рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Святі по життю: чим займаються Апостол, Янгол і Рай

Самі "говорять" прізвища. & Nbsp;

Апостол Андрій любить рибалити в Києві
Пам'ятайте одного з апостолів - учня Ісуса Христа, рибалки Андрія Первозванного? Життя святого, описана в Новому Завіті, була наповнена чудесами - він мав здатність воскрешати загиблих і міг молитвою заспокоїти розбурхане море.

Сьогодні серед нас також живе Андрій з прізвищем Апостол. Він не воскрешає мертвих, не заспокоює розбурхане море і не веде діалогів з Ісусом про хлібах і рибі перед дивом насичення п'яти тисяч людей. Зате, як і тезка, любить рибалити.

Андрій Апостол живе в Києві і займається приватними перевезеннями, а в студентські роки був яскравим кавеенщик. До цього дня залишився душею компанії - добрий, дотепний, майстер пожартувати, підтримати і розповісти анекдот. Він обожнює збирати гриби, ловити рибу (найбільший улов - 12-кілограмовий сом), ходити в лазню і від душі подуріти! Сенс його життя - радіти кожному дню. На питання, як сприймали на побаченні дівчини поєднання імені та прізвища, Андрій впевнено відповів: "Я ні з ким ніколи не знайомився. Мене завжди все знали". На фірмах, вперше почувши його ім'я-прізвище, працівники його також моментально запам'ятовували. З посмішкою згадує Андрій і здивування співробітників військкомату, куди він прийшов за повісткою: "Служити йде ... Апостол Андрій?". А коли компанія друзів на Великдень збереться біля багаття, хлопці обов'язково заспівають під гітару: "З причалу рибалив апостол Андрій, а Спаситель ходив по воді. І Андрій діставав з води пічкурів, а Спаситель - загиблих людей ...".

__1___06

Андрій - рибалка і душа компанії.

Богорад в дитинстві звали "Радібога"

Олену Богорад з села Кожухівка на Київщині - струнку і життєрадісну жінку з великими карими очима, - просто не можна не помітити. Прізвище свою вона відмовилася змінювати навіть після заміжжя. "Ну подобається вона мені!" - посміхається жінка. Згадує, що в піонерському таборі колись вожатий покликав свою піонерку не «Богорад!", А "Радібога!". Всі засміялися, але вона не образилася. А ось в студентські роки викладач фізики на прізвисько Плейшнер, все цікавився: "Це ви Богу раді або Бог вам радий?".

Робота Олени довгий час також була "богоугодного": вона працювала на фірмі, де виготовляють ікони, - друкують літографію і роблять рамки, і розвозила готові роботи по храмах України. Допомагає фірмі і по сей день - зізнається, що отримує задоволення від того, як змінюються церкви. А її рідне село, Кожуховке, можна сміливо перейменувати на Богорадовку, сміється жінка - адже в цьому селі живе великий рід Богорад і багато однофамільців.

На Великдень Олена обов'язково піде з дітьми до церкви. "Потім дітей відправлю додому, а сама залишуся допомагати в церкві. Тут завжди звертали увагу на моє прізвище, але мені все одно. Адже людина справами славен, а не словами і навіть не своїм ім'ям!" - впевнена жінка.

_1___12

Олена Богорад прізвище не міняла.

Янголь готує на Великдень 10 страв

"Я прийшла в цю життя як подарунок! - впевнено каже володарка ангельської прізвища з Кагарлика (Київської області) Віра Янголь. - Я - улюблений і бажана дитина своїх батьків. Тому впевнена - щоб діти виросли невразливими, сильними і щасливими, їх треба треба обов'язково любити. Віра в себе мене супроводжує все життя. І не дивлячись на те що я вже двічі була заміжня, прізвище своє, на якусь абсолютно безглузду, я не поміняла жодного разу ".

Жінка-ангел довгий час працювала продавцем на ринку, тепер - в магазині. "Іду по торгових рядах, раз у раз чується:" О! Янголятко наше йде! "- згадує з посмішкою героїня.

Є у сім'ї Віри і свої великодні традиції. "На Великдень до церкви я ходжу з мамою. Дітей шкодую, залишаю вдома - нехай посплять. А днем ​​ми традиційно йдемо на природу: розпалюємо вогнище, готуємо стегенця - з димком вони що треба, навіть хліб особливий! А застілля ми готуємо з 10 страв - крім традиційних освячених пасок і яєць, у нас рулети з куркою і печінкою, фарширована щука, запечена картопелька, налисники з сиром, голубці, печінковий тортик і багато овочів і салатів із зеленню, - розповідає Віра. - А ще в цей день обов'язково потрібно давати нужденним милостиню. до цього я з малих років пр учаю свою маленьку дочку Заріну - вона і справді у нас дуже щедра душа ".

Зазвичай в пасхальну неділю на пікніку Заріна співає "Пасхальний тропар": "Через поля, луги и ниви, через дрімучій темний ліс лінуть звуки перелівів - Христос Воскрес! Воістину Воскрес! .." Весело і дітям: вони грають в свою улюблену гру "котись , котись, яєчко ". Суть гри проста: групі дітей дають два яйця, які потрібно передавати по колу в різні боки і співати: "котись, котись, яєчко, по нашому кухлик. Знайди, Знайди, яєчко, для себе дружочки". Як тільки закінчилися останні слова, передача яєць тут же припиняється. Ті, у кого крашанки залишилися в руках, - співають, розповідають гуморески і прославляють Христа, як справжні артисти. А дорослі їм аплодують і вручають заздалегідь заготовлені призи.

"Я знаю, що надія окрилює душу, а смуток забирає всі сили. І знаю, що віра людська - це велика енергія , Яка ці сили ніколи не зрадить! "- закінчує свою розповідь ангельська душа Віра Янголь.

_1___13

Богомаз: любить бити яйця і штукатурити

17-річний хлопець Олександр Богомаз з села Демовщина на Київщині після закінчення 9 класів вступив в Ржищівський профліцей (ПТУ), щоб опанувати професію водія, тракториста. Саша - з багатодітної сім'ї: дітей у батьків шестеро, і всі вони з дитинства привчені до праці. Разом вони в поле, разом - у дворі, разом і торжества відзначають.

Ні в школі, ні в училище діти і викладачі ніякого особливого інтересу до прізвища Олександра не відчували: Богомаз собі і Богомаз! Зате дачники в селі хлопчика від браку уваги не обділяють і часто філософствовуют на тему "богопомазаників". Себе Саша називає везучим людиною. Але везіння ці - не манна з небес, а все, чого він домігся наполегливою фізичною працею. У свої 17 він уже підробляє у дачників. "Можу город закультівіровать, викопати траншею, ще вмію будувати і штукатурити. Платять нормально. А раніше я ходив на поле до фермера - допомагав збирати моркву, буряк і картопля", - розповідає хлопець.
На Великдень велика сім'я Богомазов відправляється на всеношну в церкву, а потім так само дружно йдуть додому - снідати. Улюблена ж гра всієї родини - бити яйця в великодні дні (тут це називають "Грати в Моцак". - Авт.). Особливо гру любить молодша сестричка Сашка - Настенька. У садку вона із задоволенням розповідає друзям, скільки яєць і якого кольору розбила.

_1___14

Ліза рай побувала в казці, а принц подарував їй планшет

Хтось каже, що рай - це місце, хтось - що стан душі. А ось для 25-річної киянки і піар-директора громадської організації Лізи Рай - це просто прізвище. "Ім'я Єлизавета - давньоєврейське, і позначає" обітницю Богу ". Але я завжди представляюся як Ліза Рай - так і коротше, і яскравіше звучить, - говорить вона. - Звідки в родині таке прізвище, ми не знаємо. Але все своє життя я то і справа чую компліменти про красу прізвища та припущеннях, що мені "все легко дається". Я не можу сказати, що моє життя - малинова і райська, але чудеса дійсно трапляються! Наприклад, два роки тому мені пощастило побувати в казці - взяти участь в арт-проект "Спляча красуня". Потрібно було кілька днів, по три години, лежати Національному художньому музеї, не відкриваючи очей, як спляча красуня, і чекати "принца" (випадкового відвідувача музею), який повинен був мене розбудити поцілунком. Чоловіки у нас виявилися сором'язливі, і за три дні мене ні разу не поцілували. Але зате я отримала несподіваний подарунок від незнайомого "принца" - чоловік був настільки мною захоплений, що подарував планшет! "

Великдень для Лізи - день особливий, і до його святкування дівчина підходить креативно: "Я люблю новинки. Тому щороку я по-новому фарбую яйця (розмальовую або використовую нові барвники), а також ходжу кожен раз до нової церкви".

Ліза - з тих дівчат, що готові створювати рай власними руками. У школі та університеті вона писала твори для себе і друзів, і завжди намагалася допомагати близьким. Вірною своїм принципам дівчина залишилася і і в дорослому житті: вибрала для себе роботу у благодійній організації, що допомагає людям.

Що ж таке "рай" для самої Лізи Рай? "Це можливість втілити те, чого щиро бажаєш, - відповідає дівчина. - Наприклад, зараз я найбільше хочу, щоб Росія залишила Україну в спокої, і ми могли б жити спокійно і будувати свою країну ".

___1___04

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні Апостол Андрій?
А ось в студентські роки викладач фізики на прізвисько Плейшнер, все цікавився: "Це ви Богу раді або Бог вам радий?
Що ж таке "рай" для самої Лізи Рай?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com