно: мрії збуваються! Або знову про гроші, щастя і інших бажаннях

  1. Робота над помилками

продовжуємо тему здійснення мрій читачів ! Замовлення приходять різні: на додаток грошей і зростання бізнесу, залучення чоловіки і щоб вийти заміж, на народження дітей, яких дуже хочеться, але чомусь і по чиїйсь волі не виходить.

Бажання, як звичайно, звичайні і будь-яка людина не проти мати все вище перераховане. Але будьте обережні: мрії збуваються! Але не буває простих рецептів, все в нашому житті не просто так. І про це ми зараз поговоримо!

Багато методики вчать людей оптимізму, але не всім дано так відразу прийняти легке і позитивне ставлення до життя. мені особисто сіморонскіх техніки дуже подобаються, тому що я - весела. Але не у всіх це справа добре виходить.

Слуашайте реальну історію з життя:

Прийшла до мене моя подружка - Лялечка і каже: «Ну скільки я так буду жити по-дурному. Мені гроші потрібні, давай Сіморон . »

Я відповідаю: «Не питання! Тобі скільки грошей треба? »

Довге мовчання ... Довелося пояснювати, що це важливо - знати, скільки грошей і на коли тобі потрібно. Вибрали ми техніку «Поднімалка» . Підняли грошей. На наступний день не встигла Лялька зайти в магазин, де працює продавцем - під'їхав на таксі статечний чоловік і скупив у неї ВСЕ були в запасі дівідюкі. Прибуток ми підняли, тільки не Ляльці, а її господареві ... А до вечора заявилася вона до мене в сльозах - загноїлися у Ляльки мізинчик на руках.

  • Мізинчик - палець, який відповідає за комунікабельність і грошові питання.
  • Ніготь символізує захист.
  • Гній - неотреагірованние вчасно гнів.

Беру я свою заговорений сіль і роблю Ляльці компрес, а сама питання задаю. І з'ясовується, що в дитинстві Лялечка вірила в комунізм, при якому гроші будуть не потрібні. Потім пару раз, коли Лялька попросила у мами грошей, та її сильно і непедагогічно вилаяла. З тих пір у дівчати залишилося по відношенню до грошей три почуття: сором, вина, страх.

Ну, а гроші люблять тих, хто любить їх. А ніяк не навпаки.

Робота над помилками

Перший крок. Згадали ми все Лялині почуття по відношенню до грошей, бідну Лялькіна маму, яка страждала на нападами депресії і зриває на ній накопичений негатив - переписали минуле .

Другий крок. Випустили червоного дракона. Весь накопичений в дитинстві гнів зібрали і видихнули. І перетворився він в червоні квіти.

Третій крок. Поміняли сором, провину і страх на ЛЮБОВ, СИЛУ, приємний, ДОСТАТОК, ПОДЯКА.

Записали ці слова на листочку паперу красивими червоними буквами і повторили вголос.

Четвертий крок. Не пам'ятаю вже, хто мені цей ритуал порадив - знаю його років десять. Села Ляля на дивані зручніше, дістала найбільшу грошову купюру зі свого гаманця , Поклала на живіт. Закрила очі і стала повторювати слова «любов, сила, прийняття, достаток, подяку». Коли відчула приємне тепло, яке породжене вібрацією цих слів, вона подумки відпустила грошову купюру в подорож. Представила, як та облітає всю земну кулю, і повертається до Лялі на коліна, а за нею спрямовуються такі ж купюри. Дуже багато. Незліченна кількість.

Мізинчик зажили без хірургічного втручання. А Ляльці тепер всюди гроші трапляються - постійно знаходить прямо на дорозі, під ногами. Головне, щоб не забувала дякувати Всесвіт. Як звикне до грошей, що ніякі вони не страшні і не брудні, а дуже навіть чисті й хороші, так і привалить їй дохід в бізнесі.

Хочеш мати те, чого у тебе ніколи не було, зроби те, чого ніколи не робив!

Багато читали книги К. Кастанеди і сьогодні я хочу нагадати той солодкий момент, коли древній і неосвічений індіанець Дон Хуан сказав чистенькому розумненьким студенту Карлосу: «Людина - це світиться яйце. Що можна змінити в світиться яйце? »З упевненістю можу сказати, що саме ця фраза перевернула життя. Змінити можна тільки тип своєї енергетики. Будеш випромінювати зневіру - отримаєш, як мінімум, погану погоду. Будеш сіяти щастям, отримаєш ... все, що захочеш!

У мене є сім ключів, які відкривають двері щастя. Ось вони:

1. Відповідальність

Зрозумійте, що за все зло і добро в вашому світі відповідальні тільки ви! Ви - головний, найулюбленіший і найважливіша людина у вашому житті. Ніхто інший не прикрасить ваше життя краще вас самих! Так прикрашайте!

2. У житті немає нерозв'язних проблем - є тільки оцінити потреби

Не витрачайте свої сили і творчу енергію на злобу і невдоволення з приводу помилок і неправильної поведінки інших людей. Світ недосконалий, але що особисто ви зробили для того, щоб він став краще

Визначте, що або хто вас дратує, ніж ви незадоволені і напишіть якательний переклад . Завдання почнуть вирішуватися.

3. Навчіться говорити «Так» собі і «Ні» всім іншим

Дозвольте собі бути здоровим, багатим, сильним, красивим, струнким , Привабливим. Якщо відчуваєте бажання допомагати іншим - допомагайте, але не робіть нічого через силу або всупереч власним бажанням. Ви маєте повне право сказати «ні», навіть якщо у вас немає «поважних» з точки зору інших людей причин відмовити їм.

4. Будьте готові сказати «ПВБ»

Завжди будьте готові читати надходять від світу сигнали. Якщо чуєте негативні новини, неприємні звістки - подумки відпускайте їх «Пішов Он, Бовдур» або скорочено ПВБ - як вчать Долохов і Гургані.

5. Будьте в курсі хороших новин

Моя улюблена новина на кожен день - «Я - надбання світу, диво всесвіту, дар Божий!» І я пам'ятаю, що кожна людина в моєму оточенні - точно таке ж безцінний скарб. Вирушаючи у справах, помічайте все хороше, навколо завжди щось відбувається важлива.

6. Розумний не той, хто правильно говорить, а той, хто правильно робить

Теоретичні знання - це всього лише мертва концепція. Мені байдуже, що я не розумію всієї глибини теорії Сіморон. Зате я знаю свої мотиви і потреби, прикрашаю дійсність і виконую мрії. І рідко себе питаю: чому не виконуються мрії (Тут слід клікнути тим, хто до цих пір не знає, чому так важко відбувається чуда).

7. Без кінця - не буває початку

Впорядковуючи свої відносини, справи, думки і емоції, завжди доводите розпочату справу до кінця. Не намагайтеся сидіти на двох стільцях. Починаючи нове життя, розберіть завали непотрібних речей і очистіть місце для нових. Точно так само чиніть їм у відносинах з людьми. Якщо ви хочете вийти заміж за іноземця, для початку розпрощайтеся по-хорошому зі своїм теперішнім іншому. Навіть якщо він був у чомусь дуже не правий, коли-то ж ви в нього закохалися ... Згадайте все хороше, подякуйте і відпустіть. Адже попереду у вас - чудове пригода!

З повагою, чарівниця Katharina Gotteskind!

Дорогі читачі! Стаття призначена для того, щоб Ви добре подумали перш ніж щось бажати і просити у Всесвіті. Не завжди все бажання повинні за помахом чарівної палички виконуватися, адже на те є вагомі причини. Мудрий той, хто ці причини знайде в собі!

Дякую вам за довіру!

блог.

Тобі скільки грошей треба?
Що можна змінити в світиться яйце?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com