рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати апарат для манікюру - рекомендації та огляд моделей

  1. Машинка для манікюру - багатофункціональний помічник нейл-майстра
  2. Принцип роботи фрези для апаратного манікюру
  3. Апарат для манікюру і педикюру - основні види
  4. Які фрези потрібні для апаратного манікюру
  5. Як вибрати фрезер для манікюру
  6. призначення апарату
  7. Технічні характеристики і параметри
  8. Виробники
  9. Ціна

Нігтьової сервіс - мабуть, сама стрімко розвивається сфера в індустрії краси. Студії експрес-манікюру ростуть, як гриби після дощу, виставки і презентації заполонили великі міста, а тренди на дизайн нігтів з сезону в сезон не перестають вражати жінок по всьому світу. Все це пояснюється лише одним фактом - манікюр став невід'ємною частинкою образу, голосно заявляє про характер, звички, спосіб життя і навіть ступеня доглянутості представниці прекрасної статі. Логічно, що тепер виконати рутинні Догляду маніпуляції на увазі високого потоку клієнтів стало набагато складніше. Та й конкуренція ринку підстьобує майстрів робити свою роботу якісніше, швидше і краще. Невід'ємним помічником профі стали спеціалізовані машинки для обробки пластин і кутикул. Експерти ProstoNail розкажуть, як вибрати апарат для манікюру і за якими характеристиками оцінити його ефективність. Обіцяємо не приховати жодного нюансу.

Машинка для манікюру - багатофункціональний помічник нейл-майстра

Апаратний манікюр. Зараз цим словосполученням нікого не здивуєш, а ще десяток років тому подібну назву здавалося дивиною. Ми вже розповідали про історію еволюції догляду за нігтями , Але глобально нині можна виділити два напрямки. Перше має на увазі повне і нещадне видалення кутикули, а друге декларує дбайливе ставлення до настільки чутливому ділянці епідермісу, захищає нігтьове ложе. Ім'я другого підходу - європейський манікюр .

Дивно, але факт, що апаратний манікюр до нас також прийшов з європейського континенту, а точніше, з Німеччини. Саме там народився і виріс винахідник диво-машинки - Едуард Герлах. Але давайте по порядку. Едуард Герлах, родом з провінційного містечка Люббек, заробляв на життя виробництвом крему для пом'якшення грубої шкіри стоп. Це засіб було настільки дієво і популярно серед населення, що незабаром його поставили на фабричний випуск. Даний факт поклав початок імперії косметично-фармацевтичного бренду Gehwol. Справу батька продовжив його син - знаменитий подолог Едуард Герлах (що ж, фантазії німцям у вигадуванні імен не позичати). Хлопець допомагав пацієнтам з запущеними формами грибкових інфекцій, з вростає нігтями і з тріщинами на п'ятах. Саме з його легкої подачі було вирішено винайти апарат для догляду за ногами. Ідея виникла в 1966 році, а вже в 1969 році світ побачив однойменний манікюрний апарат Герлах. До 1970 року конструкція приладу вдосконалюється, а переваги машинки роблять її справжнім хітом продажів. Саме з тих же самих пір апарати для манікюру стають невід'ємними помічниками профі, що використовуються не тільки для догляду, але і для прикраси нагідок на руках і ногах.

Так що ж собою являє ця машинка для апаратного манікюру? Фрезер - класичний прилад, що працює від живлення електромережі і широко використовуваний в подології, а також сфері нігтьового сервісу. Прилад можна застосовувати:

  • для корекції форми і довжини нігтьових пластин;
  • для модифікації нігтів при нарощуванні акрилом або гелем;
  • для зняття гелевого покриття;
  • для ретельного і делікатного видалення кутикули і м'якою опрацювання бічних валиків;
  • для шліфування й полірування пластин, в тому числі і вирівнювання нігтьових пластин з певними дефектами;
  • для видалення шару ороговілої дерми на стопах і пальчиках.

Як бачите, широкий спектр застосування просто таки не залишає сумнівів для покупки настільки функціонального апарату. Будьте впевнені, «обновка» точно не простоїть без діла. Особливо, якщо ви практикуючий майстер з великою клієнтською базою або ж новачок, ледь облаштувати свій персональний кабінет на дому . Конструкція сучасних апаратів також продумана до дрібниць: ви вибираєте потрібну насадку, встановлюєте її до тихого клацання, міцно тримайте ручку, натискаючи на тумблер і обробляєте заявлену зону. Особливо корисно таке винахід для дівчат, чиї нігті часто обламуються, повільно ростуть, шаруються і взагалі виглядають малопрезентабельно. Але також предмет оцінять і ті, хто страждає від надміру швидкого наростання кутикули. Головне, пам'ятайте основні правила безпеки при взаємодії з фрезою:

  • ніколи не працюйте з приладом «на вазі». Обов'язково виберіть точку опори (бажано, відразу двома ліктями об стіл) і лише потім приступайте до б'юті-маніпуляціям;
  • робіть поступальні, плавні і короткі руху уздовж нігтя, що тривають не більше 3 секунд. Інакше ризикуєте не тільки пошкодити цілісність ліпідного бар'єра, а й викликати печіння;
  • постійно рухайте приладом, щоб не допустити перегріву. А також регулюйте ступінь натискання на інструмент. Ідеально орієнтуватися на те, як ви тиснете на кулькову ручку або стилус під час письма;
  • ведіть спостереження за нахилом фрези, ви повинні працювати ПАРАЛЕЛЬНО поверхні;
  • при використанні насадок слід починати з крупнозернистих і поступово переходити на дрібну абразивного і полірування. Стопа обробляється твердосплавними матеріалами, потім переходять на пісочний насадки;
  • безсумнівно, використання апарату досить швидке і зручне. Але просимо, доведіть до автоматизму початкові гігієнічні навички. Так, рідиною для ліквідації пігменту зніміть залишки покриття, потім зробіть нігтиками теплу ванночку, а після ретельно висушіть їх паперовим рушником. Після кожного застосування машинки все фрези дезінфікуються спецрозчином або навіть підлягають мінімального кварцування.

У апаратного манікюру є ряд незаперечних переваг, які точно переконають вас в необхідності такого важливого фінансового вкладення. Ось лише деякі з них:

  • повна стерильність. Під час маніпуляцій з фрезою не використовується вода, будь-які інші рідини, а також колючі-ріжучі інструменти. Таким чином, ви уникаєте можливості заразитися грибковими або будь-якими іншими інфекціями дерматологічного характеру;
  • тривалий ефект. Завжди акуратні, доглянуті нігтики - ну хіба не казка. Що ж, з апаратним манікюром вона цілком стає реальністю. Ефект від такого ритуалу набагато більш виражений у часовій перспективі. Та й кутикула буде заростати набагато повільніше;
  • поліпшення текстури і структури нігтів. Періодична обробка проблемних нігтьових пластин фрезою дозволяє домогтися значного поліпшення манікюру. Зникає слоистость, пористість і рельєф стає менш вираженим;
  • тимчасові і бюджетні ресурси. Важливий фактор, за рахунок якого армія прихильників апаратного манікюру росте в геометричній прогресії. Хоч варто він і трохи дорожче обрізний уходовой класики, а й ефект тримається довше. Отже, ви рідше відвідуєте майстра, економлячи і час, і гроші.

Сподіваємося, ці пункти в черговий раз підтвердили важливість настільки практичною покупки або, по крайней мере, змусили вас записатися на найближчий прийом в улюблений салон краси.

Принцип роботи фрези для апаратного манікюру

Апарат для манікюру часто жартівливо називають «дриль для манікюру» і це словосполучення має частку правди. По суті, прилад - не що інше, як варіація тієї ж стоматологічної бор-машинки, яка вирішила оперативно перекваліфікуватися в іншу сферу. Ми вже розповідали про широкий спектр застосування такого чуда-техніки, зараз же більш детально розберемо особливості його конструкції.

Отже, якщо поглянути на апарат з технологічної точки зору, то можна виділити кілька основних складових частин, серед яких:

  • ручка-корпус (як правило, вироблена з легкого, вологостійкого пластика, рідше - з нержавіючої сталі);
  • вбудований мотор (про його потужності і характеристиках вибору ми розповімо пізніше);
  • акумулятори або мережевий кабель (для підживлення від джерела енергії - побутової електромережі);
  • регулятор швидкості обертання.

Власне, об'єднавши всі ці комплектуючі воєдино, ми і отримаємо жаданий електричний манікюрний набір нового покоління. Часто в коробці ви можете знайти додаткові насадки з міцного, високоякісного металу. Вони стануть в нагоді для обробки нігтів, шліфування й полірування пластин, видалення розм'якшеної кутикули і відсунення бічних валиків, а також для спилювання ороговілого шару шкіри. У найкрутіших моделях часто вже є вбудований манікюрний пилосос , Який не просто поглинає пил і хімічні речовини при процедурі стайлінгу, але і фільтрує повітря в приміщенні. Принцип роботи також наочно простий: при включенні приладу мотор змушує обертатися абразивную насадку на високих оборотах, а вона, в свою чергу, спилює ороговілу шкіру і ділянки нігтів, що вимагають корекції. Залежно від потужності вбудованого двигуна кількість обертів фрези може варіюватися від 5 до 60 тисяч об / хв.

Як бонус, експерти ProstoNail склали для вас покроковий алгоритм класичного апаратного манікюру:

  • незалежно від того, чи робите ви манікюр в домашніх умовах, або ж працюєте професійно, спочатку продезінфікуйте інструмент (заздалегідь, використовуючи гласперленовий стерилізатор ), А після - руки;
  • тепер розм'якшіть кутикулу, але не замачівая пальчики в теплій ванні, а застосувавши спеціальний Ремувер з більш-менш натуральним складом;
  • витримавши 10 хвилин, видаліть залишки кошти з шкіри ватним диском або паперовою серветкою. Тепер пилочкою оптимальної абразивности змоделюймо форму і довжину нігтьових пластин. При необхідності використовуйте добре заточені кусачки ;
  • використовуючи трикутну широку насадку, почніть видаляти кутикулу. По закінченню настільки копіткого процесу вдамося до допомоги найтонших насадок, схожих на голку;
  • вуаля, можете приступати до покриття нігтів праймером, базою, а після і кольоровим лаком, створюючи трендовий і оригінальний манікюр .

Ми своє завдання виконали - розставили всі крапки над «і», далі ваш хід - застосувати знання на практиці.

Апарат для манікюру і педикюру - основні види

Глобально апарати для манікюру і педикюру, виходячи зі сфери застосування, поділяють на два види:

  • апарат для домашнього манікюру (функціональна, ергономічна машинка компактних розмірів);
  • професійний апарат для манікюру (відрізняється відносно великими габаритами і кращої продуктивністю).

Природно, немає ніякого сенсу купувати великий прилад для того, щоб обробляти нігтики і стопи виключно собі коханій. Але і практикуючому майстру негоже користуватися крихітної машинкою. Крім того, при стабільних постійних навантаженнях вона не пропрацює довго.

Апарат для манікюру в домашніх умовах перш за все відрізняється своїм незначним розміром і вагою. Як правило, він має вбудований акумулятор або ж харчується від електромережі. Його корпус покритий пластиком, а управління зводиться до мінімуму кнопок. Такий інструмент обертає фрезу на швидкості до 20 тисяч об / хв, але цього цілком достатньо для усунення кутикули, відсунення бічних валиків, зняття лаку або полірування нігтьової поверхні.

Переваги Недоліки Ергономічна форма і компактність, невелика вага Погана збірка (найчастіше цим грішать бюджетні моделі китайського виробництва) Відносна простота експлуатації і безпеку Низька якість фрез (насадки можуть виготовлятися з м'якого металу, в зв'язку з чим вони не служать довго і швидко деформуються) Бюджетна вартість потребують частої заміни батарейок (з заряджати акумулятори ця проблема відходить на другий план) Мінімальна кількість найнеобхідніших фрез (також і для процедури педикюру) Автономнос ь роботи (за рахунок наявності автономного акумулятора невеликої потужності, ви не прив'язані до розетки як джерела електрики)

Так як професійні манікюрні апарати призначені для експлуатації в студіях краси з великим потоком клієнтури, то і їх технічні характеристики значно перевершують свої спрощені аналоги. Потужність такого агрегату набагато вище, а кількість обертів фрез коливається в межах 35-60 тисяч об / хв. У комплектації набору також є не тільки основний блок насадок, але і безліч допоміжних інструментів для здійснення вузько процедур.

Переваги Недоліки Продуманість конструкції: є спеціальна педаль для зміни швидкості обертів фрези Велика вага апарату Наявність індикаторів перегріву, які попередньо відключають прилад від харчування в разі підвищення температури Громіздкість (неможливість транспортування) Пилосос. Як правило, в проф. моделях є манікюрних пилосос, не просто ліквідує бруд під час процесу опіла, але і усуває пил з повітря Висока вартість моделей Великий вибір всіх можливих насадок для манікюру і педикюру Довговічність експлуатації та надійна збірка Висока потужність, що коливається в межах від 60 до 100 Вт і відмінна швидкість обертання від 35 до 60 тисяч об / хв Універсальність. Використовуючи фрези різної абразивності, ви можете працювати як з натуральними, так і з штучними нігтями

Дана інформація допоможе вам зважити всі «за» і «проти» і здійснити максимально практичну для себе покупку.

Які фрези потрібні для апаратного манікюру

Насадки для апаратного манікюру - окрема тема для розмов. Новачкові легко розгубитися в різноманітті вибору, адже сучасний асортимент буквально рясніє важливими і, здавалося б, потрібними пристроями для б'юті-рутини. Експерти ProstoNail вирішили зібрати базовий набір найнеобхідніших фрез і дати їм вельми деталізований пояснення:

  • фреза з кульковим наконечником (схожа на диск). Дана насадка призначена для роботи з м'якими тканинами. Вона ідеально підійде для усунення кутикули, звільнення і розширення нігтьового ложе, а також відсунення бічних валиків;
  • загострена фреза. Хоч вона і може заподіяти ряд дискомфортних відчуттів при невмілому використанні, але допомагає якісно і швидко прибрати пил з-під кутикули та бокових пазух;
  • насадка з тупим кінцем циліндричної форми або у вигляді конуса - щоб підняти кутикулу і зняти залишки покриття з нігтьової пластини.

Тепер же більш деталізовано розглянемо кожну різновид фрез і, виходячи з нижчевикладеній інформації, приймемо остаточне рішення з приводу покупки:

  • керамічні або корундові насадки. Цей різновид фрези особливо актуальна для новачків. Вона відносно м'яка і маневрена, завдяки чому не пошкоджує ні нігтьові пластини, ні кутикули. Плавними, поступальною ходою наблизьте плоский край корундовою насадки до нігтя, прибравши блиск перед покриттям, відсунувши наросшую шкіру або сформувавши красивий овал. Також керамічний інструмент підходить для видалення задирок, але виключно в ривковой технології. При високій потужності апарату краще вибирати швидкість не більше 5-7 тис. Об / хв, при середній продуктивності машинки - не більше 10-14 тис. Об / хв;
  • пісочна насадка. Або ж пісочний ковпачки. Відрізняються відносно великим розміром і призначені для процедури педикюру. За допомогою такої «наждачки» можна легко прибрати огрубілий шар епідермісу на п'ятах і запобігти утворенню тріщин;
  • фетрові і силіконові насадки. Мабуть, сама м'яка і делікатна різновид фрез. Від того вона і використовується для вирівнювання рельєфу пластин, а також для додання глянцевого блиску;
  • алмазні та сапфірові насадки. Самі довговічні з усіх перерахованих вище фрез. Звертайте пильну увагу на зернистість фрези: велика підійде для опіла штучних нігтів і видалення грубої шкіри, а дрібна - для фінальних робіт по наданню форми нігтиками.

Залишилося лише закупитися всім необхідним в найближчому манікюрному магазині і приступити від вивчення теорії до наочної практиці.

Як вибрати фрезер для манікюру

Ви рішуче налаштовані придбати апарат для манікюру, але поки губитеся в різноманітті вибору? Досвідчені майстри мають кілька Лайфхак, якими варто скористатися перед покупкою. Так, в першу чергу потрібно звернути увагу на продуктивність (потужність) настільки жаданої «обновки». Для цього просто поставте важіль на середню швидкість обертів і постарайтеся пальцями зупинити обертання фрези (увага, така перевірка працює лише з приладами для домашнього користування). Якщо насадка припинила обертання - то потужність вельми і вельми посередня, якщо лише сповільнила - то прилад можна купувати. Також уважно дивіться на функціональність перемикача. Важливий факт визначення і регулювання швидкості цього самого обертання. Ось наочна таблиця:

Призначення приладу Продуктивність приладу Швидкість обертів Класичний манікюр натуральних нігтів 15 Вт 10-15 тис. Об / хв Класичний манікюр гелевих нігтів 20-30 Вт 20-25 тис. Об / хв Педикюр 35 Вт і вище 20-30 тис. Об / хв

Ручка апарату оснащена кільцем, Пожалуйста фіксує фрезу. Провернув его, розкрівається цанга (прістосування для затіску). Ві зможете вітягнуті або Вставити до упору потрібну насадку. А далі, як по писаному: провернули Механізм → зафіксувалі → и перевірілі чи добре «сидить» фреза → после чого можна Приступати до роботи. Також зверніть увагу на невеликі, але важливі моменти: якщо ручка тремтить і вібрує, то апарат буде некомфортно фіксуватися рукою, якщо ж в ній немає спеціального продувки - то ручка перегріється і припинить функціонування.

Ще одним критично важливим моментом є наявність реверсу - моментального перемикання обертів фрези в іншу сторону. Вірна спрямованість машини визначається середнім ступенем опірності при прикладанні до нігтьової пластини. Якщо ж все відбувається з точністю, та навпаки - змініть настроювання. Пам'ятайте, що перемикати реверс можна лише після того, як ви скинули інтенсивність оборотів.

призначення апарату

Наші уважні читачки вже знають, що і манікюр , и педикюр можна зробити самим простацькі апаратом. Заковика лише в тому, як часто ви збираєтеся робити подібні маніпуляції. Бажаєте наводити красу виключно собі? Тоді купуйте мініатюрний домашній апарат. Плануйте використовувати прилад в комерційних цілях? Тоді не поскупилася на потужну модель з хорошим акумулятором.

Технічні характеристики і параметри

Існують базові характеристики, прописані в «презентації» того чи іншого приладу. До них відносять:

  • Потужність. Для побутового комплексного застосування (шкірний покрив пальців плюс нігті) підійде апарат потужністю не менше 35 Вт. Якщо додається робота з нарощеними нігтями, то потужність повинна вже доходити до 60 Вт;
  • види електродвигунів. До слова, їх є лише двоє: колекторні і безколекторні. Перші використовуються в класичних домашніх апаратах. Вони працюють за рахунок обертання щіточок, що створюють багато шуму, пилу і високих вібрацій. До того ж, такі двигуни швидко перегріваються і зношуються, зате вони бюджетні. Другий різновид - більш технологічна і прогресивна. Колекторні двигуни працюють практично безшумно, а замість щіток на них - передають струм датчики. Єдиний мінус - висока вартість;
  • кількість обертів. Цей пункт - найважливіша характеристика, яку варто враховувати при покупці. Для побутового приладу індивідуального користування можна зупинитися на фрезер з показником 10000-20000 об / хв. Якщо частіше використовувати мова вже піде про критерії в 35000-40000об / хв. Професійні апарати мають цей параметр не менше 45 000. У будь-якому випадку є сенс вибирати пристрій з перемиканням швидкостей;
  • фрези і затискачі. Ми вже розповідали про те, що більшість сучасних апаратів продаються відразу з базовим комплектом фрез і затискачів. Відносно останніх також важливо врахувати кілька нюансів. По-перше, можливість фіксації затиску в ручному режимі. По-друге, можливість полуавтоматізаціі механізму затиску. По-третє, повністю автоматизований затиск. Логічно, що останній варіант є найбільш переважним і зручним;
  • додаткові характеристики. «Приміряйте» прилад у себе в руці. Чи буде вам комфортно їм маневрувати, чи зможете безперешкодно керувати фрезою, викликає апарат надмірне навантаження на кисть? Всі ці питання - ключ до найбільш практичною покупці. Також деякі виробники профпріборов вбудовують міні-пилосос, прямо в механізм апарату. Це, безсумнівно, додатковий бонус.

Виробники

Виходячи з усього перерахованого вище, ми створили свій особистий рейтинг фаворитів, який очолили такі бренди:

  • Бюджетний російський виробник з непоганими характеристиками і відгуками вдячних клієнтів;
  • Відомий американський бренд з віковою історією і новітніми технологіями;
  • Міжнародна торгова марка, родом з Німеччини;
  • Гордо іменується «брендом століття» з причини постійного використання інновацій;
  • Бюджетні і доступні апарати середньої продуктивності.

Також добре себе зарекомендували бренди Promed, Proxxon, Micro-NX, Witalina, Multibor, Сателіт, AnyXing.

Ціна

Вартість приладів безпосередньо залежить від їх комплектації, потужності і сфери використання. Домашні апарати коштують від 10 до 50 доларів США, а ось за професійні агрегати потрібно віддати від 50 доларів і вище. Деякі цінники вражають навіть самих скептичних майстрів, адже позначки на них перевищують 2-3 тисячі доларів.

Постійне поліпшення якості сервісу і впровадження новацій - гарантують вам приплив клієнтів і хороший заробіток. Враховуйте цей факт, роздумуючи над покупкою новенького апарату для манікюру.

Так що ж собою являє ця машинка для апаратного манікюру?
Бажаєте наводити красу виключно собі?
Плануйте використовувати прилад в комерційних цілях?
Чи буде вам комфортно їм маневрувати, чи зможете безперешкодно керувати фрезою, викликає апарат надмірне навантаження на кисть?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com