рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат з моцарелою і помідорами

  1. Інгредієнти (2 порції)
  2. про рецепт

Салат з моцарелою і помідорами - готується з доступних овочів, крім того що дуже корисна і смачна, готується дуже швидко і не вимагає особливої ​​підготовки.

Сказати відверто, розуміння поняття «закуска» занадто відрізняється в залежності від народу. Це як у відомому анекдоті про класику, де одні думають про органної музики, а інші чорти про що.

Інгредієнти (2 порції)

  • Перець червоний солодкий 1 шт
  • Моцарелла 150 гр
  • Оливки чорні 10-15 шт
  • Базилік зелений 1 гілочка
  • Помідори «чері» 6-8 шт
  • Часник 1 зубчик
  • Оливкова олія, орегано, сіль за смаком
  1. Така овочева закуска подається холодною, навіть дуже холодною. Зазвичай, перед вживанням її ставлять в холодильник на кілька годин, щоб всі компоненти просочилися ароматом. Втім, зізнаюся, кімнатної температури вона також дуже смачна. Салат з моцарелою і помідорами - готується з доступних овочів, крім того що дуже корисна і смачна, готується дуже швидко і не вимагає особливої ​​підготовки

    Моцарелла і овочі для закуски

  2. Червоний солодкий перець треба спекти. Якщо перець дуже великий, досить половинки плоду. Зазвичай пишуть, що запікати перці треба в духовці. Просто помістити перці в духовку на 15 хв при температурі 180 градусів. Я запікаю перці в мікрохвильовій печі. Для цього перці треба вимити, і обов'язково проколоти наскрізь тонким ножем, інакше вони можуть «вибухнути» під час запікання, від надлишку пара всередині. Піч найкраще при повній потужності близько 10 хв. Обов'язково перевернути 1-2 рази. Далі печені перці помістити в герметичний поліетиленовий кульок до охолодження, інакше потім з них буде складно видалити шкірку. Втім, бувають винятки, і тонка шкірка відділяється сама. У будь-якому випадку - перці очистити від насіння і від шкірки. І нарізати на великі шматочки.

    Червоний солодкий перець треба спекти

  3. Моцареллу нарізати на невеликі шматочки, а якщо кульки сиру невеликі, то можна розрізати навпіл, або використовувати цілими. Салат з моцарелою і помідорами чимось схожий на капрезе .

    Моцареллу нарізати на невеликі шматочки, змішати з оливками і помідорами

  4. Молоді листочки базиліка обірвати зі стебел і трохи подрібнити. Зубчик часнику очистити. Скласти часник і базилік в блендер, посолити і додати дрібку орегано. Подрібнити все до стану кашки, долити 2 ст. л. оливкового масла і перемішати.

    Приготувати соус з оливкового масла, часнику і базиліка

  5. Помідори «чері» розрізати на 2 або 4 частини. Насіння не видаляти.
  6. Змішати всі компоненти овочевої закуски в глибокій мисці.
  7. Полити овочеву закуску пряної заправкою і перемішати.

    Полити овочеву закуску пряної заправкою

  8. За великим рахунком овочева закуска готова. Але додаткове охолодження і просочування салату заправкою піде йому на користь.

    Поставити салат в холодильник

  9. Поставити салат в холодильник, щоб все овочева закуска просочилася заправкою.

    Салат з моцарелою і помідорами - закуска з овочів

  10. Подавати салат з моцарелою і помідорами холодним зі свіжим пшеничним хлібом .

Салат з моцарелою і помідорами - закуска зі свіжих овочів і пряної заправки

про рецепт

Італійська кухня

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 10 хв
  • Готується за: 30 хв (без урахування охолодження)

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Салат з моцарелою і помідорами

5 (99.84%) 122

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com