рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Апарат для ультразвукової чистки обличчя: огляд, ціни, відгуки

  1. Як працює апарат для ультразвукової чистки обличчя
  2. Показання і застереження до застосування ультразвукового чищення особи
  3. Види УЗД-апаратів та де їх краще придбати
  4. На що потрібно звертати увагу при виборі апарату для ультразвукової чистки обличчя
  5. Огляд популярних апаратів для очищення обличчя ультразвуком
  6. Порядок проведення процедури ультразвукової чистки обличчя
  7. Відгуки про апарати ультразвукової чистки обличчя

Кожна дівчина хоче виглядати красиво і молодо, мати відмінну фігуру і доглянуте обличчя. Шкіра обличчя буде м'якою і еластичною, якщо своєчасно і регулярно буде проводитися процедура очищення обличчя. Далі ви дізнаєтеся, як для цього ефективно використовувати ультразвуковий апарат.

У косметології використовують різні методи чищення засмічених пір особи. Найбільш популярною на сьогоднішній день є ультразвукова чистка шкірних покривів. Під час процедури виконується глибоке очищення, нормалізуються обмінні процеси і шкіра стає сяючою і здоровою.

Як працює апарат для ультразвукової чистки обличчя

Ультразвукова чистка - це вплив на шкіру обличчя високочастотними УЗ (ультразвуковими хвилями) хвилями. Шкірні покриви попередньо обробляються спеціальним гелем, далі проводиться вплив на шкіру волногенератором. УЗ-очищення грунтується на квітці.

Це процес утворення бульбашок пари, які пульсують і лопаються поблизу забруднень, руйнуючи їх.

Завдяки застосуванню ультразвуку значно прискорюється процес очищення і шкіра відмінно відновлюється.

Процедура УЗ-очищення відбувається абсолютно безболісно і беззвучно. Дівчині здається, що очищення відбувається в повній тиші, так як людський слух не сприймає ультразвук. Завдяки своїй універсальності апарат для УЗ-чистки обличчя допомагає досягти наступних ефектів:

  • дбайливе відлущування відмерлих клітин;
  • розгладження шкіри і менш помітні зморшки і рубці;
  • звуження пор і регулювання вироблення шкірного сала;
  • шкірні покриви очищаються від зовнішніх забруднень;
  • масаж шкіри на клітинному рівні завдяки високочастотним коливанням.

На думку косметологів після УФ-очищення обличчя стає більш гладким і зменшується кількість мімічних зморшок.

Показання і застереження до застосування ультразвукового чищення особи

Ультразвуковий метод очищення особи визнаний дуже ефективним для будь-якого виду шкіри. Однак застосовують його зазвичай для боротьби з проблемами шкірних покривів. УЗ-препарат допоможе:

  • позбутися від великої кількості чорних крапок на обличчі;
  • вирівняти текстуру шкіри;
  • очистити розширені пори і наситити клітини киснем;
  • поліпшити колір обличчя, позбувшись від тьмяності шкіри;
  • відновити тонус шкіри;
  • вивести шлаки і токсини з шкірних покривів;

Молодим дівчатам ультразвукова чистка допоможе позбутися від прищів і інших висипань, зменшити надмірний жирний блиск на обличчі. Для жінок у віці УЗ-апарат не менш корисний. Завдяки масажу тканин під час процедури шкіра обличчя набуває еластичність і невеликі зморшки розгладжуються.

УЗ-чистка обличчя, як і будь-яка косметична процедура із застосуванням спеціального препарату, має певні протипоказання:

  • шкірні захворювання (псоріаз, лишай та інші);
  • періоди вагітності і лактації;
  • ракові захворювання;
  • хвороби серця;
  • розлади нервової системи;
  • високий артеріальний тиск;
  • вірусні захворювання (герпес);
  • вік до 18 років.

Якщо перераховані вище протипоказання відсутні, то можна сміливо приступати до УЗ-чищенні особи.

Як красиво заплести косу на довге волосся Як красиво заплести косу на довге волосся   можна дізнатися з нашої публікації на сайті можна дізнатися з нашої публікації на сайті.

Способи прибрати плями від прищів на обличчі описані в цієї статті .

тут можна знайти рецепт маски з яйця для обличчя.

Види УЗД-апаратів та де їх краще придбати

Апарат для УЗ-чистки обличчя - універсальний інструмент, який підійде для використання як в салонах краси, так і в домашніх умовах. Отже, УЗ-апарати бувають двох типів:

Професійні моделі - використовуються в косметичних салонах. Ціна висока - від 250 $ до 2000 $. Однак функціонал в даних моделях дуже широкий. Основні функції професійних апаратів:

Портативні апарати - відмінний вибір для самостійного використання вдома. Невелика вага, компактний розмір, прийнятна ціна - реальні переваги портативного кошти.

Але кількість процедур обмежено. Безсумнівний плюс таких приладів - економія коштів за рахунок відмови від салонних процедур.

Придбати УЗ-апарат можна, замовивши його в інтернеті або в магазинах, які торгують медичною технікою. Краще купувати прилад в інтернеті, так як вартість значно нижче. Тільки необхідно робити замовлення на надійному сайті з хорошою репутацією.

Самий правильний вибір - замовлення на офіційному сайті виробника УЗ-апаратів.

На що потрібно звертати увагу при виборі апарату для ультразвукової чистки обличчя

Важливими показниками при виборі приладу для використання в домашніх умовах є потужність і вагу апарату, зручність в застосуванні, виробник і ціна товару. Варто розуміти, що в більшості випадків доводиться переплачувати за бренд. Тому перед покупкою приладу треба ретельно вивчити всі пропозиції.

Критерії вибору УЗ-апарату:

  1. Потужність - головна вимога. Від даного показника залежить очищає здатність приладу. Стандартна потужність портативних апаратів - від 0,4 до 2 Вт / см2. При наявності важеля регулювання потужності буде можливість індивідуального підбору для кожного типу шкіри;
  2. Вага та розмір - повинні бути невеликими, так як апарат під час процедури очищення шкіри обличчя необхідно постійно тримати під кутом 45⁰ протягом 30 хвилин. Приладу повинен бути невеликим, щоб його зручно було тримати в руках;
  3. Режими. Можливі один або кілька режимів роботи УЗ-апарату. Стандартно в приладах встановлюють два режими: імпульсний (підсилює кровообіг в шкірних покривах) і безперервний (очищає шкіру);
  4. Функціонал. Кожен виробник приладу пропонує різний функціонал. Вибирати необхідно з індивідуальних потреб. Купуючи багатофункціональний УЗ-апарат можна забезпечити себе широким спектром косметологічних процедур (очищення обличчя, пілінг, фонофорез) будинку, а не в салоні;
  5. Виробник. Апарати відомих виробників продаються з гарантією, що дає впевненість у довговічною роботі приладу і можливості обміну в разі поломки.
  6. Вартість. Краще придбай апарат з середнього цінового діапазону. Використовують прилад нечасто, тому переплачувати за модний зовнішній вигляд і безліч функцій не варто. Однак немає сенсу в придбанні занадто дешевого УЗ-апарату, так якість продукту буде поганим про пропрацює він недовго;
  7. Зовнішній вигляд. Важливо звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений прилад, і якість збірки. Портативний прилад повинен бути простого дизайну в стилі мінімалізму.

Зіставивши всі аспекти і характеристики, можна вибрати оптимальну модель з широкого асортименту приладів для УЗ-чистки обличчя.

Огляд популярних апаратів для очищення обличчя ультразвуком

Для повноцінного догляду за шкірою обличчя варто придбати портативний косметологічний препарат, який відмінно допоможе ретельно очищати шкірний покриви і боротися з висипаннями на обличчі. Перед покупкою УЗ-апарату необхідно ознайомитися з популярними моделями:

Gezatone HS2307i. Якісний прилад, вироблений у Франції. Вартість 5000 рублів. Потужність - максимум 2 Вт / см2. Прилад виконує 3 функції:

  • УЗ-чистка - очищення шкірних покривів від забруднень і надлишків продукції сальних залоз;
  • УЗ-масаж - делікатний і безболісний масаж шкіри обличчя на клітинному рівні;
  • фонофорез - проникнення глибоко під шкіру за допомогою УЗ-хвиль корисних компонентів косметичних засобів.

Gezatone HS2307i

Апарат допоможе впоратися з такими проблемами як сухість і чутливість шкіри обличчя, зневоднення і висипання акне, мімічні зморшки і нездоровий колір обличчя.

Gezatone Bio Sonic Потужність - максимум 0,8 Вт / см2. Відмінний прилад вартістю 6500 рублів, що включає в себе 4 новітніх технологій краси:

  • УЗ-пілінг - глибоке чищення шкірних покривів від ороговілих клітин, не розтягуючи шкіру і не доставляючи дискомфорту;
  • брашінг - усунення забруднень і залишків косметики з шкіри обличчя за допомогою спеціальних силіконових щіток і високочастотних коливань;
  • масаж - відбувається за рахунок впливу УЗ-хвиль і стимуляції кровообігу;
  • ліфтинг - підтяжка шкіри і розгладження мімічних зморшок завдяки виробленню колагену і еластину через поєднання процедур пілінгу і масажу.

Прилад підходить для регулярного догляду за шкірою обличчя жінок і чоловіків. УЗ-апарат Bio Sonic 800 дбайливо очистить шкіру, усуне зморшки і позбавить від набряклості особи.

LW Ефективний і недорогий апарат, що випускається в Китаї. Потужність 0,6-1,2 Вт / см2. Вартість 3700 рублів. За допомогою приладу можна проводити косметичні процедури:

  • тонизирование шкіри;
  • глибока чистка пір;
  • очищення від ороговілих клітин;
  • підтяжка шкіри.

Апарат LW 006 підвищує еластичність шкірних покривів і насичує тканини шкіри киснем.

Labelle. Виробник - Корея. Потужність 1 Вт / см2. Ціна - 7600 рублів. УЗ-прилад має два режими:

  • УЗ-пілінг - очищення забруднених пор шкіри і відлущування ороговілих частинок;
  • фонофорез - глибоке проникнення речовин косметичних препаратів в шкірні покриви.

УЗ-засіб Labelle активізує мікроцеркуліцію крові, проводить масаж і покращує стан шкіри.

СМЕ 222. Виробник - Китай. Потужність 0,1-2 Вт / см2. Вартість 12000 рублів. УЗ-апарат працює в постійному і імпульсному режимі. Прилад СМЕ 222 призначений для:

  • УЗ-ліфтингу шкіри;
  • фонофорез;
  • мікромасажу шкірних покривів особи.

Апарат очищає поверхню шкіри від забруднень і омолоджує її завдяки Мікромасаж.

Кожна модель ультразвукового апарату для чищення особи має свої переваги. Тому при покупці необхідно вибирати відповідно до своїх вимог і можливостей.

Порядок проведення процедури ультразвукової чистки обличчя

Як правильно користуватися апаратом для ультразвукової чистки обличчя? З метою отримання ефективного результату застосування УЗ-апарату необхідно пройти цілий курс процедур і дотримуватися певних етапів.

  1. Очищення шкіри обличчя забруднень, декоративної косметики за допомогою гелю або пінки для вмивання;
  2. Тінізації шкіри. На ватний диск наноситься косметичний тонік і акуратно протирається особа. Засіб додатково очистить і зволожить шкіру;
  3. Нанесення на обличчя спеціального контактного гелю, який підвищує провідність хвиль ультразвуку;
  4. УЗ-чистка. Включений УЗ-апарат легко притиснути до шкіри обличчя і просувати по масажних лініях по кутом 45⁰ від скронь до центру особи. Під час процедури лопатку приладу необхідно постійно очищати ватним диском. Час чищення - 25-30 хвилин;
  5. Фонофорез. На шкіру наноситься спеціальний косметичний препарат (наприклад, сироватка). Плоскою стороною лопатки апарату проводиться масаж протягом 5-10 хвилин до повного усмоктування засобу;
  6. Нанесення на обличчя маски або крему в залежності від типу шкіри.

Ультразвукові апарати забезпечують комплексний догляд за шкірою обличчя, економлять час і гроші, відрізняються легкістю і зручністю при використанні. Вибравши якісний прилад можна отримати відмінний ефект і молоду сяючу шкіру.

Відгуки про апарати ультразвукової чистки обличчя

Я регулярно проходила курс ультразвукової чистки обличчя в салонах. Але з кожним роком процедура ця все дорожчала і дорожчала. Тому вирішила придбати собі прилад для домашнього використання. Вибір припав на LW006, який я замовила на сайті Аліекспресс. Досвід покупок на цьому сайті у мене вже був. Прилад в принципі мені подобається. Але їм звичайно треба призвичаїтися користуватися. Чорні точки зовсім не зникають, але стають набагато менш помітніше. Потім я чищу особа вручну. Особа стає дуже гладким! І це кращий ефект! Тому прилад раджу!

Лариса, 35 років, Магадан

Прилад Gezatone Bio Sonic мені подарували подруги на день народження. Користуюся місяць і можу сказати, що особливих змін на шкірі обличчя я не замітали на жаль. Стало трохи менше прищів, але від чорних крапок я не позбулася. Може я очікувала занадто великого ефекту. Але в будь-якому випадку застосовувати цей препарат потрібно в комплексі з іншими косметичними процедурами.

Катерина, 31 рік, Оренбург

Я з юності ретельно стежу за своєю шкірою і тому покупка приладу Gezatone HS2307i стала черговим придбанням по догляду для обличчя. У мене іноді лущиться обличчя і забруднюються пори. Так ось після процедури чищення особи коду стає рівною і лущення повністю зникають! Мені пристрій дуже сподобалося. Тому всім щиро раджу.

Марина, 25 років, Псков

Я регулярно вже багато років ходжу до косметолога. І вона мені робить чистку особи апаратом Gezatone HS2307i. Послуга ця не дешева. Тому я вирішила купити собі цей агрегат і користуватися ним будинку самостійно. Етапи процедури я знала, так як бачила і відчула все це неодноразово. З першого разу добре очистити шкіру не вийшло. Але повторивши всі, мені вдалося відмінно прибрати ороговілі клітини з шкіри і прибрати сальний наліт. Шкіра чиста і свіжа після процедури. Глибокі забруднення цей прилад не прибере, звичайно. Але і одержуваний результат мені дуже подобається.

Наталя, 39 років, Балашиха

Інструкція до одного з апаратів ультразвукової чистки обличчя - в наступному відео.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com