рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Космо Світ - Апарат ультразвукового пілінгу, ультразвукової чистки обличчя купити обладнання, ціна приладу

  1. Апарат для ультразвукового пілінгу складається з трьох основних елементів:

Обладнання та прилади для пілінгу, спочатку призначені для ретельного догляду за шкірою обличчя. Апарат ультразвукової для чищення особи ефективно стимулює обмін речовин, якісно очищає, підвищує ефективність лікарських і косметичних препаратів, ефективно розгладжує рубці, зморшки і шрами. Відновлює і лікувальну дію ультразвуку використовується вже щодо віддавна. Основне його призначення - усунення нерівностей шкіри обличчя, розгладження і повне видалення маленьких частинок, комедонов, акне, активація природного харчування і зволоження шкіри, поліпшення кровообігу, за рахунок м'якості мікро масажу підвищення пружності шкіри обличчя. Апарат для ультразвукового пілінгу діє найбільш щадяще і максимально ефективніше, вважається по праву найбільш популярним приладом в косметології. Апарат ультразвукової чистки обличчя, купити який ви зможете в нашій компанії, принесе шкірі молодий вид і здоров'я. Зараз професійний апарат для ультразвукової чистки обличчя, ціна якого задовольнить будь-якого, став максимально доступним для всіх бажаючих. Як показує практика, портативний ультразвуковий апарат для чищення особи і пілінгу, ні в чому не поступається своїм салонним аналогам, навіть навпаки він набагато зручніше і компактніше в експлуатації.

Апарат для ультразвукового пілінгу складається з трьох основних елементів:

- Генератор ультразвукової частоти, який поєднаний з блоком контролю і управління;

- Підключається щуп з інтегрованою металевою пластиною для вирівнювання і очищення шкіри обличчя;

- Блок живлення на 220 В.

Косметологічний ультразвуковий апарат для пілінгу створює сигнал ультразвука, частота якого становить близько 27 кГц. Цей сигнал по кабелю приходить на щуп з пластиною. Робоча частина пластини невелика, близько 1,5 кв см. Прилад для ультразвукового пілінгу шкіри обличчя створює у пацієнта масу позитивних емоцій, приємних відчуттів, про що свідчать численні позитивні відгуки. Сама процедура за часом він займає не більше 40 хвилин і проводиться він елементарно просто. Спочатку на проблемні ділянки шкіри обличчя наноситься потрібне косметичний засіб. Після, включається апарат для ультразвукової чистки, прикладається металева пластина, косметолог повільно починаєте водити пластину круговими рухами. Для проведення такої процедури зовсім не потрібно мати висококваліфікованого дерматолога, досить фахівця з середньою медичною освіту. Завдяки апарату для ультразвукової чистки обличчя, досягається максимальне комплексне очищення шкіри обличчя, в рази покращується кровообіг і розширення судин.

Якщо у Вас виникли будь-які технічні питання або Ви плануєте купити апарат ультразвукової чистки обличчя для свого салону краси або медичного центру, дзвоніть нам за телефоном (495) 646-13-92 Якщо у Вас виникли будь-які технічні питання або Ви плануєте купити апарат ультразвукової чистки обличчя для свого салону краси або медичного центру, дзвоніть нам за телефоном (495) 646-13-92   (495) 646-13-92 або пишіть по електронній пошті Ця e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript (495) 646-13-92 або пишіть по електронній пошті Ця e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript. Наші фахівці дадуть відповідь на всі питання, підкажуть вартість апарату для ультразвукового пілінгу, детально розкажуть про умови відстрочки платежу і системі знижок.

Апарат GD-07 4 в 1 для алмазної мікродермабарзіі, теплової терапії, фонофорез і ультразвукового пілінгу Апарат GD-07 4 в 1 для алмазної мікродермабарзіі, теплової терапії, фонофорез і ультразвукового пілінгу

Апарат GD-07 для алмазної мікродермабарзіі призначений для шліфування шкіри за допомогою алмазних наконечників і вакуумного всмоктування. Процедура безпечна, неінвазивна, без болю і не викликає подразнень шкіри, як у випадку інших методів пілінгу. Ця процедура ефективно регенерує і омолоджує шкіру. Процедура мікродермабразії не вимагає обмеження життєвої активності. Тільки на особливо чутливій шкірі може виникнути невелике почервоніння, яке зникає через кілька годин. Апарат комплектується 3-ма насадками з 9-ма наконечниками одна насадка для теплової терапії +2 насадки для фонофорез + ультразвуковий скрабер.

Апарат для ультразвукового фонофорезу і ультразвукової чистки (скрабер) шкіри OYAGA ol-201b Апарат для ультразвукового фонофорезу і ультразвукової чистки (скрабер) шкіри OYAGA ol-201b

Апарат OYAGA ol-201b призначений для проведення процедур ультразвукового фонофорезу і ультразвукової чистки (ультразвуковий скрабер). Апарат має компактні розміри, простий в експлуатації, надійний і практичний. Для проведення процедур фонофорез застосовуються дві насадки різної форми. Ще одна насадка застосовується для проведення теплових процедур охолодження і нагрівання. Не висока вартість обладнання і великий попит на дані процедури в косметології, дозволяє по максимуму перетворити цей апарат в безперервний джерело прибутку. Устаткування окупається дуже швидко і має високу експлуатаційну довговічність.

Детальніше...

Апарат для ультразвукового пілінгу, ультразвукової чистки обличчя SkinSonic InBloom (Польща) Апарат для ультразвукового пілінгу, ультразвукової чистки обличчя SkinSonic InBloom (Польща)

Апарат для ультразвукового пілінгу SkinSonic призначений для проведення процедур, із застосуванням ультразвукового пілінгу, фонофорез і світлотерапії LED. Використання цих методик дає глибоке очищення шкіри за допомогою ультразвукової кавітації, введення спеціальних препаратів, клітинний мікромасаж розгладжує зморшки і стимулюючий кровообіг, очищення шкіри від мертвих клітин та поверхневий пілінг шкіри, лікувальну терапію світлом LED (червоним або блакитним) і можливість її використання паралельно з кавітацією . Після процедур помітно зменшується жирність шкіри, звужуються пори, поліпшується колір обличчя.

Детальніше...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com