рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корейська косметика - відгуки косметологів, хороша корейська косметика, відгуки

  1. Популярна корейська косметика - відгук косметолога
  2. Переваги корейської косметики
  3. Чи хороша корейська косметика?
  4. Особливості корейських засобів
  5. Популярна корейська косметика - відгуки косметологів

Вітаємо всіх шанувальників корейської косметики! Колектив Lunifera не перший рік радує вас статтями і оглядами про найцікавіші корейських засобах, цікавих новинки і б'юті-тренди від корейських гуру. Але ми-то цим живемо і дихаємо! А що на рахунок косметологів? Як вони ставляться до корейських засобів, які відгуки косметологів про корейську косметиці можна почути? У цій статті ми спробуємо розібратися з усіма цими питаннями, а також поговоримо про засоби, які, на думку косметологів, є кращими.

У цій статті ми спробуємо розібратися з усіма цими питаннями, а також поговоримо про засоби, які, на думку косметологів, є кращими

Популярна корейська косметика - відгук косметолога

Для створення цієї статті ми знайшли справжнісінького лікаря-косметолога, і поставили їй кілька запитань. Ніяких підробок! Тільки 100% ні косметологи. Косметолог-дерматолог Соболєва Людмила з 2000ого року працює в сфері краси, є членом асоціації «Медична естетика Росії», спеціалізується на таких областях, як контурна пластика шкіри, лазерне омолодження і мезотерапія. За 18 років роботи вона спробувала чимало корейських коштів, і за її зізнанням, корейські виробники зараз випускають найкращі продукти для догляду за шкірою і її відновлення. Тому в нашій статті ми будемо спиратися на її думку і багаторічний досвід в сфері б'юті-індустрії!

Поспілкувавшись з Людмилою, і поставивши їй кілька запитань, ми можемо сміливо стверджувати, що відгуки косметологів про корейську косметиці виключно позитивні. Тож не дивно, що в своїй роботі все більшу кількість косметологів використовує саме кошти з країни ранкової свіжості. Але чим же викликаний такий ажіотаж? Чому фахівці своєї справи вибирають саме корейську косметику для використання?

Відповідь Людмили: «Корейські виробники невтомно працюють над ефективною формулою засобів. Не важливо, мас-маркет це або люксові салонні кошти, які випускаються обмеженим тиражем. У розробці косметики корейські виробники використовують найефективніші технології, краще компоненти і плюс - чарівну упаковку, яка розтопить серце будь-якої дівчини в будь-якому віці. Корейські виробники впевнені, що шкіру обличчя краще можна привести в настільки відмінний стан, то використання декоративної косметики не знадобиться. З таким підходом догляд за шкірою виходить на новий рівень: дійсно, навіщо маскувати дефекти шкіри, якщо від них краще позбутися зовсім? ».

Так, з Людмилою складно не погодитися! Тим більше, що статистика говорить сама за себе: за неофіційними даними, зараз більше 38% жінок Росії користуються саме косметикою з Кореї. На регулярній основі або використовуючи хоча б 1-2 кошти в своєму щоденному догляді. «Бум» на корейську косметику настав в 2015ом році - з тих пір її полюбили всі. Тут слід сказати спасибі численним б'юті-блогерів, які перші розсмакували кошти корейців. Хоча багато наших і зарубіжні концерни також намагаються створювати косметику, схожу на корейську зовні, вона не відрізняється такою ефективністю і складом. Тому, при покупці таких коштів, ЛДІ найчастіше розчаровуються і знову повертаються до корейських «неповторним оригіналам».

На будь-якому сайті корейської косметики (включаючи Луніфера) Ви знайдете відгуки покупців, які вже оцінили ефективність корейських засобів. Велика частина відгуків - позитивні, тому можна сміливо сказати, що вони давно знайшли свою аудиторію. Тож не дивно, що на професійному рівні така косметика використовується і косметологами. Хто-хто, а вони знають толк в хороших і ефективних продуктах!

Хто-хто, а вони знають толк в хороших і ефективних продуктах

Переваги корейської косметики

Відмінний ефективний склад

На думку косметологів, корейська косметика унікальна саме завдяки своїм складом. Корейські виробники використовують найкращі компоненти: равликовий муцин, екстракти морських водоростей, гіалуронову кислоту, колаген, аденозин, різні масла, витяжки з трав, ягід і фруктів, екстракт женьшеню. У комплексі ретельно вивірений «коктейль» з таких речовин покращує стан шкіри, надає лікувальну дію, бореться з висипом вугрів, зморшками. За визнанням Людмили Соболєвої, в корейської косметиці вона, як косметолог, найбільше любить ці компоненти:

Пептид Syn Ake

Незамінний компонент для в'янучої шкіри. Штучно синтезований пептид Syn Ake по своєму ефекту схожий з ботоксом: він буквально «заморожує» м'язи обличчя, заповнюючи і розгладжуючи зморшки. У своїй роботі Людмила використовує філери на основі цього пептиду. А для тих, хто хоче використовувати більш «легкі» аналоги, ми рекомендуємо спробувати уходовую серію Syn Ake від бренду Secret Key, яка включає в себе тонік, емульсію, крем для обличчя і для очей, а також листову маску. Регулярне використання коштів цієї серії допоможе значно скоротити кількість зморшок, розгладити так звані «гусячі лапки, усунути в'ялість і тьмяний колір шкіри.

Регулярне використання коштів цієї серії допоможе значно скоротити кількість зморшок, розгладити так звані «гусячі лапки, усунути в'ялість і тьмяний колір шкіри

равликовий муцин

Мабуть, найвідоміший компонент, який приніс справжню славу корейським виробникам (і зокрема бренду Mizon). Корейські засоби на основі равликового муцина володіють відмінним антіейдж дією, допомагають наситити шкіру вологою, відмінно її живлять і пом'якшують, розгладжують мімічні та вікові зморшки. За рахунок свого протизапального і антивікового дії, кошти на основі муцина рекомендують до використання багато косметологи. Муцин має відмінний хімічний склад, який включає в себе алантоїн і еластин, за рахунок яких Ви легко можете поліпшити стан своєї шкіри обличчя.

Екстракт ласточкиного гнізда

Досить новий компонент в косметології. Справа в тому, то в країнах Азії ластівки в'ють свої гнізда з морських водоростей, ікринок, мальків і інших «дарів моря». Хоч для нас це здається екзотикою, але в країнах Азії Ластівчине гніздо навіть вживають в їжу і вважають вкрай корисними для здоров'я. Все так і є - все Ластівчине гніздо містять величезну кількість корисних мікро і макроелементів, амінокислот, мінеральних речовин і йоду, які допомагають продовжити молодість шкіри, усунути її набряклість, підвищити захисну властивості шкіри і стимулювати процес її відновлення.

Все так і є - все Ластівчине гніздо містять величезну кількість корисних мікро і макроелементів, амінокислот, мінеральних речовин і йоду, які допомагають продовжити молодість шкіри, усунути її набряклість, підвищити захисну властивості шкіри і стимулювати процес її відновлення

вулканічна зола

Унікальний природний компонент, який допоможе власницям проблемної шкіри. Косметологи часто стикаються з серйозними недосконалостями шкіри у своїх пацієнтів, і кошти на основі вулканічної золи здорово допомагають в боротьбі за чистоту і здоров'я особи. Вулканічна зола, яка використовується в корейській косметиці, доведено - найкраща. Острів Чеджу, що з'явився в результаті виверження вулкана, є екологічно чистим місцем і природним заповідником, завдяки чому зола, яка використовується в косметиці корейських виробників, має унікальні властивості. Вона абсорбує надлишки шкірного себума, прекрасно регулює роботу сальних залоз і матує шкіру. У хімічному складі вулканічного попелу з Чеджу ви знайдете мінерали, органічні сполуки і мікроелементи - такі як селен, бор, йод, бром, рубідій і багато інших. Для виробництва косметики використовується тільки білий попіл, якому не менше 400000 років. Він не повинен містити будь-яких сторонніх домішок і проходить ретельний контроль якості.

АНА і ВНА кислоти

Ще два незамінних помічника в боротьбі за здоров'я і красу шкіри. АНА і ВНА кислоти є улюбленцями косметологів і покупців з проблемною шкірою. Цікаві кошти на основі цих двох кислот можна знайти у бренду CosRX. Відгуки покупців про цей бренд говорять самі за себе: кислоти діють щадяще, але при регулярному використанні допомагають позбутися навіть від серйозних недоліків шкіри, таких як вугрі, комедони, акне і серйозні запальні процеси. Альфагідроксільних кислоти діють на шкіру зсередини, допомагаючи прибрати ороговілі клітини шкіри і прискорити її оновлення, а бетагідроксільная кислота «добиває» недосконалості зовні, усуваючи їх на корені і перешкоджаючи їх подальшому появи. В результаті шкіра стає чистою, свіжою і значно більш рівною.

В результаті шкіра стає чистою, свіжою і значно більш рівною

Чи хороша корейська косметика?

Крім складу корейської косметики, за відгуками косметологів, у неї є й інші плюси:

  • Доступна ціна

Через високу конкуренцію виробники в Кореї беруть участь в постійній гонці. Навіть цінах люксових коштів не особливо «кусається» - виробники не можуть собі дозволити розслабитися і не завищують ціну штучно. Тому всі корейські засоби доступні для покупки, при тому що їх функціонал нітрохи не поступається преміальним європейським аналогам.

  • Зручне і безпечне використання коштів

Корейські виробники вважають, що догляд за шкірою повинен бути зручним і гігієнічним. Тому кожен засіб проходить ретельний контроль якості, а багато засобів забезпечені зручними лопатками для гігієнічного нанесення продукту.

  • Швидка ефективність

Виробники країни ранкової свіжості знають, що якщо їх кошти не будуть працювати, у бренда навіть не буде шансу потрапити на світовий ринок. Конкуренти - ух! З'їдять і навіть не подавляться. Тому вся корейська косметика працює дуже швидко - всього 2 тижні регулярного використання (а то і менше) і ви помітить значні поліпшення в стані шкіри.

  • Широкий вибір і незвичайні розробки

Корейські виробники випускають безліч засобів для будь-якого типу шкіри. Останні десять років все незвичайні розробки належать корейцям. Хто вивів на світовий ринок ББ крем? Хто розробив засоби на основі равликового муцина? Хто створив кушон? Хто придумав сплеш-маски? Корейські виробники ставлять тенденції і створюють продукти, які потім стають затребуваними в усьому світі!

Особливості корейських засобів

  • Відбілювання шкіри і високі сонцезахисні фактори

Хороша корейська косметика, відгуки про яку розносить сарафанне радіо, найчастіше спрямована на освітлення шкіри. При цьому всі декоративні засоби мають дуже високі фільтри захисту від сонця, що перешкоджає фотостаріння шкіри.

  • зволоження шкіри

Ще одна особливість всіх корейських засобів, в тому, що вони спрямовані на зволоження шкіри. Адже зволожена шкіра = молода! Тому всі засоби, і Догляду, і декоративні, спрямовані на зволоження шкіри і контроль її гідроліпідного балансу. Тому при регулярному використанні корейських коштів, Ви отримаєте зволожену, випещену шкіру.

  • Система подвійного очищення

Ще один секрет сяючою корейської шкіри - подвійна система очищення шкіри. Саме завдяки глибокому очищенню шкіри за допомогою спочатку пінки, а потім гідрофільному маслу, очищаються пори, скорочується кількість запалень і комедонов, особа стає більш пружним, шкіра виглядає свіжою і відпочила. Корейці використовують багатоступінчасті ритуали очищення шкіри, оскільки в мегаполісах занадто сильний рівень забруднення повітря, і весь пил осідає на шкірі. Ми думаємо, що і в Росії це дуже актуально, тому рекомендуємо брати на замітку! Відгуки про таку систему очищення шкіри тільки позитивні, і особливо полюбилася покупцям система очищення шкіри 4-2-4.

Популярна корейська косметика - відгуки косметологів

  • альгінатние маски

Довгий час маски на основі альгінової кислоти використовувалися лише косметологами в салонах. Адже при нанесенні маски на шкіру самій собі можна зіткнутися з певними складнощами. Серед корейських альгінатних масок кращими є маски від бренду Anskin - багатство вибору і різні обсяги зробили їх фаворитами. Особливою популярністю користуються маски з колагеном і охолоджуюча cool ice.

  • ББ, СС креми і кушон

Безперечно, тональні засоби від південнокорейських виробників - най-най! Їх унікальна здатність підлаштовуватися під колір шкіри, широкий вибір, різна щільність і фініш, відмінний склад і зручний формат зробили їх хітом продажів у всьому світі. Саме тому, косметологи рекомендують використовувати саме корейські засоби! ББ креми з щільним покриттям стануть незамінні в зимову пору року, легкі СС креми з зволожуючим складом - влітку, а кушон гарні в дорозі цілий рік, коли треба підправити макіяж і нанести тональний засіб найтоншим непомітним шаром.

Нічні маски незамінні, якщо Ви хочете від одного засобу за все і відразу. Коли на вранці необхідно бути красунею, а засинаєш чудовиськом J на ​​допомогу, як чарівна паличка феї-хресної, приходять вони! Нічні маски всього за одну ніч допоможуть відновити шкіру обличчя, усунути сліди втоми шкіри, наповнити її вологою і енергією.

  • листові маски

Листові маски відмінно підійдуть для регулярного догляду за шкірою. В першу чергу, вони її відмінно зволожують. У другу - заспокоюють після шкідливої ​​сонячної дії або різних подразнень.

  • гіпсова маска

Остання розробка корейських виробників. Довгий час гіпсові маски, як і альгінатние, можна було використовувати тільки в салонах косметологів. Гіпсові маски активізуються під впливом тепла шкіри і спеціального складу-есенції, буквально створюючи на шкірі «корсет». Під впливом «корсета, шкіра розгладжується, пропадають зморшки, усувається набряклість і набряклість обличчя, воно виглядає свіжим і відпочилим. До речі, гіпсові маски тепер можна придбати і у нас - можливо, скоро ми розповімо про них більш детально!

Краща корейська косметика - та, яка підходить вашій шкірі, і яка відповідає вашому ритму і темпу життя. Ми впевнені, що Ви знайдете серед різноманіття корейських засобів ті самі.

ВИБРАТИ КОСМЕТИКУ НА САЙТІ

З любов'ю, команда Lunifera

© 2018 Lunifera.ru. Стаття написана Дар'єю Соколової, спеціально для Lunifera.ru. Будь-яке копіювання без згоди адміністрації магазину заборонено.

А що на рахунок косметологів?
Як вони ставляться до корейських засобів, які відгуки косметологів про корейську косметиці можна почути?
Але чим же викликаний такий ажіотаж?
Чому фахівці своєї справи вибирають саме корейську косметику для використання?
З таким підходом догляд за шкірою виходить на новий рівень: дійсно, навіщо маскувати дефекти шкіри, якщо від них краще позбутися зовсім?
Чи хороша корейська косметика?
Хто вивів на світовий ринок ББ крем?
Хто розробив засоби на основі равликового муцина?
Хто створив кушон?
Хто придумав сплеш-маски?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com