рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Балки декоративні з поліуретану купити в Саратові

  1. Плюси поліуретанових декоративних балок
  2. Декоративні балки з поліуретану під дерево бренду Decomaster

Купити Декоративні балки з поліуретану з доставкою в Саратов

Продаж і доставка ліпного декору по всій Росії!

Зверніться за консультацією до наших менеджерів за безкоштовним телефоном 8-800-555-93-87

Дуже цікавою неординарною дизайнерської задумкою в даний час вважаються декоративні балки, за допомогою яких можна легко поміняти стиль приміщення від ренесансу до хай-тека. Балки з поліуретану виглядають як справжні дерев'яні (що видно на фото в каталозі сайту нашого інтернет-магазину). По суті, в залежності від форми фарбування, дані вироби можуть стати всім чим завгодно. Вартість поліуретанових декоративних балок дозволяє не тільки зробити чудовий ремонт, але і заощадити чималі гроші. Купити декоративні поліуретанові балки в Саратові можна просто і вигідно у нас.

Плюси поліуретанових декоративних балок

Поліуретанові балки, на відміну від справжніх, абсолютно не несуть на собі навантаження. Це чудовий предмет декору. як будь-які декоративні конструкції , Балки привносять чудову естетику в ваше житло, надають йому шик і елегантність.

Виробництво, доставка, встановлення декоративних поліуретанових балок займає зовсім небагато часу, ціна на такі елементи у багато разів менше, ніж на балки з натурального дерева.

Декоративні поліуретанові балки прекрасно вписуються в інтер'єри, в яких використовуються натуральні матеріали. Самі балки надають інтер'єру унікальний колорит епохи романтизму або лицарства, дають можливість розсунути або розмежувати простір, допомагають приховувати дефекти стель і стін.

Малоотлічіми зовні від балок, виконаних з натурального дерева, поліуретанові вироби з дизайнерської точки зору мають чимало плюсів:

  • Легкі, що значно полегшує монтаж і майже не збільшує навантаження на несучу конструкцію, не створює труднощів при транспортуванні балок.
  • Порожнисті усередині, що дозволяє приховати електропроводку, труби, дефекти стін, стелі.
  • Не піддаються впливу температурних перепадів, вологи.
  • Не підтримують горіння, що дозволяє здійснити монтаж вбудованих світильників.
  • Монтаж доступний непрофесіоналам, необхідно лише знати прості правила, мати базові навички. Балки міцно і швидко фіксуються на стелі за допомогою клею і шурупів.
  • Наявність декоративних елементів, консолей і ременів з імітацією кування, дозволяє зробити дизайн приміщення цільним і закінченим.
  • Балки з поліуретану екологічні і безпечні, не схильні до гниття, не уявляють жодного інтересу для паразитів.
  • Поліуретанові балки після монтування не покрутити, деформує, що іноді трапляється з дерев'яними аналогами.
  • Довговічність виробів дає можливість радіти прекрасному інтер'єру не один рік і не два.

Декоративні балки з поліуретану під дерево бренду Decomaster

Ми пропонуємо придбати у нас декоративні поліуретанові балки від китайської компанії Decomaster.

Ви можете придбати вироби різних розмірів під дерево, за допомогою яких легко оформити і просторі, і невеликі приміщення. Завдяки нашому каталогу ви
підберете відтінок під потрібний інтер'єр, а ціна балок залежить від їх розмірів. Досвідчені фахівці допоможуть зробити важливий вибір і проконсультують з усіх питань, якщо в цьому виникне необхідність. Наші клієнти відзначають чудову якість балок, їх практичність, надзвичайну простоту у використанні. Крім кольорових (забарвлених або тонованих) балок, є і нефарбовані: ви самі можете додати їм потрібний колір.

Крім кольорових (забарвлених або тонованих) балок, є і нефарбовані: ви самі можете додати їм потрібний колір

Для інтер'єрів, виконаних в стилі кантрі або прованс, характерна наявність стельових балок, проте навіть для дерев'яного будинку не завжди підходять дерев'яні балки і з точки зору дизайну, і від того, що натуральне дерево капризно, розбухає від вологи, схильне до гниття, пошкоджується комахами, може потріскатися, втратити свій вигляд. Таких недоліків абсолютно позбавлені поліуретанові декоративні балки виробництва Decomaster , Здатні прикрасити інтер'єр, в якому застосовані будь-які матеріали.

Стики поліуретанових балок маскуються ременями, що імітують металеві скоби. Це надає інтер'єру кімнати ще більш сільський вигляд. Крім цього, якщо балки прикріпити спеціальним чином, ви зможете візуально «розширити» стіни, «підняти» стелю. П-подібна конструкція виробів дуже зручна, дозволяє застосовувати балки не тільки для прикраси, але і цілком утилітарно. У балках під дерево маскується електропроводка, різні кабелі, водопровідні труби та ін.

Замовити балки з поліуретану Decomaster ви можете в нашому інтернет-магазині. Неважливо, Саратов чи ваше рідне місто або будь-який інший, це ніяк не вплине на легкість і зручність замовлення. Ми пропонуємо різні види балок, широкий вибір продукції дає можливість створити унікальний будь-якого інтер'єр. Використовуючи стельові декоративні балки, можна створити в будинку неперевершену атмосферу комфорту.

Стаття: « Декоративні балки для стелі: чудовий інтер'єрний варіант! »

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com