рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вивести вошей у домашніх умовах?

  1. Що буває, якщо завелися воші?
  2. Як вивести вошей у домашніх умовах?
  3. Як вивести головних вошей у дітей в домашніх умовах?
  4. Як позбутися від головних вошей у дорослих?
  5. Як вивести лобкові воші?
  6. Як вивести платтяних вошей в домашніх умовах?
  7. Як захиститися від вошей?

Сьогодні на сайті sympaty.net обговоримо дуже неприємний, але важливе питання: «Як вивести вошей у домашніх умовах?». Напевно, багато хто з вас поморщились, тільки прочитавши його. А тепер уявіть, як почуваються люди, які зіткнулися з цією недугою.

Сьогодні на сайті sympaty

Хто такі воші?

Воші - це кровоссальні комахи-ектопаразити, які дуже комфортно себе почувають на тілі людини. Середній термін життя вошей - 30 днів. Але! За цей час вони обзаводяться численним потомством.

Воші можуть сильно нашкодити здоров'ю дітей і дорослих. Найпоширеніше захворювання, яке вони викликають, - це педикульоз. Також воші провокують поворотний тиф, волинську гарячку та інші інфекційні захворювання.

Воші бувають:

  • головними;
  • лобковими;
  • платтяними.

Найпоширеніші - це головні воші.

Сумно, що вони часто приживаються в волоссі дітей. І не дивно, що досить часто співробітники дитячих установ шукають відповідь на питання: «Як вивести вошей народними засобами в домашніх умовах?».

Лобкові воші - це сама «інтимна» різновид. Це, до речі, найменші воші, які прикріплюються до лобковим волоссю.

Також вони можуть прикріпитися і відкласти яйця-гниди на бровах, в бороді або пахвовій западині. Найчастіше лобковий педикульоз передається при статевому акті.

Платтяні воші найчастіше живуть в одязі та інших текстильних виробах. Їх ще називають «білизняними вошами». Вони можуть завдати шкоди людині при контакті з різними матеріалами.

Що буває, якщо завелися воші?

У місці, де живуть ці огидні комахи, може відчуватися дискомфорт, роздратування. Також можна побачити самих вошей і білястих гнид.

Ще можна виявити порожні кокони в областях поряд з місцем життя вошей. Це, наприклад, за вухами і ззаду на шиї (якщо мова йде про головні воші).

Найперший симптом після укусу - це сильне свербіння. Якщо сильно розчесати уражене місце, то можливе інфікування ранок і, як наслідок, гнійничкові захворювання шкірних покривів.

Також через сильний свербіння можуть з'явитися:

  • порушення сну;
  • загальне нездужання;
  • ушкодження шкірного покриву;
  • дратівливість і нервозність.

Як бачите, симптоми і сама перспектива бути покусаними вошами дуже і дуже неприємна. Тому якщо все-таки воші атакували, потрібно терміново і негайно вживати заходів.

Як вивести вошей у домашніх умовах?

Способів вивести вошей і гнид існує досить багато. І буде зовсім добре, якщо який-небудь засіб або метод призначить лікар-дерматолог.

Давайте розглянемо на сайті "Красива і Успішна» найпопулярніші і доступні способи вивести вошей і гнид в домашніх умовах. Зверніть увагу, вошей різних видів можна виводити по-різному.

Зверніть увагу, вошей різних видів можна виводити по-різному

Як вивести головних вошей у дітей в домашніх умовах?

Практично в будь-якій аптеці продається багато засобів від вошей для дітей різного віку. Наприклад, можна спробувати кошти «Пара плюс». Перед покупкою не соромтеся задавати фармацевтам більше питань і питати поради.

Також можна скористатися і народними засобами.

Найпростіший з них - це втирання в голову будь-якого рослинного масла. Після втирання голову потрібно добре укутати і почекати 3-4 години. Після процедури вошей і гнид потрібно вичесати чистої гребінцем.

Або можна спробувати миття волосся дігтярним милом. Завдяки йому можна вивести вошей досить швидко в домашніх умовах. Тільки після миття волосся потрібно ретельно прочісувати.

Як позбутися від головних вошей у дорослих?

В аптеці ви можете придбати, наприклад, крем «Ниттифор». До речі, його можна використовувати і для дітей від 5 років. Головне - заздалегідь проконсультуватися з фахівцем і переконатися, що засіб дійсно підходить малюкові.

З народних засобів від головних вошей ефективний свіжий сік журавлини. Протягом 10 днів його необхідно втирати в шкіру і коріння голови. Після процедури потрібно ретельно вичісувати вошей і гнид з волосся.

Також від педикульозу добре допомагає кошти з рослини череміца. Наприклад, в аптеці можна купити черемічную воду. Перед застосуванням волосся потрібно вимити, потім розподілити цей засіб по шкірі і укутати голову на 3-4 години. Після процедури голову потрібно ще раз ретельно вимити з шампунем, просушити і вичесати вошей. Можливо, процедуру з черемічной водою доведеться повторити не один раз.

Для дорослих людей придумані і більш радикальні методи боротьби з вошами.

Наприклад, перед сном можна рясно побризкати на волосся лак «Чарівність» (зрозуміло, якщо на нього немає алергії). Його потрібно досить багато (більше половини балона). Через хімічних складових воші вмирають. На ранок голову потрібно добре промити, а волосся - ретельно прочесати.

Також можна пофарбувати голову - хімікати в фарбі згубні для паразитів.

Як вивести лобкові воші?

Найпростіший і ефективний спосіб вивести лобкові воші в домашніх умовах - це сбривание волосся в лобкової зоні, навколо заднього проходу і під пахвами. Далі потрібно обробити уражені області будь-яким засобом, наприклад, кремом «Ниттифор».

Також можна спробувати натуральний засіб. Треба перемішати березовий дьоготь і вершкове масло в співвідношенні 1: 1. Засіб необхідно втирати в уражене місце протягом 10 днів (1 раз в день).

Зверніть увагу! Подібні заходи необхідні обом партнерам.

Як вивести платтяних вошей в домашніх умовах?

Якщо воші розлучилися в одязі і білизні, то потрібно негайно все обробити. Одяг та постільну білизну треба ретельно випрати і обов'язково прокип'ятити. Далі все речі потрібно добре просушити на свіжому повітрі. Нарешті, тканини необхідно добре проутюжить. Особливу увагу потрібно приділяти складкам, кишенях, коміром.

Інші не стираються речі (верхній одяг, матраци) потрібно почистити відповідними способами, потім добре просушити і провітрити.

Інші не стираються речі (верхній одяг, матраци) потрібно почистити відповідними способами, потім добре просушити і провітрити

Як захиститися від вошей?

Щоб не шукати відповідей на питання: «Як вивести вошей і гнид в домашніх умовах?», Важливо дотримуватися елементарних правил гігієни.

В першу чергу потрібно щодня міняти нижню білизну.

Також важливо щотижня міняти постільну білизну. Зверніть увагу! Простирадла, наволочки і підодіяльники потрібно обов'язково гладити, щоб убити шкідливих мікробів.

У будинку завжди слід підтримувати чистоту і порядок. І особливо важливо стежити за одягом в шафах.

Також не давайте нікому свої речі і не носіть чужі. Це не тільки не гігієнічно, але й небезпечно для вашого здоров'я.

При найменшій підозрі на педикульоз потрібно негайно вживати заходів по боротьбі з шкідливими комахами.

Отже, наш неприємна розмова про те, як швидко вивести вошей у домашніх умовах, добігає кінця. Дуже сподіваємося, що ви ніколи не зіштовхнетеся з цією неприємністю. А якщо раптом ви виявите непрошених гостей в своєму житті, то сподіваємося, що наші поради обов'язково вам знадобляться.

Будьте здорові!

-
Автор - Світлана Луч, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Що буває, якщо завелися воші?
Як вивести вошей у домашніх умовах?
Як вивести головних вошей у дітей в домашніх умовах?
Як позбутися від головних вошей у дорослих?
Як вивести лобкові воші?
Як вивести платтяних вошей в домашніх умовах?
Як захиститися від вошей?
Хто такі воші?
І не дивно, що досить часто співробітники дитячих установ шукають відповідь на питання: «Як вивести вошей народними засобами в домашніх умовах?
Що буває, якщо завелися воші?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com